set16v написа:много е тежко на всички които го познавахме :cry_: :cry_: беше прекрасен човек и приятел помагаше на всеки и беше невероятно отзивчив познавам го от 10тина година и досега не съм чул една сериозна обида към него,не мислех да пиша тука но ми е мноу тегаво и просто не мога да драсна два реда :cry_: :cry_: :cry_: :cry_: :cry_:
сигурен съм че е на по-добро място от това тука,Лъче много ни липсваш душичке :cry_: :cry_:
по-повод медийте Владо/4око/написа истината,пробите излезоха докато се прибирахме от Пл..и както очаквахме всички Митака не беше употребявал алкохол а Лъчко е ПИЛ толкова колкото да реши да не застане зад волана,но пиян в никой от случайте,не мисля че има какво да коментираме изказванията на медийте това все пак е БЪЛГАРИЯ
да не забравяме че тука са интересни СЕЙРИТЕ и шибаните новини няя се гледат ако се пише истината.... :cry_: :cry_:
Отивам да го видя сега и да скърбя със хората които винаги са го обичали,ще искажа съболезнованията и обичта на всички ви,ДАНО НЕ ГО ЗАБРАВИТЕ,НЕКА ОСТАНЕ В СЪРЦАТА НИ ХОРА,ТОЙ И МИТАКА ГО ЗАСЛУЖАВАТ ..
ще напишем по-късно часът на погребението му утре.....
Сега ми кажете медиите не си ли измислят само и само да дигнат някакъв рейтинг ама тва да лъжеш за покойни хора е....