Бързият написа:Поредната тема за мерене на пишки стана тука май .Започнахте да размахвате ютии , да се гърмите , да се целувате студени ....

Много филми гледате колеги . И аз като прочетох темата вчера ми стана гадно , но си оставам на мнението че това са опасни кучета кой какво ще да ми говори . Кучета от подони породи задължително трябва да се разхождат с наморници и на къс повод

Чудя се, от не се съберете с Криско да ревнете дружно и солидарно срещу квот ви се привиди през димът?
Ич не мой да си меря нищо с тебе или с Криско, от първо треа да питам майките ви дали може, иначе червена точка на екрана, рийш ли... или мазна кафява точка на задния ти номер...
Айде, успокойте се двамата с Криско, пуснете си некоя и друга риалити-гей(м) платформа, гепете за гръцмуля и тровете ротвайлерчета там и не се занимавайте с некви банални реалности... от може да ви дойде нанагорно... то не е кат да мааш с мършавите пръчици по клавиатурата...
Ако от още нещо друго ви е страх, че ще ви наруши блаженото спокойствие като модерни граждани и юпита, които си лицемерничат по дифолт, няма кой да ви спре да поразмърдате мършави пръстенца по клавиатурите и да закимате с удоволствие с мършави вратленца...
Както е казал Ян Хус: "O tempora, o mores!!! O, Santa Simplicitas!"
Га видял бабата и тя да носи дърва за кладата, без да знае защо, просто, защото всички други са носели...
Давайте дърва, момци, не ви трябва да четете, а просто да събирате съчки...