Цените на цигарите са мамата си джаса

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Цените на цигарите са мамата си джаса

Мнениеот malcho » Чет 11 мар 2010 15:44

Понеже темата беше за цените - тъпото е, че до производителите на тютюн няма да достигне нищо. Въпреки, че съм пушач и ми е гадно да плащам повече, това е политика, свързана и със здравето на нацията и след време би трябвало да даде резултат. Останалото е личен избор.
По отношение на другите държави - нямам впечатление да се пуши много по-малко. Със сигурност повече спортуват, но пък по отношение на изхвърляне на боклуци на обществени места мисля, че в България сме много по напред - просто там чистят, а тук не.
Пследни впечатления от Дюселдорф, ноември 2009 - първата вечер бяхме в ресторант, в който се пушеше. После в два ресторанта не се пушеше, а в друг имаше зона за пушачи. В нощните клубове си се пуши яко.

Последна промяна от malcho на Чет 11 мар 2010 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 11 мар 2010 15:48

Честно казано не си спомням някой някога да ме е питал дали може да пуши, и може би за това съм толкова негативно настроен към пушачите. Ми то веднъж на много време да ме пита някой дали може да запали, ами то сърце няма да ми даде да му кажа НЕ! И все пак съм за пълна забрана за пушене, пък казвайте каквото искате!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 11 мар 2010 15:50

Няма жива сила,която да ме спре да пуша,стига да не преча на човека до мен!!!

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 11 мар 2010 15:58

rosen79 написа:Няма жива сила,която да ме спре да пуша,стига да не преча на човека до мен!!!

Нямам нищо против пушачите, стига да не ми пречат, но те пречат и това е ФАКТ! Пък и дори собственика да заведение да не направил необходимото...,сори ,ама пак пушачите пречат!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 11 мар 2010 16:01

Абе колега като толко ти пречат пушачите ходи на планина не на заведение.

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 11 мар 2010 16:06

KirilGeorgiev написа:Абе колега като толко ти пречат пушачите ходи на планина не на заведение.

Кириле, тъпотии говориш.
Айде и аз да кажа една в такъв случай:
като толкова те кефи да пушиш, еми ходи по болници,
а аз ще си ходя по планините

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 11 мар 2010 16:09

KirilGeorgiev написа:Абе колега като толко ти пречат пушачите ходи на планина не на заведение.

да аз ходя по планините и ми е супер любимо до мен на лифата някой по системата аз съм най и другите нищо не значат за мен - да си запали фаса докато се вози - е кво праим - да го метна от високо ли ?????

няма такова нагло племе - като бг-пушача !

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 11 мар 2010 16:18

rosen79 написа:Няма жива сила,която да ме спре да пуша,стига да не преча на човека до мен!!!

Споко, те цигарите сами ще те спрат от всичко. 80% от редовните пушачи в квартала едвам прехвърлиха 50г и ги хвана рака. А що се отнася за преченето аз от 1 година не пуша и сега като се срешна с някой пушач мога да го надуша от 5 метра. И си викам "Леле аз 10 години така ли съм смърдял" mhihi

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 11 мар 2010 16:26

ABSOLUT написа:

Кириле, тъпотии говориш.
Айде и аз да кажа една в такъв случай:
като толкова те кефи да пушиш, еми ходи по болници,
а аз ще си ходя по планините

Аз да ти кажа не пуша а това с ходенето по болници си прав че е тъпотия

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 11 мар 2010 16:28

Познавам хора,които са на преклонна възраст и пушат от толкова години,че моите и твоите взети заедно не могат да го стигнат,и са здрави като бик.Познавам и такива дето цигара не са слагали в устата си и починаха на млади години.Всичко е до организам и до това какво ти е отредено.Единия ми дядо нито пушеше нито пиеше,а умря от рак.Аз пуша от 18 години,личния ми лекар го посещавам само когато ми трябва медицинско за работа.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Чет 11 мар 2010 16:30

Голям спор голямо чудо,доста ме забавлявахте с безсмислените си спорове!!!Това е доказателството,че непушачи мразят пушачи и обратното!Хора,няма цяла България да спре да пуши или пък обратното,примирете се!!!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 11 мар 2010 16:32

Bubetooo написа:Хора,няма цяла България да спре да пуши или пък обратното,примирете се!!!

:bowdown

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 11 мар 2010 16:59

rosen79 написа:Познавам хора,които са на преклонна възраст и пушат от толкова години,че моите и твоите взети заедно не могат да го стигнат,и са здрави като бик.Познавам и такива дето цигара не са слагали в устата си и починаха на млади години.Всичко е до организам и до това какво ти е отредено.Единия ми дядо нито пушеше нито пиеше,а умря от рак.Аз пуша от 18 години,личния ми лекар го посещавам само когато ми трябва медицинско за работа.

Абе ти се успокоявай така и ще те видим ако се наложи да бягаш за нещо или от нещо примерно 200м спринт. (Аз в другата тема писах колко лесно ги спрях. От 2 часа футбол с колеги на 30тата минута щях да припадна. Сега мога да тичам 2 часа без проблем, а ти после ми обяснявай, че било до организъм ;) )

Както и да е, понеже темата е за цените на цигарите не мога да си предтавя как ще дам 35лв на седмица за по кутия на ден като мога да взема нещо необходимо на детето, на жената, на колата или на мен. Казвам го по тоя начин защото при тея цени сумите за цигари седмично, месечено, годишно стават страшни и все повече народ ще почне да се замисля. И никой не може да ме убеди, че ако тая година не беше изпушил тия 500-1000лв не е имало нищо належащо за което да ги даде.

Най-гадните противници на тютюна са бившите пушачи - визирам мен mhihi

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 11 мар 2010 18:47

One написа:хехе
на роси темите по дифолт са се утепали за спам :)

:roll:

С тези цени аз минавам вече само на безбандеролни. Ако с колеги пушачи трябва да си помагаме на лс може да обменяме места от които да си ги купуваме :mrgreen:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 11 мар 2010 19:20

Колкото и да сте културни - кафетата са ни мизерия. В 90% от заведенията като излезеш с часове дрехите ти миришат на цигари, дори на твоята маса да не пушат. Всъщност има едни кафенета, където няма такова нещо, ама там кафето е 3лв и нагоре....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”