petko_peci написа:пич в това састояние как щесе прибере до някои друг грат

petko_peci написа:пич в това састояние как щесе прибере до някои друг грат
batetony67 написа:А аз като гледам наглед грамотни хора, а не знаят кога се използват буквите "И" и "Й" като окончания или в средата на дума. Много е смешно и жалко когато се използва "Й" в множествено число, например вместо "които" да се казва "който". Бутоните на съответните букви не са един до друг, за да се сбърка при бързане. Явно се прави от НЕГРАМОТНОСТ.
Luper написа:Й никога не може да е под ударение, защото не е гласен
Ivalin написа:Относно проблема с грамотността ни, мисля, че не би трябвало да се обръща чак такова внимание .........
Ivalin написа:...не би трябвало да се обръща чак толкова голямо внимание и да се правръща в трагедия, особено във форум като този. Все пак той не е филологически и тук не се споделят проблеми на българския език, а проблеми относно печалния ни автопарк... И искам да напомня, че форума би трябвало да е свободен и в него да могат да участват и хора от други националности...
Колега... и моля преразгледай виждането си за името на държавата...
ventsi34 написа:...а аз съм още оченик...
тарся се фолг2 за 4асти ми трябва
MK3-GTI написа:1.дебитомер BOSCH за мк3 2е мотор отли4но састояние-100лв
2.VDO уреди за мк3 пригодени за централната конзола тепература масло ваком и волтмета-90лв
3.краино стокожо гарне за мк3 гти-30лж
пра6там по еконт.тел;0899295808
Ivalin написа:Относно проблема с грамотността ни, мисля, че не би трябвало да се обръща чак такова внимание и да се правръщта в трагедия, особено във форум като този. Все пак той не е филологически и тук не се споделят проблеми на българския език, а проблеми (що годе на български) относно отвратителния ни автопарк в Бълхария. И искам да напомня, че форума би трябвало да е свободен и в него да могат да участват и хора от други националности, а не само бълхари. Пък и като гледам за регистрация в него няма изискване за образователен ценз, така, че "СОРИ"!!! Според мен тази тема е абсолютно безсмислена и трябва да се заключи, че даже и да се изтрие. Като гледам какви безсмислици има вътре, а хората имат реални проблеми и търсят отговор за решаването им.
Колега, прегледай тези линкове, и моля преразгледай виждането си за името на държавата![]()
viewtopic.php?f=36&t=185202
viewtopic.php?f=36&t=121461
sawior написа:И аз съм там в в неделя
ПОЗДВИ НА ВИЧКИ СТРАХОТРА РАБОТА ВЪРШИТЕ![]()
![]()
Iv0o0o0 написа:Не мога да разбера толкова ли няма къде да пишете в тези(я) форуми че правите забележка за всяка правописна грешка?
Какво значение има че докато съм писал бързо съм збъркал някоя буква?
а иначе бъди спокоен с 5 и 60 съм си взел матурата по български език
CCCP_FAN написа:търся си ефтина печатница за 100тина бройки флаери както и за няколко индивидуални проекта
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: orgasmatron и 85 госта