azrod написа:Черна двойка с номер С6225 с много добри джанси в село Труд на строевския път. Аз бях колегата на съседната улица дето смущаваше спокойствието с музика и джангър от строителната площадка :)

azrod написа:Черна двойка с номер С6225 с много добри джанси в село Труд на строевския път. Аз бях колегата на съседната улица дето смущаваше спокойствието с музика и джангър от строителната площадка :)
predat0r написа:... Предното стъкло е леко спукано но заварено. ...
koki4a150 написа::arrow 4br originalni ОZ за GOLF MK4 R32 В ПЕРФЕКТНО САСТУЯНИЕ ]
...
Като го взех веднага беше изпран интериора и бързо,бързо ми изпаднаха джанти от ауди с3(капачките не са оригиналните, не ми ги крадете) ...
santo_trafficante написа:ОФФ
Опъни жена му поне да има за какво да те бие
Мислех, че няма с какво да се изнанедам след ЛиндоЛс ... ама явно има.basata-user написа:... всеки ликенд слизам на море в Гърция ...
ZeroCool написа:Въже взехте ли, че и аз ша идвам.....
golfmk1 написа:Да няма да се бесиш уа
продавам polo 1.416v 101кониа
колата е одарена и се продава вси4ко
за вразка...
Gigabyte написа:Weezy написа:Да пишеш по форумите като 18-годишен петокласник, не е готино.
Да подражаваш на идиоти с плоско чувство за хумор, също.
...да си малоумно лапе също.
boi4eto написа:Проблема с хидравликата бе следният, просто маслото започна да намалява и то постояно се увеличаваше. Закарах колата на майстор и той ми каза да карам така до като протече много и тогава да сменям рейка. Реших е така да пробвам и без това ще сменям рейка да сложа 100-тина гр боза в маслото и маслото спря за сега да намалява до къде ще изкара господ знае, но масло не доливам. Кажете нещо по въпроса?
enigma79
Спряхте това,очаквам скоро да има за посрещаме Моцарт,а за вечерна програма нещо на Бетовен,Амадеус и други от този стил певци които са в топ 10 хитове
enigma79 написа:С това писане затвърждаваш колко ти е умствения багаж,вместо да кажеш нещо градивно,позитивно или негативно,ти плюеш като стара циганка,толкова плюеш че затъваш в собствените си слюнки,ако беше усойница сигурен съм че до сега щеше от злоба и завист да си се ухапал сам.
sme6ko написа:благодаря и на всички.праговете са ок, отзад при бомбетата е изгнило а утре ще я кача на подемник за Анален преглед, и ще я карам да се кърпи.До мен спира един опел и сигурно е прихванала от ръждата....Чао.
radotom написа:И тъй - последна (вероятно) докладна по темата:
Благодарение на положените геройски усилия, преди половин час пациента почина!![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта