и аз познавам един, колегата на работа до менsanto_trafficante написа:в момента 99% не декларират при сключване на ГО че имат глоби и нарушения![]()
само един единствен познавам който декларира че има глоби и плати 50%+ над премията и това е ЛюбоБГ

и аз познавам един, колегата на работа до менsanto_trafficante написа:в момента 99% не декларират при сключване на ГО че имат глоби и нарушения![]()
само един единствен познавам който декларира че има глоби и плати 50%+ над премията и това е ЛюбоБГ
dobrin написа:Това много малко хора биха го направили. Да не говорим, че в едно съдебно решение четох, че нямам нарушениязатова ми намаляват глобата от 180 на 100 лева
Все още няма никаква връзка, затова се стига до такива неща. Ако работи единна система, както е в много страни, ще се виждат нарушения, както и къде точно са установени. И като види застрахователят, че почти всички са от град, различен от регистрацията на автомобила, могат да откажат ниска застрахователна премия. Въпросът е какво ще правят хората, които управляват лизингови автомобили с регистрация СА само в Русе или Търново например?
batmilko написа:и аз познавам един, колегата на работа до менsanto_trafficante написа:в момента 99% не декларират при сключване на ГО че имат глоби и нарушения![]()
еми аз винаги съм се чудел, ако трябва да плащат щета от твоята ГО, а си излъгал, дали няма да те цакнат да си плащаш самsanto_trafficante написа:batmilko написа:и аз познавам един, колегата на работа до менsanto_trafficante написа:в момента 99% не декларират при сключване на ГО че имат глоби и нарушения![]()
споко от другата година няма да има НЕискамще се цака за гяволъка
dobrin написа:Има много осъдени застрахователи, при това в България. Да не говорим помежду си колко се съдят. Въпросът е за конкретното основание за завеждане на дело.
ЗАЩО на пикльото от Айтос дето е взел книжка преди 5 години ГО му е по-ниска от моята? Тва не е ли дискриманиця?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта