България или Чужбина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 10:19

Лендлорийр.......не спори вече, спри.......точка.......

Нали знаеш, умните отстъпват.......другите друго.......прав е опипвача, спрете. :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 10 яну 2006 10:20

ChampioN написа:.......прав е опипвача, спрете. :wink:

ами спри се де, всички това чакаме :twisted:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Re: 1

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 10:21

"ся аз да не съм ти некъв 18 годишен младеж -който не си е показвал носа от Надежда и не знае за кво става на въпрос :!:"
EXACTLY

"защото знам за какво стана на въпрос дори да не съм бил там.?
е те тфа те е те
дървен философ

"П.П и за бригатите бих могъл да те просветля но е безмислено да споря теб явно ти си компетентен по всички въпроси с Америка и емиграцията там"

ТИ ЛУТ ЛИ СИИИИИИИИ :)

opipva4a написа:ñòîï

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 10 яну 2006 10:22

batmilko написа:
ChampioN написа:.......прав е опипвача, спрете. :wink:

ами спри се де, всички това чакаме :twisted:

Аз се спрях както виждаш...........обиждат ме, аз не съм отвърнал на обидите.........поста ти не е насочен към правилния човек.........но както и да е. :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:23

Tyan написа: ;)
пич върпроса беше принципен ,а по въпроса с лизингите -пиятел ако нямаш кой да те засили с пари(майка ,татко) а си човек с големи идеи и потенциал как ще се развиеш в Бг -като бачкаш за 300лв и спестяваш от недупчене на билети в трамвая ли ?ще ти дам и пример -мой познат взима 30хил евро заем за бизнес - ще го изплаща15 години /накрая ще бъде върнал близо толкова отгоре- това го нема никаде другаде .ще ти дам и друг пример -тук да си вземеш кола на лизинг е нещо много трудно а също така ако колата струва примерно 15хил на лизинг ще струва 20 хил накрая ,в Италия и на лизинг и в кеш цената е еднаква -разбирапш ли !! да не говорим че ти взимат старата кола за добри пари -Ето и пример -мой приятел италянец -преди 2 месеца си взе новата фиат брава -върна стара ПАНДА и му я оцениха на 2 хил евро -к'во ще кажеш? също така новата кола е на лизинг без оскъпяване

Последна промяна от landwarrior на Вто 10 яну 2006 10:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 яну 2006 10:23

ЗА ЩАТИТЕ IZZO e 1000% прав ..... бил съм видял съм .......

landwarrior имал съм щастието да се родя в семейство с прекрасни родители ... и цял живот едвали ще мога да им се отблагодаря защото децата са неблагодарни ..... дали са ми добър дом, за сега добро образование ... купиха ми компютър пред десетина години ...
италия не беше по добре от нас сега преди време ... така че нещата ще се оправят ........... 2 ро работя си за себе си от 99та когато съм бил на 16, за последната ми работа се наложи да разучавам неща дето не съм и сънувал, наложи се да давам акъл по ТРЗ въпреки че ми е на светлинни години далече от това с което се занимавам ... но се научих въпреки че не бе лесно и за това си има добро заплащане ...... барман в италия ... не мерси, пазач на басейн .. в щатите .. пак не мерси ... пак ви казвам успех ... просто е мног глупаво че тука се създава една заблуда за щатитве ......... и то щото повечето хора не искат да си признаят какъв хуй е ..........

защо не се връщат ??? защото идва един момент в който е прекалено късно .... МИР :)

за пандата какво да кажа сега ще я стегнат, и ще я продадът на друг ;) това е много хитро помеждудругото и тука ще стане така

Последна промяна от Tyan на Вто 10 яну 2006 10:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:30

просто се отказвам да споря с вас -имате некви схващания който са си ваши и според тях 90% от хората сме с погрешно виждане за нещата -младежа иззо там ми се прави на умен -некви мой цитати -отговаря на английски -абе галфон задръстен знам 3 езика ,работя в Американска компания занимаваща се в сферата на онлайн услугите в Щатите и Европа и изкарвам пари който за 80% от българите са мечта и пак не ми се стой тук -и ти ще ми обесняваш кво било там -вземи млъкни -разбери нещо ''някой хора изглеждат по умни без да си отварят устата'' ти си от тях -не поствай излагаш се и ставаш смешен

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:35

Tyan написа:З:)
защо вие двамата си мислите че в чужбина трябва да бършеш тоалетни бе хора -ако си интилигентен и образован и там ще се развиваш -просто възможността за реализация е по голяма -защо говорите глупости.Много примери мога да ви дам за да ме разберете но просто не приемате чуждо мнение

а пак повтарям не съм зле финансово но пак искам да се махна -просто ми е тясна тая държава това е

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Re: 11

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 10:35

landwarrior написа: -отговаря на английски -абе галфон задръстен

моля !?!???1 :) боже......божке :)

landwarrior написа:знам 3 езика ,работя в Американска компания занимаваща се в сферата на онлайн услугите в Щатите и Европа и изкарвам пари който за 80% от българите са мечта и пак не ми се стой тук

и тфа като гледам не те е направило с ниииищичко повече от повечто хора тук.... и с трите ти езика си си същата кал надежденска :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 яну 2006 10:37

Аз говоря за щатите а именно че стара европа е на светлинни години пред тях ... :) land бате на мене ми отказаха работа в бойнг защото нямам американско гражданство бе каква кадърност гледат ... ;)

Последна промяна от Tyan на Вто 10 яну 2006 10:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:39

izzo написа:
landwarrior написа: -отговаря на английски -абе галфон задръстен

моля !?!???1 :) боже......божке :)

landwarrior написа:знам 3 езика ,работя в Американска компания занимаваща се в сферата на онлайн услугите в Щатите и Европа и изкарвам пари който за 80% от българите са мечта и пак не ми се стой тук

и тфа като гледам не те е направило с ниииищичко повече от повечто хора тук.... и с трите ти езика си си същата кал надежденска :)

първо никога не съм живял в Надежда балък такъв ,а дали ме е направило по умен ти специално няма как да прецениш-Ти си дървен философ и си го знаеш и да плюеш по другите си си пак същия-лягаш си вечер и знаеш къв си тъпир обаче пак се будиш и си си пак същия на другата сутрин

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:45

Tyan написа:Аз говоря за щатите а именно че стара европа е на светлинни години пред тях ... :) land бате на мене ми отказаха работа в бойнг защото нямам американско гражданство бе каква кадърност гледат ... ;)
предполагам че си спечелил зелена карта -поне с такива впечатления съм останал.Не очаквай че без препоръки само с една диплома и стаж в една напълно непозната държава отиваш там си ставаш биг бос :D ,аз мисля че с мойте възможности и препоръките който имам мога да работя същото като в Бг но за повече пари там ,иначе разкажи ква е историята ?

Последна промяна от landwarrior на Вто 10 яну 2006 10:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 10 яну 2006 10:45

landwarrior написа:първо никога не съм живял в Надежда балък такъв ,а дали ме е направило по умен ти специално няма как да прецениш-Ти си дървен философ и си го знаеш и да плюеш по другите си си пак същия-лягаш си вечер и знаеш къв си тъпир обаче пак се будиш и си си пак същия на другата сутрин

а ти вечер кат си легнеш такъв заядлив с неизмита уста, сутрин някак по-леко ли се будиш, пречистен, нов човек? по лесно ли ти е като се одървиш на непознати онлайн, някак гъделичка ли ти работещото в американска компания его :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 яну 2006 10:47

landwarrior как да не приемам мнение ... говоря само за щатите щото от там имам наблюдения ... това са класови общества изключение е да пуснат някой в високите класове които държат за себе си ....... познавам десетина човека дето тука работеха .. я в радио и телевизия ..... я в държавна администрация .. от средното поколение ..... е ми един от тях, по скоро една от тях, дето се издигна най високо в щатите сега е куриер ...... и взима повече от астронавтите в наса вярно е ама е куриер а е почнала от домашен помощник ..... колко % от тези дето емигрираха в щатите се издигнаха там и работят нещо наистина престижно .... и колко чистят, сервирят, секретарстват ......

\\TS3\MP3\Moby\Moby - Play\Moby -08- Natural Blues.mp3

Последна промяна от Tyan на Вто 10 яну 2006 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 10 яну 2006 10:47

izzo написа:
landwarrior написа:първо никога не съм живял в Надежда балък такъв ,а дали ме е направило по умен ти специално няма как да прецениш-Ти си дървен философ и си го знаеш и да плюеш по другите си си пак същия-лягаш си вечер и знаеш къв си тъпир обаче пак се будиш и си си пак същия на другата сутрин

а ти вечер кат си легнеш такъв заядлив с неизмита уста, сутрин някак по-леко ли се будиш, пречистен, нов човек? по лесно ли ти е като се одървиш на непознати онлайн, някак гъделичка ли ти работещото в американска компания его :)
хич даже не ми се гъделичка и не ми е кеф да споря с теб -яд ме е че казваш че там е зле- защото аз знам че ми плащат $.5,50 -$6 на час за работа която в щатите знаеш сам колко се взимат :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”