NO SMOKING !!!
да си кажа опита от "отказванията", получи се най-добре като не си оставях една свободна минута, винаги гледаш да правиш нещо че да не ги мислиш тия цигари гадни, е тогава често в работата всичко беше 6, приятелката (бифшата...) доволна че не се спирах на едно място само разходки, кина, обикаляне на някви дестинации и разнообразия, колата - чиста, в нас - чисто, фитнеси не знам си кво си... абе активност му е майката според мене. По-добре с малко зор и отклоняване на вниманието, отколкото доктора да каже "Или спираш или...лошо"...
АЙДЕ НАЩЕ!

И двамата намираме това за достатъчен стимул за отказване от лошия навик.

groznika написа:След дълго канене, увъртане и сукане днес с жената си купихме табексче
От утре сутрин започваме пиене на хапчетата по схема и никакви папироски.
По груби сметки изчислихме, че двамата с нея харчим годишно по 3000 лв за пушене![]()
И двамата намираме това за достатъчен стимул за отказване от лошия навик.
Аз съм ги спирал за две години, но от лудория пак ги почнах.
santo_trafficante написа:все още не пушаsanto_trafficante написа:аз 2 год вечевеселин написа:: Вече 7 г. не пуша - и няма нищо по-хубаво от това да се отървеш от този глупав навик!чат пат някоя пура за кеф
но е супер без да пафкаш

vaskoto1 написа:хех, гледам, писал съм си системата, ама не съм писал резултата:
последната ми цигара запалих 1997, лятото, преди да тръгна с жена ми.
цигари около мене не мога да трая, задушавам се.
а в казармата ходех като ударен самолет и пафках по 3 кутии дневно. старо куче, никой не ме муфтеше-самичък си ги оправях... само наставях фасовете по цял ден...![]()
![]()
![]()
,но за съжаление аз нямам неговата воля
!"цигари около мене не мога да трая, задушавам се"
Лично ме е гонил от сервиза(КОГАТО СИ ЗАПАЛИХ ЦИГАРА) и за мое съжаление е на 100%ПРАВ. А аз съм заклет пушач
Щемисе но немога да се преборя с НАВИКА

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта