Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gioreto
Автомобил:
Двигател:

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот gioreto » Чет 10 дек 2009 11:41

niki_68 написа:на всяко нещо му идва времето повдигачите също се износват колега и като се износят не могат да задържат масло а те реголират клапаните и като няма масло в тях няма кои да реголира клапана и затова като запалиш сутринта започват да чукат докато се напълнят с масло и след това няма проблем аз сам сменял и след това всичко е ок но при колегата е рано все още да ги сменя за сега да си купи една касичка и да сабира пари че след време ще му се наложи да ги сменя като започнат да тракат постояно

Регулира, Съм, Събира, Постоянно ... Нямам време и нерви да поставям точки, запетаи и главни букви :D

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 12 дек 2009 1:59

dafi написа:Моя голф е от Швейцария и си покрива евро стандартите.Гледай табелката която е в дясно.Трябва да имаш едно или нещо такова беше сега немога да се сетя точно,но най-вероятно няма да ти трябва технотест.Се пак колата ще е произведена в Германия.
За AUDI,OPEL и SEAT нещата сигорно ще са сащите и ще минеш тънко.

и аз съм сигОрен ,че са сАщите :idea:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 15 дек 2009 18:55

niki8120 написа :

продава се бмв е30 м40 1.8 115 коня 88г маслено зелено сас троиния стоп сас лупите са фаровете рекаро салон 17-ка джанта ел.огледала шебидах. колата вав момента е претарпяла лек удар ако някои се интересува за цена вав това састояние е 1700лева като всичките части са на лице иначе оправена е 2200 цината.снимки за сега само на скаип kolio8120

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот Ицку® » Пет 18 дек 2009 23:06

lekia написа:копувам ейрбакове преден пасажерски и на волана за голф 5 GT

Открийте колко грешни има в това изречение.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 19 дек 2009 18:59

drwaco написа:със 16 ките обърнати 10ж отзат ште_си върха колега heavy metal zork ште_си имам приятел с кола пичага :Mr Green Fun с нетърпение чакам да видя колата на живо :kissy:

:cry:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 25 дек 2009 0:49

неодачник написа :

проблема е следния; коата е голф3 абс , като си върви и почва да свири зумера , свир та се не трае, по таблото нищо не свети , спирам отварям капака , нищо не откривам , псувам изгасвамя и пуша цигара , след 15 минути паля никакъв проблем, ходих на диагностика нищо не откриват , та въпроса ми е , какво да правя , имал ли е някой подобен проблем ? моля за вашите отговори!

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Нед 27 дек 2009 17:51

atanas8002 написа:свети сержиз на компютьра.когато дам на кнтакт пулка.паржо сигнализираше сервиз 1200км.когато стигна до 500 сапочна така да показва.смених маслото защото точно тогава триабваше да го смениа,но пак продьлжава :( .благодариа ви предварително. голф 4 1.9 тди 110 клима.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Нед 27 дек 2009 19:51

shecki написа:Колеги здравеите,занимавам се с това от 13г.и да ви кажа 4е сега има бои на водна основа и полото с 0.600гр. е готово,праска се една танка рака и после една платна и директно лакираж.Като лака пак на 2 раце само че и джете платни и между рацете изчакаи 10/15 минути.

Да беше отделил и 12г.за училище. :012:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 28 дек 2009 22:30

snickers_ написа:нали ти написа човека че вариантите са 2ва 100:0 и 50:50 за кой режим питаш точно че там са дадени 2 режима 2 цитата ти коалта ис бачк ана 4по4 доакто не барнеш спирачката или рачната като според мене барнеш рачната си остава само на предно по пътя на логиката

Потребителски аватар
izzmamata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот izzmamata » Вто 29 дек 2009 17:52

shecki написа:Колеги здравеите,занимавам се с това от 13г.и да ви кажа 4е сега има бои на водна основа и полото с 0.600гр. е готово,праска се една танка рака и после една платна и директно лакираж.Като лака пак на 2 раце само че и джете платни и между рацете изчакаи 10/15 минути.

Ако някой не е разбрал следния пост ще преведа:

здравеИте - здравеЙте
4е - Че
прАска - прЪска
тАнка рАка - тЪнка рЪка
плАтна - плЪтна
лакираЖ - лакираШ
дЖете - дВете
изчакаИ - изчакаЙ
:bowdown

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 30 дек 2009 1:26

trepa4a74 написа:Честита Коледа!

Здравей те.Ако може да качите снимки?

Здрас ти !

:063:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 03 яну 2010 16:17

bosyt написа:здравеите колеги копувам бели мега4и за броня за голф3???

:bowdown

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 08 яну 2010 22:32

golf_gt1.8 написа:здравейте значи искам да попитам някои може ли дами помогни да ми кажи как мога да си направя реутаните на голф 2 на задния джам да работят че нещо не успявам ако някои знае на скаип nike3004 благодаря предварително

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 09 яну 2010 12:06

KALVACHA написа:Начи колеги пазете се от така наречения "rokoboy" човека ми предлагаше глава от софия е аз сам от пловдив сас зор отидох до софия началото де званя му викам ела тои вика немога влез на ватре в града а аз не го знам както и да е.Вапросния пич идва с някав джип и ми рови ясно е че не иска да даде 5 лева за гориво нестига че идвам до софия а се праи но и на това казах майната му стига да е здрава главата.Отваря всичко идва сас работно облекло сейноче сега е свалена главата омацан и викам нещо характерно за нея, той вика гледаи аз не разбирам а на сащия ден вика свалям е ...Цялата омаза по принцип вика изрядна всичко, тя омацана цялата пак ако продавам нещо бих го изчистил малко или много.Обарсах е гледам тя пукната направо на клапана викам пукната е тука тои вика а нз ония каза се завари се начука направо с извинение бахти и лолиото.Викам одарил си колата ли кво,тои не ве нов внос е карам си я ама реших да я продам викам да мерси ясно и си хванах пътя супер измамник и разкарва а мисля, че това е супер кофти и от такива образи нито саита печели нито иж колеги и да си помагаме такаче дори маиче още някои е излагал след мен за мен тоя е ...

:horror:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 09 яну 2010 16:44

изкочи конкурент на сникерса :shock

KALVACHA написа:Начи колеги пазете се от така наречения "rokoboy" човека ми предлагаше глава от софия е аз сам от пловдив сас зор отидох до софия началото де званя му викам ела тои вика немога влез на ватре в града а аз не го знам както и да е.Вапросния пич идва с някав джип и ми рови ясно е че не иска да даде 5 лева за гориво нестига че идвам до софия а се праи но и на това казах майната му стига да е здрава главата.Отваря всичко идва сас работно облекло сейноче сега е свалена главата омацан и викам нещо характерно за нея, той вика гледаи аз не разбирам а на сащия ден вика свалям е ...Цялата омаза по принцип вика изрядна всичко, тя омацана цялата пак ако продавам нещо бих го изчистил малко или много.Обарсах е гледам тя пукната направо на клапана викам пукната е тука тои вика а нз ония каза се завари се начука направо с извинение бахти и лолиото.Викам одарил си колата ли кво,тои не ве нов внос е карам си я ама реших да я продам викам да мерси ясно и си хванах пътя супер измамник и разкарва а мисля, че това е супер кофти и от такива образи нито саита печели нито иж колеги и да си помагаме такаче дори маиче още някои е излагал след мен за мен тоя е ...

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”