Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли оръжие в колата?

ДА
136
48%
НЕ
147
52%

Общо гласове: 283
Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Мнениеот freestyler911 » Вто 25 май 2010 17:15

AmW написа:Тва някакъв БГ вариант дилдо ли е mhihi

Стимулант за простата на непослушните кочове. :063:

От дотук написаното, заключението е едно. Или гранатомет (по голем от тебе нема да има!) или нищо!

kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kvk » Сря 26 май 2010 19:03

Нож - все се наага да отрежеш нещо
в служебната - стоп палка /шефа счупи пластмасова ама гледам, че има и метални трябва да му взема такава/

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 26 май 2010 22:17

нямам никакви оръжия в колата по простата причина че несъм конфликтна личност и нямам намерение да си меря п...ата на пътя с никой!

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Чет 27 май 2010 0:06

Газов, някакъв мъничък :lol:

и гаечен ключ 24ка до седалката, подпирам си капака с него попринцип, ама винаги може да си намери друго приложение mhihi

Не са хубави тия работи, ама..... по-добре да го имаш и да не ти трябва, отколкото да ти потрябва и да го нямаш.Напоследък яко извратеняци по улиците :?

Саморазправата не е начина, но може да се стигне и до там и е добре човек да е подготвен

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 27 май 2010 0:37

И аз си нося "оръжие" в колата - пишката ми 8)
най-обичам жени да ми правят проблеми mhihi

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Чет 27 май 2010 0:42

Чук, нож, газ, газов, боен, пакетче черни чували и ножовка........брадвичка хахаха :screwy :screwy :screwy

То мани ама страшни нинджи имало тука :)

Сега сериозно, приятели, всеки си намира майстора, не казвам че няма нужда, но наистина кому е нужно това въоръжение???

Вярно има луди на пътя, но освен да направим по голяма беля, май - друго няма какво да направим с тез брадвички?

:drinking: :drinking: :drinking:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 27 май 2010 7:13

Внимавайте когато решите да си ползвате пушките, пищовите, ножовете и тръбите да не ви се случва това
Здарвейте на всички регистрирах се тук за да поднеса огромните си благодарности на един голям човек в буквалният и преносният смисъл който днес може би ми спаси живота .
Случката е следната :
Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Уплаших се много едвам си разкопчах колана и около минута се мъчих да отворя вратата защото беше заяла в този момент се появи говедото което ме удари и задърпа вратата и я отвори след което буквално ме хвана за косата и ме извлече от вътре като пране от пералня и започна да ми крещи и да употребява епитети които смятам да ви спестя започна да ми обяснява как съм си купила Мерцедес за много хиляди евро като същевременно ме блъскаше в колата .
В същото време от пътя за Филиповци и Люлин (действието се развива в квартал Суходол) излезна една кола Ауди и мина покрай нас но след 20-30 или 50 метра с някакъв зверски рев се завъртя в обратна посока и тръгна към нас звуците които издаваше бяха ужасяващи когато спря до на все едно всечките гуми и се спукаха едновременно така изсъска.
От колата слезна един ОГРОМЕН мъж ама не просто ОГРОМЕН ами направо плашещо голям и тръгна към нас в този момент говедото което ме удари ме пусна и извади пистолет насочи го към големият човек и се развика какъв бил той за за какво бил спрял и да се маха обаче Грамадата (наричам го така защото така и не разбрах как се казва) си вървеше съвсем невъзмутимо към него и само промърмори нещо от сорта на
Ей сега ще разбереш кой съм
После всичко се случи като на филм с един скок беше вече до него и с един единсвен ритник му изби пистолета от ръката и после с някакъв много странен удар все едно забива пирон го удари по главата и онзи все едно умря ни дума ни вопъл ни стон после го нарами като пазарска чанта и го завлече при Мерцедеса отвори багажника и го напъха вътре и пак затвори .
Гиганта се приближи до мен попита ме дали съм добре и има ли ми нещо дали имам нужда от лекар обясних му че съм добре и само съм уплашена .
Докато се разиграваше цялата тази сцена от моята корсичка започна да излиза пушек от багажника а колата ми е с газово тогава Гиганта се затича към неговата кола и се върна с пожарогасител започна да пръска с него и се вдигна невъобразима пушилка
По това време там трафика е много натоварен и въпреки всичко никой не спря да помогне въпреки дима и пушилката които се вдигнаха след като свърши пожарогасителя установихме че колата не е загасена все още Гиганта отиде пак до неговата кола и се върна с още един и започна пак да пръска и слава богу успя да я загаси след това пак отиде до колата си премести я така че да не пречи и се върна с един триъгълник връчи ми го с думите :
Отивай да го сложиш ей там
Като се върнах вече говореше по телефона с полицията и обясняваше каво се е случило след като приключи с разговора пак се поинтересува дали съм добре и дали наистина нямам нужда от лекар и ме успокои че ще изчака с мен докато дойде полицията .
Полицията дойде завидно бързо за няма и 10 минути не знам какво им беше казал по телефона но когато дойдоха останах с убеждението че се познават защото се здрависаха с него и започнаха да го разпитват какъв е случая той им го обясни на две на три и ги заведе до багажника на мерцедеса отвори го и извади онзи боклук все едно си вади пазарската чанта показа им и пистолета къде е паднал оказа се газов при това без патрони в него също така се оказа че комплексара с мерцедеса е доста наквасен.
След като приключи с обясненията дойде отново при мен попита ме може ли с още нещо да ми помогне и се извини че трябва да тръгва защото го чакали доста клиенти Просто невероятен ЧОВЕК !!!
Това е историята в кратката и версия другото е без значение за целият си 47 годишен живот не съм срещала такъв човек отзивчив внимателен и готов да помогне на всяка цена без значение дали познава човека на който помага дано да има повече такива Българи като него .
Този интернет адрес го видях на едни етикетчета залепени на колата му докато чакахме полицаите имаше и още нещо RIP Lonikar или нещо подобно колата му е Ауди сиво модела не го знам но издава страшни звуци като се движи все едно непрекъснато пука гума полицаите ми казаха че имал автосервиз някъде в Суходол но така и не разбрах къде
Умолявам ви ако познавате този човек кажете му да прочете тук искам да се запозная с него в нормални условия и да му благодаря за всичко което направи днес за една лелка която не познава а и триъгълника му е още в мен .

А ако случайно прочете това то следващите думи са за него :
ГОЛЕМИ ЧОВЕЧЕ НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ С ЦЯЛАТА СИ ОБИЧ И ТЕБ И РОДИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО СА ТЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ДА ПОМАГАШ
НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ ТЕБ ЩЕ СЕ РАДВАМ МНОГО ДА СЕ ДОЗАПОЗНАЕМ В НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ.
Ако случайно прочетеш това пиши ми на: marieta.toleva@abv.bg

С уважение Мариета Толева

Култово е :applause: mhihi

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 27 май 2010 7:54

:applause: Много добро :) Евала на такива хора!

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Чет 27 май 2010 8:38

Върху колата на човека е написано Rip Landikar във вечна памет на Лъчо и Митко :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=OldrIEs7_wM
Поклон пред паметта им и пред постъпката на този човек.... :bowdown

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 27 май 2010 17:42

К.Одаджийски написа:...

Стефан "СУМИСТА". :041:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Чет 27 май 2010 17:52

ChimeyJimmey написа:Стефан "СУМИСТА". :041:

Да.viewtopic.php?t=44941&highlight=sumista

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 27 май 2010 18:12

Принципно имам едно ножче Викторинокс,ама ми е като ходя за гъбки разни покрай пътя.Но и ПСМ имам за използване,но той е друга бира.Принципно разчитам на стоте ютии и опита ми от волейбола,които имам.

Потърсих тази тема след следната случка разиграла се пред очите ми снощи.

В Казанлък,стоя и чакам такси (които са от тук,стоях на бившата спирка на 3ката,а действието се разви пред големия Нюанс) и гледам един бивш съученик(бяхме 2 месеца в 7и клас заедно) минава с неговата Е30-ка,много направена с вкус,красиви полирани спицови джанти,лупи и т.н.Малко по напред,легнал полицай и след него точно,спрян мерцедес W201, и си говори шофьора с някаква лелка.С (съученика ми) спира зад легналия полицай,точно зад мерца за да минат отсреща идващите коли,изчака ги и подмина мерца,но докато го разминаваше влезе в доста стабилна дупка и спря,викам тоя сега,или ще гледа джантата или ще се прави на мъж.А това действие вече се развива на 100ина метра от мене.Слезе и взе да се ребчи нещо и да вика (описвам С,180 см,около 60 кг,обичащ да си подръпва зеленина...затова и не се поздравяваме),взе да мята ръце и да вика така ли се спира а у.От мерцедеса слезе..... :roll: поне 140 кг бичме и минимум 2 метра.Аз се губя пред него...тила му свършваше на ахилеса...хвана го за главата или за ухото не се виждаше,и го блъсна просто назад,обаче онзи пак изрупта нещо и едричкия му изтърва един юмрук,аз тръгнах натам вече да се опитам квото мога да направя,като закъснението ми е,защото не предполагах до къде ще стигнат.С,стана и пак един юмрук и тоя път вече падна на поне 2 метра... на бичмето и на С приятелките викат крещят реват,кво направихте бе,селяни олигофрени :Mr Green Fun ,на мен таксито ми дойде,а и наизлязоха доста хора и ги спряха,тоя се качи в мерца и замина,а горкия С си поседна на земята за известно време...Обяснете ми логиката в тоя случай ???
Аз ако се поставя в тази ситуация,или няма да излеза,или като го видя кво нещо е,(според зависи колко съм се изнервил) или ще го пребия както е в колата (сигурен начин че не може да Ви удари,и да противодейства)или щях да се върна обратно),ама не знам ролята на оръжия,вили мотики и коси.Имам боен пистолет както вече казах,единствения който пробива бронежилетка,ама какъв е смисъла да го използвам,трябва ли да го лежа тоя...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 27 май 2010 18:19

bobocamaro написа:
ChimeyJimmey написа:Стефан "СУМИСТА". :041:

Да.viewtopic.php?t=44941&highlight=sumista

Аз просто дадох пример на нинджите с тежкото въоръжение да внимават да не срещнат примерно един сумист. Иначе знам и за него и за ландикар, лека му пръст че го споменавам.

П.С Сумиста лаесе ги отеба колегите от ауди форума и не влиза изобщо. Беше му писнало сериозно съвсем скоро!
П.С.2 Нека е по темата mhihi И аз имам оръжие в колата, щото ножа дето е в багажника и си беля кабелчетата с него също се води оръжие. А и ножле винаги си требе, за кабелче, за лебец да си отрежеш, некой да си ръгнеш.... mhihi

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 27 май 2010 18:26

не

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Чет 27 май 2010 18:45

Едно е да имаш оръжие и да го използваш, друго е да го изкараш, но да не смееш да го използваш и после да ти го наврът :beat_butt2 там където слънце не огравя ;]
ПП: Нямам никво оръжие за сега ;]

Върни се в “ОФФ-Топик - други”