в памет на моя Бъки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 22 окт 2008 22:12

Лека му пръст и нека душата му да намери вечен покой. :bishop death

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Сря 22 окт 2008 22:15

Бързият написа:Поредната тема за мерене на пишки стана тука май .Започнахте да размахвате ютии , да се гърмите , да се целувате студени .... :roll: Много филми гледате колеги . И аз като прочетох темата вчера ми стана гадно , но си оставам на мнението че това са опасни кучета кой какво ще да ми говори . Кучета от подони породи задължително трябва да се разхождат с наморници и на къс повод :idea:

Чудя се, от не се съберете с Криско да ревнете дружно и солидарно срещу квот ви се привиди през димът?
Ич не мой да си меря нищо с тебе или с Криско, от първо треа да питам майките ви дали може, иначе червена точка на екрана, рийш ли... или мазна кафява точка на задния ти номер...
Айде, успокойте се двамата с Криско, пуснете си некоя и друга риалити-гей(м) платформа, гепете за гръцмуля и тровете ротвайлерчета там и не се занимавайте с некви банални реалности... от може да ви дойде нанагорно... то не е кат да мааш с мършавите пръчици по клавиатурата...
Ако от още нещо друго ви е страх, че ще ви наруши блаженото спокойствие като модерни граждани и юпита, които си лицемерничат по дифолт, няма кой да ви спре да поразмърдате мършави пръстенца по клавиатурите и да закимате с удоволствие с мършави вратленца...

Както е казал Ян Хус: "O tempora, o mores!!! O, Santa Simplicitas!"
Га видял бабата и тя да носи дърва за кладата, без да знае защо, просто, защото всички други са носели...

Давайте дърва, момци, не ви трябва да четете, а просто да събирате съчки...
:wink:

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Сря 22 окт 2008 22:19

Не ти схванах мисълта , но няма значение . Не ми се спори с "мъже с клавиатура в ръка" .

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Сря 22 окт 2008 22:45

Бързият написа:Не ти схванах мисълта , но няма значение . ... .

Точно за това няма за какво да се притесняваш. Не че си се притеснил, де...
Не е важно кой какво е казал, важното е дали ти си го схванал или не... другото няма значение...
Кат се видите с Криско и си поиграете на 'палци', да не вземете да се питате за смисъла, от ще се скарате... не се насилвайте един друг ненужно. :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 23 окт 2008 6:39

Само едно нещо искам да добавя в отговор на нападките на някои колеги и съм сигурен,че хората имали и имащи животни знаят това желязно правило...Кучето е такова,какавото го направи стопанинът му!!!И много често кучето придобива характера точно но стопанина си......Просто при някои породи това става по-лесно при други по-трудно....но става при всички......задължително!!!
не бих се разсърдил ако модератора махне вече тази тема.....просто ми е болно след толкова хубави постове да чета глупости на некомпетентни хора,които не познават нито мен нито пък са познавали кучето ми........

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 23 окт 2008 7:48

yoda Слушайте сега чада мои, медалът винаги има две страни и застъпниците на всяка от страните не бива да приемат по подразбиране, че са винаги прави и обратно ..... трябва търпимост и разбиране за този тип теми, защото живота е прекалено кратък да се карате за неща, за който може караницата да бъде избегната ...докато се научим на търпение темата ще остане заключена!!! yoda

Върни се в “ОФФ-Топик - други”