Иначе - не съм никак оптимист за Vbox7 и оnlineTV.... поне що се касае до фабричния браузър и кодекси и т.н. - но всичко може да бъде нагодено. 369те MHz са достатъчни като производителност.

stoqn_g60 написа: ма на нещо много отворен ли се пишеш май , и от къде това само4увсвтие за 12 годишен, ахххи с тия зау4ени фрази си номер 1 пи4айде не се прави на тарикат. както ида е нямам намерение да се карам с теб вси4ко хубаво ти желая
и ако имаш какво да пишеш в тази тема пиши по нея
canyoubounce написа:Аз не сам привърженик на идеята - хем телефон хем апарат... Предпочитам да си взема хубав фотоапарат, хубав телефон хубав GPS и хубав мп3 плеар от колкото примерно н95.Телефона е за говорене а фотоапарата е за снимки, какъвто и тел да вземеш няма да изкарва по добри снимки от един фотоапарат.А и мисля, че всичките тези екстри на ''Н'' сериите не са толкова нужни и само стопяват батерията
theone написа:canyoubounce написа:Аз не сам привърженик на идеята - хем телефон хем апарат... Предпочитам да си взема хубав фотоапарат, хубав телефон хубав GPS и хубав мп3 плеар от колкото примерно н95.Телефона е за говорене а фотоапарата е за снимки, какъвто и тел да вземеш няма да изкарва по добри снимки от един фотоапарат.А и мисля, че всичките тези екстри на ''Н'' сериите не са толкова нужни и само стопяват батерията
И аз предпочитам така! Но ако имаш 1000лв би ли могъл да вземеш от всичките по отделно така че да са всяко на по-добро ниво от тези имплементирани в един N95 или N82? Eй над това се замисли
Иначе и аз предпочитам да си взема ферари (за спортните случай), Land Cruiser (като ходя на планина), Диско-room за high definition Audio, обаче тъй като сумата малко надвишава цената на ч голф, мисля че е по-добре човек да си вземе аll in one, макар и на доста по-ниско ниво
Пак говорим за съвсем различни неща. И теб ще питам - до 100-150€ ще купиш ли фотоапарат, който да снима значително по-добре от N82? Ако не можеш, значи е излишно да спорим
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта