:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

iPhone или Nokia N95 8G

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 11 юни 2008 11:14

los_tigros написа:П.П. Да не забравяме че се чака и следващия модел на Нокия. :wink:

Най-вероятно ще се позабавят по обясними причини. На бас, че ще е копие на айфона. mhihi mhihi

разликата ще е в OS-а Windows Mobile вместо Mac X и ще може да започне култовия спор Mac vs PC и RISK vs CISC... mhihi mhihi

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 11 юни 2008 11:30

Vizor написа:
los_tigros написа:Моите уважения,но мисля че тук пишат доста хора които не са виждали на живо нито един от двата телефона.

В момента предимството на Ай-фона е в тъч скрийна и по-атрактивния дизайн.С новия всичко ще е в негова полза предполагам.Само че е рано да се каже.

П.П. Да не забравяме че се чака и следващия модел на Нокия. :wink:

и с 2-та съм си играл доста дълго време
ползвах и HTC TyTN 2 за браузване в интернет
отвратително е
перспективата която предлага аифоун-а е невероятна просто !
усещането че не си затворен в някакво кубче а си в някакъв вид прозорец е безценно за телефон ! особено уважаващ себе си !

визорче, супер го каза...тъкмо мислих как да се включа...много свобода дава айфончето...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 11 юни 2008 12:19

Cherepaha написа:
los_tigros написа:П.П. Да не забравяме че се чака и следващия модел на Нокия. :wink:

Най-вероятно ще се позабавят по обясними причини. На бас, че ще е копие на айфона. mhihi mhihi

разликата ще е в OS-а Windows Mobile вместо Mac X и ще може да започне култовия спор Mac vs PC и RISK vs CISC... mhihi mhihi

Н96 и Н98 вече са измислени и нямат нищо общо с Ай-фон.

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 11 юни 2008 12:23

Сега точно ми попадна това видео, показващо как ще се промени Symbian платформата S60 при следващите модели на Нокиа, всичко става тъчскрийн и мисля че е по-добро от И-фона.

http://mobbit.info/item/2008/6/11/novoe-demo-video-interfeisa-s60-touch

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 11 юни 2008 13:49

los_tigros написа:Н96 и Н98 вече са измислени и нямат нищо общо с Ай-фон.

За първото не си струва да говорим, а второто още май не се продава и е идейно копие на айфона. Даже гледам, че му викат "iPhone killer". mhihi mhihi

В което няма лошо, напротив даже. Надявам се да можем да наречем в последствие iPhone-а на Apple - "Nokia prices killer", на фона на 199-те $ които се споменават за цена на Apple-а.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Сря 11 юни 2008 23:07

аз ли4но съм имал над 10 Симбиан телефони и съм много впечатлен от поколение на поколение и за това сега съм с Н95 и мога да споделя с всички че за сега съм много доволен и телефона е доста изпипан за възножностите си,е има си и недостатъците както всички останали електронни продукти,но като цяло бих те посъветвал да си вземеш Нокиа-та,има купища интересни програми,приложенияи игри и какво ли още не,така че се нагласи за забавление,а и да не пропусна че ТОМТОМ вече си върви с интегрирания ГПС модул в телефона !N95 8GB

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 11 юни 2008 23:45

Vizor написа:перспективата която предлага аифоун-а е невероятна просто !
усещането че не си затворен в някакво кубче а си в някакъв вид прозорец е безценно за телефон ! особено уважаващ себе си !

Кажи Vizore, как готино си увеличаваш снимката или като браузваш в нета, нема такава красота :)

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Чет 12 юни 2008 0:45

Аз съм за Нокиата в момента съм с такава и съм много доволен!Имах и iPhone е*ати туча е!

Потребителски аватар
vaskoniracing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoniracing » Чет 12 юни 2008 0:50

Аре и а3 3а нокиятя.Имам го от 4мес. 3а мен ли4но е пове4е от тел. :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 12 юни 2008 9:50

3G iPhone без договор в Италия за 499/569 Евро :wink:

От “Мобилтел” обявиха, че “Епъл” не ги е потърсила за преговори за ексклузивна доставка на телефона. “Вивател” също не е водила преговори. От “Епъл” не коментираха плановете си за България и пренасочиха към прессъобщението за страните, където iPhone ще се появи до края на годината. “Глобул” е обмисляла ексклузивност с “Епъл”, но поради множество условия, сред които и икономически съображения, не е постигнато споразумение, каза източник от компанията, близък до преговорите.

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Чет 12 юни 2008 9:56

RAZVRATNIKA написа:Аз съм за Нокиата в момента съм с такава и съм много доволен!Имах и iPhone е*ати туча е!

и аз имам нокия н95 и съм много дуволен :да:

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Чет 12 юни 2008 10:18

имам и двете - просто и дума не може да става за сравнение, като интуитивност, възможности и леснота на работа в ползва на iPhone-a:)

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 12 юни 2008 12:39

luciuz написа:имам и двете - просто и дума не може да става за сравнение, като интуитивност, възможности и леснота на работа в ползва на iPhone-a:)

аз също не бих ги сравнил

Нокиа-та е ТЕЛЕФОН и още неща, докато айфона е МНОГО НЕЩА и телефон. И не говоря само за дизайн и интерфейс, а за цялостната концепция заложена в него и възможностите, които тепърва ще предложи ... :)

за цената не говорим, ако наистина го пуснат за 199$ при същите условия на АТ&Т, просто нямам думи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”