Adnan написа:pe6kata написа:Мазнините на корема са просто мастните депа на организма. По някакъв начин трябва да "обясниш" на тялото че няма нужда от тях.
Това става в комбинация с правилно физическо натоварване(имам в предвид на тялото, не на кормените мускули, чистейки талията е все едно дали ги тренираш или не. Просто след като свалиш мазнините ще имаш добре оформени мускули) и най-вече правилен режим на хранене(като последното е от първостепенно значение)
Мисля, че храненето ми е под контрол и благодарение на това съм отслбнал 20 кг. а не на упражненията.
Въглехидрати или не просто си ям всичко само, че на половина ефект има но не и на торбата с мазнините по корема.
трябва да ти кажа че си в много голяма грешка
пишеш че имаш проблем, искаш съвет, получаваш такъв и си знаеш твоето... просто ей тка го игнорираш. Е няма как да стане. Когато разбереш, че основната тренировка всъщност започва след като излезеш от залата, тогава очаквай резултати.
Ако храненето ти беше под контрол, нямаше да свалиш 20кг, да си с ръце като спагети и пак да си с корем.
Да свалиш 20кг е едно, да свалиш 20кг мазнини е нещо съвсем друго. Да не говорим че можеше да си пак 90кг, но с въпросните плочки

20кг се свалят много лесно и бързо, както и се качват. Спираш да ядеш, и ще се сваляш килограми(основно от мускули обаче, или пък хапваш по нещо ама тренираш като луд, така че да не успяваш да компенсираш изразходваната енергия с храната)
Давам ти нещо наготово, дето на мен ми е отнело много четене, опити и грешки,(макар и да звучи простичко) пък ти каквото знаеш прави. Да не говорим че в началото на 90-те и информацията по тази тема беше кът, а сега всичко има.
При бодибилдинга се гони винаги визуален ефект- килограмите не важат. Това да изглеждш добре не е вързано с килограмите.
Много ми харесва един лаф в бодибилдинга: не е важно да вдигаш 200кг от лежанка, по-важното е да изглеждаш така, че все едно можеш да ги вдигнеш
Както и да е, пробвай с някое магическо упражнение, като ти писне, щото ще ти писне, препрочети това дето съм си играл да ти пиша. От мен толкова.
Успех.