Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Ex smoker или "Vw Кампания - No Smoking"

Мнениеот groznika » Нед 01 ное 2009 11:10

Кво става момци? :)
Да ъпна малко темата и да се похваля, че с жената продължаваме да държим фронта и да не пушим. Разкарахме и табекса и с времето се сещаме все по-рядко за цигарите :)
Поздрави и успех на всички останали :да:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 01 ное 2009 14:41

браво :wink:
малко под 1 година ми става на мен :drunk
даже сега като си помисля колко всъщност е тъпо пушенето...
дишаш дим зорлян, и го дишаш рано сутрин с кеф при това :screwy е па налапай на някой икарус дулото изотзад поне ще ти е фрий

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Нед 01 ное 2009 15:13

човек помни ли от коя дата не пуши ще пропуши отново

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 01 ное 2009 15:19

kacarov_dupnitsa написа:човек помни ли от коя дата не пуши ще пропуши отново

Не съм съгласен. Още помня датата на която спрях хероина, а минаха вече 8-9 години... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Нед 01 ное 2009 15:40

И аз не съм съгласен.
04.06.1996г. От тогава не пуша. Дали според теб ще пропуша отново?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 01 ное 2009 15:44

groznika написа:

Не съм съгласен. Още помня датата на която спрях хероина, а минаха вече 8-9 години... :Mr Green Fun

:shock браво
цигарите не биха ти представлявали проблем в случая

и да помниш и не датата когато си ги спрял , осъзнал ли си че пушенето е тъпо надали пак ще пропушиш :wink: освен ако ти самия не си тъпичък mhihi

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Нед 01 ное 2009 18:33

groznika написа:

Евала, бате:) Аз не пуша вече година и осем месеца....

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Нед 01 ное 2009 18:35

:lol: и сигорно всеки ден си викате аз не пуша от толко и толко време и като се сетите .... :lol: браво на вас момци и аз ще ги спирам ама още мисля метод mhihi

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 01 ное 2009 18:45

groznika написа:

ако има кой да се изявява може да се направи една обща тема ex drug addicted :Mr Green Fun

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 01 ное 2009 18:59

quattro^^ написа:ако има кой да се изявява може да се направи една обща тема ex drug addicted :Mr Green Fun

Грешиш ако си мислиш, че няма. Лично познавам няколко колеги от форума съгрешили със законите и опиатите на младини.
Специално аз мога да ти разкажа много за дрогата, дилърите, полицията, делата и тн. но гледайки отношението ти по въпроса с наркотиците май взимаш всичко на ташак.
Бил съм зависим към тежки опиати 5 години. Взимал съм всевъзможни дроги. Осъждан съм и имам досие дебело колкото матрака на който спиш.
Въпреки това намерих сили и воля да обърна нещата и да заживея като нормален човек. От много години съм чист и постигнах неща които много хора не успяват за цял един живот.

В този ред на мисли бих желал поне пред мен да не си правите подобни майтапи защото най-малкото не е коректно ;)

Хайде със здраве :)

ПП
Цигарите до сега не съм решил и за това не съм ги спрял. Преди две седмици навих жената и прекратихме. Малко са нещата които могат да ми катурнат решението :)

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Нед 01 ное 2009 22:29

Не пуша вече два месеца,...само.
Спрях заради здравословни проблеми,въпреки че вече съм добре не смятам да започвам пак.
Смятам че е добро начало,ще видим.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 02 ное 2009 19:38

groznika написа:
quattro^^ написа:ако има кой да се изявява може да се направи една обща тема ex drug addicted :Mr Green Fun

Грешиш ако си мислиш, че няма. Лично познавам няколко колеги от форума съгрешили със законите и опиатите на младини.
Специално аз мога да ти разкажа много за дрогата, дилърите, полицията, делата и тн. но гледайки отношението ти по въпроса с наркотиците май взимаш всичко на ташак.
Бил съм зависим към тежки опиати 5 години. Взимал съм всевъзможни дроги. Осъждан съм и имам досие дебело колкото матрака на който спиш.
Въпреки това намерих сили и воля да обърна нещата и да заживея като нормален човек. От много години съм чист и постигнах неща които много хора не успяват за цял един живот.

В този ред на мисли бих желал поне пред мен да не си правите подобни майтапи защото най-малкото не е коректно ;)

Хайде със здраве :)

ПП
Цигарите до сега не съм решил и за това не съм ги спрял. Преди две седмици навих жената и прекратихме. Малко са нещата които могат да ми катурнат решението :)

така не ме разбра явно, като казвам 'ако има кой' имам в предвид ако има кой да събере смелост да си разкаже битието в автофорум. На 19 години съм, не съм привърженик на наркотиците ако не броим цигарите, пробвал съм някои различни субстанции от любопитство щот е "забранен плод" ама хич не ме влече, да не говорим че имам доста причтели които са доста навътре с материята ама то вече е толкоз разпространена дрогата че всеки ден, всеки час, навсякъде има матриял...
имам много близък роднина беше и още е зависим и взима една аптека лекарства за да не посегне пак, на 2-3 пъти беше с 2-та крака в гроба..
не се присмивам, възхищавам се на хора с толкова силна воля като тебе, така си ме разбрал защото се водиш от общественото мнение за наркозависимите и презирането им...

BPFC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BPFC » Пон 16 ное 2009 22:42

Пуших 3 години(от края на 8ми до началото на 12клас),но един ден реших да пробвам да ги спра и си оставих кутията в бюрото.Първата вечер не можах да заспя и само се въртях,защото ми се пушеше като на кон.Цигарите бяха на 2 метра от мен,но не запалих и така отведнъж ги спрях.Сега пуша само след като съм приел няколко уискита,но това не се случва много често,особено откакто имам собствена кола.
Според мен всякакви такива хапчета,лепенки и подобни глупости са за печалба на пари,всичко е воля...

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пон 16 ное 2009 22:50

А според мен ефекта е повече психологически.
Пих табекс 10 дни. След като го разкарах не ми се пушеше повече, а докато го пиех не ми се пушеше по-малко. Спирането си е все неприятно с или без табекс, лепенки, дъвки и тн.
Ето вече месец с жена ми не палим. За жалост макар и не колкото в началото продължава да ми се пуши и често се хващам по навик да си ровя из джобовете в търсене на кутията. Все още имам усещането че съм забравил нещо когато излизам. Все още се хващам да си търся пепелника пипнешком докато гледам филм на компа...

Всичко според мен е воля. Воля и доволно количество инат. За тези две неща особено в комплект спирка няма :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 16 ное 2009 22:53

Да не забравяме, че когато има и допълнителен стимул или мотив помага също :wink:
А иначе за волята си много прав. И аз така ги отказах през далечната 1996г. :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”