Ударих жена с дете-Ще изписват детето !!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 19 ное 2008 8:35

Dead man написа:Мерси на всички за подкрепата !!!!
Иначе консултирах се с адвокат,каза да чакам за момента какво ще направи майката спрямо мен...
Днес отивам пак да си взема протокола от Кат,за да го представя пред застрахователите...

айде да ходим към болницата на свиждане..

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 19 ное 2008 9:25

Днес един познат доктор от пирогов ще предаде лакомства и играчки на детето от мое име....
Ако отида може да ям бой от роднините там...

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 19 ное 2008 9:49

Dead man написа:

Днес един познат доктор от пирогов ще предаде лакомства и играчки на детето от мое име....

Не се излагай, няма кой да те закача.
Иди ако имаш време наистина до болницата, извини се занеси цвети и лакомствата и си тръгвай.
По-добре ще е за тебе.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 19 ное 2008 9:57

Dead man написа:

Братле не се крий. Не си виновен. ГОРЕ ГЛАВАТА! За огромно съжаление се случват такива отвратителни неща. Иди и поговори с тях. Искрено им пожелай бързо оздравяване. Не се застоявай. Направи от човечност...

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 19 ное 2008 10:02

Преди години работех една работа която беше свързана с разпитване на близки и свидетели на хора срещу които е извършено някакво престъпление и са пострадали. Много тегаво вървят разговорите в такава ситуация. Говори първо с доктора да ти каже как е детето и после го виж и горе главата.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 19 ное 2008 10:05

rosy написа:Преди години работех една работа която беше свързана с разпитване на близки и свидетели на хора срещу които е извършено някакво престъпление и са пострадали. Много тегаво вървят разговорите в такава ситуация. Говори първо с доктора да ти каже как е детето и после го виж и горе главата.

да, това ми изглежда разумно да се направи първо.
После ще дойда с теб, а и не ми се вярва в болницата да се стигне до саморазправа...

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Сря 19 ное 2008 10:20

Януари месец кола блъсна приятелката ми, счупи и крак и ръка - бях писал във форума тогава. Момчето, което я блъсна ходи 2 пъти до болницата (не успяхме да се засечем), но мисля че заради това се отказахме да завеждаме граждански иск. Заведохме само такъв за обезщетение по неговата гражданска отговорност.

На тези в КАТ явно не им се занимаваше и се пробваха да убедят приятелката ми да подпише, че го оневинява и да се прекрати и второто дело (ако има средната или тежка телесна повреда, задължително държавата завежда дело срещу извършителя, освен ако не го оневиниш). В момента тече въпросното дело.

Така че и аз се присъединявам, купи цветя, бонбони, някаква играчка за детето и отиди да ги видиш.

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 19 ное 2008 10:28

Dead man написа: ...Ако отида може да ям бой от роднините там...

Роднините им ако те закачат ще са най-големите тъпанари. Иди на свиждане лично, занеси им каквото си решил, и вземи колегата ISRalien с теб, още повече той иска да дойде. Но влез сам, нека колегата те изчаква някъде отстрани за всеки случай...

Дано нещата се оправят с по-малко главоболия за всички.

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Сря 19 ное 2008 10:47

без да визирам конкретния случай,
отношението към пешеходците у нас е отвратително... половината шофьори ги заобикалят, както биха заобиколили дупка на пътя... даже от дупки се пазят повече...
дори на малки улици където се кара с 30-40кмч и едно спиране да дадеш път не е проблем...

дори в съседна Румъния стъпиш ли на бордюра и колите вече спират и чакат да минеш...

Аз и на жена ми постоянно й повтарям като шофира "Пази пешеходците, друга кола и да я блъснеш не е толкова страшно както да удариш човек"

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 19 ное 2008 10:56

Едно от най-страшните неща се е случило, за щастие не най-страшното. Държал си се мъжки и достойно и си направил точно това, което трябва. Не си избягал от ПТП-то, помогнал си на хората.

Иди с лакомствата, след като си им помогнал още първия път, надали ще те гледат (много) накриво ако отидеш пак.

Иначе вчера беше наистина много гнусно време/задръствания/сложна пътна обстановка/навсякъде нерегулирани фарове които заслепяват, много пешеходци които се мислят за безсмъртни или са превъртяли няколко пъти Супер Марио :?

Според мен е време да си отдъхнеш и да разбереш, че най-лошото е минало, всичко останало оттук нататък е напълно поправимо.
Другия важен момент е да направиш това наистина, защото нервите могат да ти навредят много повече, отколкото това което се е случило.

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Сря 19 ное 2008 11:49

Иначе консултирах се с адвокат,каза да чакам за момента какво ще направи майката спрямо мен...
Днес отивам пак да си взема протокола от Кат,за да го представя пред застрахователите...

И тя ще се консултира с адвокат, който ще и каже да заведе дело, щото пешеходците са прави даже когато не са.

Ще ти трябват свидетели. Ако има някакви павилиони или магазини около кръстовището, добре е да ги пообиколиш докато са им пресни спомените. Ако няма (пък и да има) - лепни едно съобщение на някой стълб, че търсиш свидетели на ПТП-то.

Ако се стигне до съд, изобщо не е важно кой крив, кой прав, важното е кой има повече доказателства.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 19 ное 2008 11:58

Tougi написа:

И тя ще се консултира с адвокат, който ще и каже да заведе дело, щото пешеходците са прави даже когато не са.

Ще ти трябват свидетели. Ако има някакви павилиони или магазини около кръстовището, добре е да ги пообиколиш докато са им пресни спомените. Ако няма (пък и да има) - лепни едно съобщение на някой стълб, че търсиш свидетели на ПТП-то.

Ако се стигне до съд, изобщо не е важно кой крив, кой прав, важното е кой има повече доказателства.

това което казваш колега е много точно !
само с търсенето на свидетел май ще е тегаво.... според мен главната следа е този който е звъннал на полицията... :roll:
дано се намери... а и попринцип съм на мнение че по темата няма какво да се каже повече, опасявам се да не ти навреди даже.... защо не помолиш да я заключат, като ти ще допълваш за развоя на събитията... ?!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 19 ное 2008 12:02

считам че колегата трябва да слуша своя адвокат и да му има пълно доверие в неговите действия...адвоката затова е адвокат, за да знае всимчко за ПТП произшествията-свидетели, доказване, експертизи
ние тук можем само да съчувстваме и да даваме къде по-умни, къде по-тъпи идеи
в тоя ред на мисли Лудия е прав

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 19 ное 2008 13:38

колега, много лош късмет, много вероятно е да те изкарат виновен
виж внимателно какво пише в акт-а и го анализирайте с адвоката
виж дали няма някоя глупост написана, в смисъл нещо което противоречи на логиката и т.н
и се хванете за него. Че е кофти ,че си ударил жената и детето , кофти е, ама и да те изкарат виновен заради тяхното невнимание е още по-кофти

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 19 ное 2008 15:55

Tougi написа: ...Ако се стигне до съд, изобщо не е важно кой крив, кой прав, важното е кой има повече доказателства...

Законът е такъв, какъвто успееш да го изкараш в съда :!: :!: :!: Природен закон. Всеки участник в ПТП има някаква част от вината, друг е въпроса каква...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”