П.С. И на това трябва да сме доволни де, доооста по-добре е от преди!

BeckoTDI написа:Pichaga написа:гледайте цените на вън и тука и сравнявайте
Хайде стига с тия сравнения, нито сме им на заплатите, нито на качеството. Не може да имаме само 'европейски цени', но остналото да липсва
rosy написа: ...Аз съм доволен от цената на петрола...
KingoftheROAD написа:rosy написа: ...Аз съм доволен от цената на петрола...
А от заплатата си доволен ли си ве колега?
Цени, акцизи, данъци, манъци и тн. са вече почти изравнени. По тоя показател ги стигнахме, че и задминахме вече. Ама разликата в заплатата при една и съща длъжност/работа е 10Х и повече в тяхна полза. Много ще ми е интересно да ги видим как ли ще се оправят с нашите заплати. Тогава май друга песен ще запеят, щото ситият на гладният не вярва...
Да бе, а Станишев станал ватман...rosy написа:KingoftheROAD написа:rosy написа: ...Аз съм доволен от цената на петрола...
Цени, акцизи, данъци, манъци и тн. са вече почти изравнени. По тоя показател ги стигнахме, че и задминахме вече. Ама разликата в заплатата при една и съща длъжност/работа е 10Х и повече в тяхна полза. Много ще ми е интересно да ги видим как ли ще се оправят с нашите заплати. Тогава май друга песен ще запеят, щото ситият на гладният не вярва...
Не съм доволен ве колега. Ама защо си мислите че българите са бедни- няма такова нещо! По улиците пълно с коли, магазините пълни, отивам с жената в ресторант и там пълно. Влизам в магазина- пълно. Отивам в Гърция все едно съм на Витошка родна реч омайна сладка.
Вие сега ревете за 2 кинта бензин
batmilko написа:Да бе, а Станишев станал ватман...rosy написа:KingoftheROAD написа:rosy написа: ...Аз съм доволен от цената на петрола...
Не съм доволен ве колега. Ама защо си мислите че българите са бедни- няма такова нещо! По улиците пълно с коли, магазините пълни, отивам с жената в ресторант и там пълно. Влизам в магазина- пълно. Отивам в Гърция все едно съм на Витошка родна реч омайна сладка.
Вие сега ревете за 2 кинта бензин
тия приказки са егати баналните
batmilko написа:Да бе, а Станишев станал ватман...
ISRalien написа:batmilko написа:Да бе, а Станишев станал ватман...
Именно.. Има някои, които са богати на гърба на повечето, някои от тях са политиците, ама да не намесваме политика в темата, че ще я ключат.
Ние сме си виновни. Аз съм сигурен, че едно 90% от пишещите в темата на драго сърце биха крали колкото могат, ако бяха на мястото на политиците.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта