FUN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
викентии70 написа:Здравейтена всички!Обикновено не пиша по такива форуми ама сега имам време за убиване и попрочетох някои от историите на колегите,посмях се и реших и аз да споделя една от моите ученически години /около 1985-6 год/.На приятеля ми тогава им излезе вноската за ЛАДА и отидоха да я вземат.Баща му-голям МАНИАК на тема кола.Ама още преди да се е обадило нещо,то вече е сменено.Задължително всяка събота и неделя колата се отваря откъм всичко,което може да се отвори и се почиства с набор от парцали,четчици,двигатела се боядисва с бронз и т.н.Маниашка работа!Обаче проблем : при всеки по-рязък завой има някакво изпукване откъм страната до шофъора.Какво ли не отваря и не сменя тоя човек-е няма спиране.Тупкането продължава!Така около 7-8 месеца.Една вечер им разбиха стъклото и после при смяната му се оказа,че във вратата има половинка 'СТОЛИЧНАЯ" то с 2-3 пръста водка в нея.Е!Излезе откъде е изтупкването!Ама тоя човек сигурно не беше спал тия месеци да го мисли откъде идва.Само за това говореше.И още една случка с тоя човек /и то по-интересна/.Значи тоя мой приятел живееше с майка си,баща си,брат,баба и дядо в един апартамент!Връща се майка му от пазар /събота или неделя/,съответно колата е разхвърляна пред блока и пак нещо се поправя;под колата се виждат 2 крака в къси гащи ама човека се разкрачил и му се виждат 'кесиите'.Поогледала се жената-няма никой в момента,навела се и.........му ги наместила да не се виждат/да не се излага пред хората/.Качва се горе звъни да й отворят и отваря.....мъжа й!Тя подскочила:'Ти ко прайш тука?',А той '?! тук живея?!,"Ами кой е доло до колата?","Ми един приятел дойде да ми помогне за колата.","Ми що е с твойте гащи","Да не се изцапа човека,качих се да му налея вода,че горещо.Ко ти става че ме разпитваш?"А през това време се звъни на вратата-авера му с цепнато чело псува и бълва:"Маама им ку.ви!Посред бял ден ма фанаха за .уя!"А каква била работата-тя като му намествала мъдята да не се виждат той се свил/все пак го хващат за чатала/си шибнал главата в кардана и си цепнал и челото!От време навреме го разказвам като сме на маса и се сещаме за ученическите простотии.Надявам се и вие да се посмеете!
една снимчица от днес
готин номер...

Последна промяна от SHARKI на Нед 06 юли 2008 23:42, променено общо 1 път.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Днеска ми разказаxa какво е станало преди 2 години на държавния изпит във ФМИ.
На тегленето на въпросите избрали някакъв да тегли билета с въпросите. Излезнал и казал:
- Може ли само докато тегля въпросите да си вкарам едната ръка в гащите?
- Ама защо? - попитала доц.Нишева
- Ами щото шанса да се хванеш за два к*ра едновременно е много малък....
Последвал бурен смях в залата.. и наистина изтеглил добър билет.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Полицай спира кола, която минава с 80 покрай знак “разрешено до 60 км/час
- Излизай от колата!
- Не мога бе, старши, тука всичко е пълно - едни наркотици, едни истории… Ако отворя вратата ще се разсипят.
- Излизай веднага!
- Абе една бомба имам на дясната седалка, ще вземе да гръмне…
- Излизай!
- Ама на задната седалка карам едни пушки-самоделки, ще гръмня някоя…
- Излизай или стрелям!
- Недей бе човек, два трупа имам в багажника…
Полицаят се шашка и вика подкрепления по радиото. След малко пристигат баретите и изкарват шофьора от колата.
- В колата има наркотици! - вика полицаят.
Баретите проверяват - няма нищо.
- И бомба има на дясната седалка!
Проверяват - няма бомба.
- И пушки…
Гледат - няма пушки.
- И трупове в багажника!
- Я отваряй багажника!
Отваря шофьорът и показва:
- Ето, няма трупове… Вие кво го слушате тоя полицай бе, той още малко ще каже че съм превишил и скоростта.
- Излизай от колата!
- Не мога бе, старши, тука всичко е пълно - едни наркотици, едни истории… Ако отворя вратата ще се разсипят.
- Излизай веднага!
- Абе една бомба имам на дясната седалка, ще вземе да гръмне…
- Излизай!
- Ама на задната седалка карам едни пушки-самоделки, ще гръмня някоя…
- Излизай или стрелям!
- Недей бе човек, два трупа имам в багажника…
Полицаят се шашка и вика подкрепления по радиото. След малко пристигат баретите и изкарват шофьора от колата.
- В колата има наркотици! - вика полицаят.
Баретите проверяват - няма нищо.
- И бомба има на дясната седалка!
Проверяват - няма бомба.
- И пушки…
Гледат - няма пушки.
- И трупове в багажника!
- Я отваряй багажника!
Отваря шофьорът и показва:
- Ето, няма трупове… Вие кво го слушате тоя полицай бе, той още малко ще каже че съм превишил и скоростта.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Неизвестен открадна автомобила на шофьор, спрян за проверка, съобщи очевидец за Агенция "Фокус". Автомобилът е бил Мерцедес CLK 63 и все още е бил с транзитни номера. Шофьорът е бил спрян за проверка от КАТ- Пътна полиция на бул. "Черни връх" в столицата. Мъжът слязъл от колата и докато представителите на реда извършвали проверка на документите, неизвестен се качил в колата и избягал. Полицията се опитала да догони крадеца, но го изгубила. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”