Нали знаеш, умните отстъпват.......другите друго.......прав е опипвача, спрете.

opipva4a написа:ñòîï
пич върпроса беше принципен ,а по въпроса с лизингите -пиятел ако нямаш кой да те засили с пари(майка ,татко) а си човек с големи идеи и потенциал как ще се развиеш в Бг -като бачкаш за 300лв и спестяваш от недупчене на билети в трамвая ли ?ще ти дам и пример -мой познат взима 30хил евро заем за бизнес - ще го изплаща15 години /накрая ще бъде върнал близо толкова отгоре- това го нема никаде другаде .ще ти дам и друг пример -тук да си вземеш кола на лизинг е нещо много трудно а също така ако колата струва примерно 15хил на лизинг ще струва 20 хил накрая ,в Италия и на лизинг и в кеш цената е еднаква -разбирапш ли !! да не говорим че ти взимат старата кола за добри пари -Ето и пример -мой приятел италянец -преди 2 месеца си взе новата фиат брава -върна стара ПАНДА и му я оцениха на 2 хил евро -к'во ще кажеш? също така новата кола е на лизинг без оскъпяванеTyan написа:
защо вие двамата си мислите че в чужбина трябва да бършеш тоалетни бе хора -ако си интилигентен и образован и там ще се развиваш -просто възможността за реализация е по голяма -защо говорите глупости.Много примери мога да ви дам за да ме разберете но просто не приемате чуждо мнениеTyan написа:З:)
landwarrior написа: -отговаря на английски -абе галфон задръстен
landwarrior написа:знам 3 езика ,работя в Американска компания занимаваща се в сферата на онлайн услугите в Щатите и Европа и изкарвам пари който за 80% от българите са мечта и пак не ми се стой тук
izzo написа:landwarrior написа: -отговаря на английски -абе галфон задръстен
моля !?!???1боже......божке
landwarrior написа:знам 3 езика ,работя в Американска компания занимаваща се в сферата на онлайн услугите в Щатите и Европа и изкарвам пари който за 80% от българите са мечта и пак не ми се стой тук
и тфа като гледам не те е направило с ниииищичко повече от повечто хора тук.... и с трите ти езика си си същата кал надежденска
предполагам че си спечелил зелена карта -поне с такива впечатления съм останал.Не очаквай че без препоръки само с една диплома и стаж в една напълно непозната държава отиваш там си ставаш биг босTyan написа:Аз говоря за щатите а именно че стара европа е на светлинни години пред тях ...land бате на мене ми отказаха работа в бойнг защото нямам американско гражданство бе каква кадърност гледат ...
landwarrior написа:първо никога не съм живял в Надежда балък такъв ,а дали ме е направило по умен ти специално няма как да прецениш-Ти си дървен философ и си го знаеш и да плюеш по другите си си пак същия-лягаш си вечер и знаеш къв си тъпир обаче пак се будиш и си си пак същия на другата сутрин
хич даже не ми се гъделичка и не ми е кеф да споря с теб -яд ме е че казваш че там е зле- защото аз знам че ми плащат $.5,50 -$6 на час за работа която в щатите знаеш сам колко се взиматizzo написа:landwarrior написа:първо никога не съм живял в Надежда балък такъв ,а дали ме е направило по умен ти специално няма как да прецениш-Ти си дървен философ и си го знаеш и да плюеш по другите си си пак същия-лягаш си вечер и знаеш къв си тъпир обаче пак се будиш и си си пак същия на другата сутрин
а ти вечер кат си легнеш такъв заядлив с неизмита уста, сутрин някак по-леко ли се будиш, пречистен, нов човек? по лесно ли ти е като се одървиш на непознати онлайн, някак гъделичка ли ти работещото в американска компания его
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта