GLI написа:koki4a150 написа: Не смятам на никой да се извинявам. Ако някой има проблем с това, което съм направил да дойде и да ми го каже лично очи в очи.
Въъъъх, Варненска батка...
автоматично получаваш -10 точки живот

GLI написа:koki4a150 написа: Не смятам на никой да се извинявам. Ако някой има проблем с това, което съм направил да дойде и да ми го каже лично очи в очи.
Въъъъх, Варненска батка...
set16v написа:Супер яко![]()
Аз като един Фен на Ауди много се кефя на бързи Аудита / дано някой ден и това го видим в действие ,поздравления колега много хубава кола имаш.. Много безаварийни км. да и навъртиш,искам да ме повозиш някой ден
и после да ме пратиш при този които е правил твоята кола / имам подобна А3 и искам да я нареди така цялата,супер яко е син-черен-сив,червена лепенка
Браво
Имам въпрос ?? ,незнам за какво е това нещо с двата маркуча за антифриз до главата, и колега как удържаш колата с тези Колела / с тази мощност не трябва ли по големи Колела,според мен трябва да помислиш и за спирачки по големи,примерно от С2 знам че са по хубави / все пак автомобила е 230кс..5цил../ или поне да боядисаш апаратите Син цвят.Много ми харесва радиото но не ти ли пречи да натискаш аварийните светлини като закъсваш,така както сте го монтирали според мен не е добре,по удобно би било ако го сложиш на таблото / хем ще хващаш по добре ТВ. / но щом ти е удобно да гледаш Видео супер..Аз си бях купил подобни педали от Битака но не ми бяха удобни,кат Стреснех колата и ми бягаха в страни / тези твоите от къде си ги купил ? ако е удобно да ме пратиш да си купя и аз такива,предполагам са удобни щом ти си ги сложил на толкова мощен автомобил и нямаш проблеми![]()
![]()
Супер колега
PyMu написа:...обичам си държавата от създаването й...
генгер написа:....на мотора пише "SR". а на другата 16V, годините са близки 2000 и 20001
mmm. написа:Ехо тук никой ли не е чувал за голф 6.
Вече има и 7
а 2 и 3 могат да се видят основно в България и Сърбия
Стегнете се бе хора това ретро форум ли е или????
.... Да взема да пиша след 10 години а.
yordannnnnn написа:.....вече се замислям за отровна змия вместо аларма,ххахахха,ама как ще я деактивирам сутрин......![]()
IRRITATING написа:В Опел форума предполагам можеш да получиш надеждна информация
kiss написа:навигазия за ФВ
pavkata_131 написа:Да двигателя ми е покаран на 280000 реални като кола не е стара 97 е,но тогава кат сме почнали какво ще ме посъветвате,ако не е затапена да го направя ли?
vasex написа:взех попа със тялото :)
ivayloat написа:а телевизора нямаше ли No Metter garanty или както се пише
и регистрирал си го
Apokaliptiko написа:Bai Sando написа:Как го събра тоя гардеробПоне клати ли тенекиите,яко
Аз Сандо незнам, как го е събрал и дали клати ламарината, ама май му събува гащите, и рибкатаму подскача.
![]()
myrshavija написа:mackatasvento написа:Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТПвсе си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..
Просто ги махни и замълчи! По-добре и във форума не влизай! Ако ти познавам колата, не бих спрял и занапред - просто не заслужаваш.
Vladko написа:MuTa4eTo написа:а 150 коня дизела дали не беше с 2 нафтови помпи :roll:
С 4 нафтови помпи е: Нали е помпа дюза :idea:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта