:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

nokia Е51 или N73 кой е по...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Нед 25 май 2008 23:22

Само внимавай че има и Е51 без камера! :)

Иначе - не съм никак оптимист за Vbox7 и оnlineTV.... поне що се касае до фабричния браузър и кодекси и т.н. - но всичко може да бъде нагодено. 369те MHz са достатъчни като производителност. ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 26 май 2008 11:18

ако ти е за занимавка в колата, по-добре си вземи телефон с тъч скрийн :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 26 май 2008 11:24

ако ти е за занимавка в колата, по-добре си вземи телефон с тъч скрийн :wink:

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 26 май 2008 11:50

stoqn_g60 написа: ма на нещо много отворен ли се пишеш май , и от къде това само4увсвтие за 12 годишен, ахххи с тия зау4ени фрази си номер 1 пи4 :wink: айде не се прави на тарикат. както ида е нямам намерение да се карам с теб вси4ко хубаво ти желая :wink: и ако имаш какво да пишеш в тази тема пиши по нея :idea:

Айде спри се де,колежке.По-зле си и от продавачките на пазара.
Обвиненията за 12 годишен май важат за тебе.
И въбще ако нямаш достатъчната компетенция по темата,не се обаждай,плиййз.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 26 май 2008 12:09

Аз не сам привърженик на идеята - хем телефон хем апарат... Предпочитам да си взема хубав фотоапарат, хубав телефон хубав GPS и хубав мп3 плеар от колкото примерно н95.Телефона е за говорене а фотоапарата е за снимки, какъвто и тел да вземеш няма да изкарва по добри снимки от един фотоапарат.А и мисля, че всичките тези екстри на ''Н'' сериите не са толкова нужни и само стопяват батерията

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Пон 26 май 2008 12:29

canyoubounce написа:Аз не сам привърженик на идеята - хем телефон хем апарат... Предпочитам да си взема хубав фотоапарат, хубав телефон хубав GPS и хубав мп3 плеар от колкото примерно н95.Телефона е за говорене а фотоапарата е за снимки, какъвто и тел да вземеш няма да изкарва по добри снимки от един фотоапарат.А и мисля, че всичките тези екстри на ''Н'' сериите не са толкова нужни и само стопяват батерията

И аз предпочитам така! Но ако имаш 1000лв би ли могъл да вземеш от всичките по отделно така че да са всяко на по-добро ниво от тези имплементирани в един N95 или N82? Eй над това се замисли ;)

Иначе и аз предпочитам да си взема ферари (за спортните случай), Land Cruiser (като ходя на планина), Диско-room за high definition Audio, обаче тъй като сумата малко надвишава цената на ч голф, мисля че е по-добре човек да си вземе аll in one, макар и на доста по-ниско ниво ;)

Пак говорим за съвсем различни неща. И теб ще питам - до 100-150€ ще купиш ли фотоапарат, който да снима значително по-добре от N82? Ако не можеш, значи е излишно да спорим ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 26 май 2008 12:49

theone написа:
canyoubounce написа:Аз не сам привърженик на идеята - хем телефон хем апарат... Предпочитам да си взема хубав фотоапарат, хубав телефон хубав GPS и хубав мп3 плеар от колкото примерно н95.Телефона е за говорене а фотоапарата е за снимки, какъвто и тел да вземеш няма да изкарва по добри снимки от един фотоапарат.А и мисля, че всичките тези екстри на ''Н'' сериите не са толкова нужни и само стопяват батерията

И аз предпочитам така! Но ако имаш 1000лв би ли могъл да вземеш от всичките по отделно така че да са всяко на по-добро ниво от тези имплементирани в един N95 или N82? Eй над това се замисли ;)

Иначе и аз предпочитам да си взема ферари (за спортните случай), Land Cruiser (като ходя на планина), Диско-room за high definition Audio, обаче тъй като сумата малко надвишава цената на ч голф, мисля че е по-добре човек да си вземе аll in one, макар и на доста по-ниско ниво ;)

Пак говорим за съвсем различни неща. И теб ще питам - до 100-150€ ще купиш ли фотоапарат, който да снима значително по-добре от N82? Ако не можеш, значи е излишно да спорим ;)

за 1000лв мога да си взема мп3, апарат, телефон, и гпс поотделно ;)
и че кви снимки праи тая Н82? един апарат 7м.пиксела е 200лв.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”