Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л
Parkside са добри инструменти, не бих се замислил.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Има негатини отзиви за тресене след няколко пуска.
И 5 пъти да го повториш, това е променя факта че за парите си е ок ! Аз го купих и действително има малко подобни проблеми, но ако искаме нещо което да не притриса и пристъргва -260 кинта за Спарки е добро предожение. Малко е голям, но има и по малки.
По скоро е кофти че този модел върви с допълнителен диск за финно рязане, но пък няма разклинващ нож отзад. Другият модел е с нож, но без диск.
По скоро е кофти че този модел върви с допълнителен диск за финно рязане, но пък няма разклинващ нож отзад. Другият модел е с нож, но без диск.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не го повтаря нарочно, просто някой път като публикуваш мнение форума зацикля и мнението се публикува толкова пъти колкото натиснеш бутона ИЗПРАТИ 

- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Здравейте,
Другия Четвъртък(24.09.15) ще пускат следния перфоратор, някой има ли отзиви за него?
Какво ви мнението и за тези отверки, заслужават ли си?
Поздрави!
Другия Четвъртък(24.09.15) ще пускат следния перфоратор, някой има ли отзиви за него?
Какво ви мнението и за тези отверки, заслужават ли си?
Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отвертки със същия външен вид купих преди месеци от Лидл, но в картонена кутия. Кекави са - кръстатите вече се изрониха отпред.
Да, и Аз майче купих същите в картонената и започнаха да се ронят PH и PZ.
Но това не значи че и тези са със същото качество. Имам на Топмастер в ПВЦ кутия и те започнаха да се ронят.
Също купих и комплекта с фините PH и PZ в ПВЦ кутията с прозрачен капак и на едната кръстатка PH -000 най малката се отчупи единият от 4-те ръба. А не съм я напъвал. Очевидно я ползвам най много.
За протокола -кръстата и звезда не е правилно.
PH- Филипс
PZ- Позидрайв.
Но това не значи че и тези са със същото качество. Имам на Топмастер в ПВЦ кутия и те започнаха да се ронят.
Също купих и комплекта с фините PH и PZ в ПВЦ кутията с прозрачен капак и на едната кръстатка PH -000 най малката се отчупи единият от 4-те ръба. А не съм я напъвал. Очевидно я ползвам най много.
За протокола -кръстата и звезда не е правилно.

PH- Филипс
PZ- Позидрайв.
поне кутията изглежда добре, като за 16 лв ако се прецакат може да си ги запълниш послед 1 по една с по-качествени
Ако приемен че са с качеството на голямото гедоре в което има подобни отверки, значи ще са добри !
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Отвертките им са средна до никаква хубост, купувал съм различни, от различни промота- еми...ще си замълча, все пак толкоз за парите, една кач.отвертка е на цена колкото тази кутия
А , пропуснах и битовете им- съъщата работа, ронят се, сякаш са от чугун, но имам един комплект такъв за зор заман в каляската.

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
trv написа:За протокола -кръстата и звезда не е правилно. PH- Филипс PZ- Позидрайв.
Че ти нищо не каза. PH и PZ са кръстати и двата типа. Разликата е, че при PH е създаден ръб, при който над определено усилие на завиване, отвертката да приплъзва. Но това е само ако се използва правилната отвертка. И освен това, при меките винтове често им се замазва главата по тоя начин. PZ е по-добре за винтове - позволява по-голяма сила на завиване и не приплъзва, с което не се поврежда главата на винта. Работата е, че съществува риск от пренатягане и скъсване на винта. Което се решава с динометрична отвертка или винтоверт с такава функция.
PH и PZ са кръстати. Torx е еврейска звезда, а Hex си е шестограмчето.
На 3/4 от местата, където ми се налага да ползвам винтове, ползвам видии за гипсокартон. Защото са по-здрави, остри и главата им е PZ - позволява по-здраво затягане.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Това е ново за мен. Аз колкото съм ползвал, са все тип Филипс. За тия фосфатираните говорим нали?инжектопляктор написа:На 3/4 от местата, където ми се налага да ползвам винтове, ползвам видии за гипсокартон. Защото са по-здрави, остри и главата им е PZ - позволява по-здраво затягане.
Отклоняваме се от темата

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Golf 3 Yahting GT написа:Другия Четвъртък(24.09.15) ще пускат следния перфоратор, някой има ли отзиви за него?
Ако е както е написано на брошурата 1500W и удря с 5J ...Взимай... няма грешка за домашния ремонт.
Аз наскоро си купих, имаше на промоция пак за тия пари енхел и така като го гледам е същия като този от картинката, само където цвета и етикета му е различен и да ти кажа страшна работа върши.

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Off: По въпросите за стандартите на кръстати отвертки има точно инфо в уикипедия например! Тва с приплъзващите ръбове на РН стандарта са измислици, а винтове за гипсокартон с глава PZ аз поне не съм срещал досега (стандартът се среща основно в дърводелството).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”