Да ъпна малко темата и да се похваля, че с жената продължаваме да държим фронта и да не пушим. Разкарахме и табекса и с времето се сещаме все по-рядко за цигарите
Поздрави и успех на всички останали

е па налапай на някой икарус дулото изотзад поне ще ти е фрийkacarov_dupnitsa написа:човек помни ли от коя дата не пуши ще пропуши отново

groznika написа:kacarov_dupnitsa написа:човек помни ли от коя дата не пуши ще пропуши отново
Не съм съгласен. Още помня датата на която спрях хероина, а минаха вече 8-9 години...

groznika написа:kacarov_dupnitsa написа:човек помни ли от коя дата не пуши ще пропуши отново
Не съм съгласен. Още помня датата на която спрях хероина, а минаха вече 8-9 години...

quattro^^ написа:ако има кой да се изявява може да се направи една обща тема ex drug addicted
groznika написа:quattro^^ написа:ако има кой да се изявява може да се направи една обща тема ex drug addicted
Грешиш ако си мислиш, че няма. Лично познавам няколко колеги от форума съгрешили със законите и опиатите на младини.
Специално аз мога да ти разкажа много за дрогата, дилърите, полицията, делата и тн. но гледайки отношението ти по въпроса с наркотиците май взимаш всичко на ташак.
Бил съм зависим към тежки опиати 5 години. Взимал съм всевъзможни дроги. Осъждан съм и имам досие дебело колкото матрака на който спиш.
Въпреки това намерих сили и воля да обърна нещата и да заживея като нормален човек. От много години съм чист и постигнах неща които много хора не успяват за цял един живот.
В този ред на мисли бих желал поне пред мен да не си правите подобни майтапи защото най-малкото не е коректно
Хайде със здраве
ПП
Цигарите до сега не съм решил и за това не съм ги спрял. Преди две седмици навих жената и прекратихме. Малко са нещата които могат да ми катурнат решението

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 97 госта