ZLaTa_KiFLa написа:От насекомите паяци.От тарантули
jetttlii написа:Абе кифле да не си от Люлин3, е сега един приятел ми прати снимки на някакъв грамаден паяк, който е видял под леглото си...няма да ги качвам, че го има и премазан
батко и моя приятел е откачил като го е видял тоя звяр под леглото....lowrider написа:jetttlii написа:Абе кифле да не си от Люлин3, е сега един приятел ми прати снимки на някакъв грамаден паяк, който е видял под леглото си...няма да ги качвам, че го има и премазан
изруде, кифлата ше откачи
lowrider написа:jetttlii написа:Абе кифле да не си от Люлин3, е сега един приятел ми прати снимки на някакъв грамаден паяк, който е видял под леглото си...няма да ги качвам, че го има и премазан
изруде, кифлата ше откачи
ISRalien написа:Ти май не си спала тая нощ
Сложи му вода в някаква капачка, размажи една хлебарка и до капачката я сложи в някаква хартийка.
Горното упражнение го направи още веднъж.
Втория чифт сложи наблизо, но над него сложи нощна лампа да осветява само него (втория чифт).
Туй упражнение щото хем тарантулите обичали светлина, хем твоята не обича. А и все пак е женска, не се знае в момента баш кво и се ще
Като заредиш капаните се настани удобно на някой фотьоил наблизо и си вземи един гоблен
Ludia написа:вземи пусни една прахосмукачка и готово![]()
другия начин е да вземеш животно което яде тарантули и да го вържеш на каишка и глей накъде се дърпа![]()
3-тия начин е да си запалиш стаята - гаранция че ще е пръв на вратата или прозореца![]()
има още начини за които се сещам, ако тези не помогнат пиши
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта