AmW написа:Тва някакъв БГ вариант дилдо ли е
Стимулант за простата на непослушните кочове.

От дотук написаното, заключението е едно. Или гранатомет (по голем от тебе нема да има!) или нищо!
AmW написа:Тва някакъв БГ вариант дилдо ли е
Здарвейте на всички регистрирах се тук за да поднеса огромните си благодарности на един голям човек в буквалният и преносният смисъл който днес може би ми спаси живота .
Случката е следната :
Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Уплаших се много едвам си разкопчах колана и около минута се мъчих да отворя вратата защото беше заяла в този момент се появи говедото което ме удари и задърпа вратата и я отвори след което буквално ме хвана за косата и ме извлече от вътре като пране от пералня и започна да ми крещи и да употребява епитети които смятам да ви спестя започна да ми обяснява как съм си купила Мерцедес за много хиляди евро като същевременно ме блъскаше в колата .
В същото време от пътя за Филиповци и Люлин (действието се развива в квартал Суходол) излезна една кола Ауди и мина покрай нас но след 20-30 или 50 метра с някакъв зверски рев се завъртя в обратна посока и тръгна към нас звуците които издаваше бяха ужасяващи когато спря до на все едно всечките гуми и се спукаха едновременно така изсъска.
От колата слезна един ОГРОМЕН мъж ама не просто ОГРОМЕН ами направо плашещо голям и тръгна към нас в този момент говедото което ме удари ме пусна и извади пистолет насочи го към големият човек и се развика какъв бил той за за какво бил спрял и да се маха обаче Грамадата (наричам го така защото така и не разбрах как се казва) си вървеше съвсем невъзмутимо към него и само промърмори нещо от сорта на
Ей сега ще разбереш кой съм
После всичко се случи като на филм с един скок беше вече до него и с един единсвен ритник му изби пистолета от ръката и после с някакъв много странен удар все едно забива пирон го удари по главата и онзи все едно умря ни дума ни вопъл ни стон после го нарами като пазарска чанта и го завлече при Мерцедеса отвори багажника и го напъха вътре и пак затвори .
Гиганта се приближи до мен попита ме дали съм добре и има ли ми нещо дали имам нужда от лекар обясних му че съм добре и само съм уплашена .
Докато се разиграваше цялата тази сцена от моята корсичка започна да излиза пушек от багажника а колата ми е с газово тогава Гиганта се затича към неговата кола и се върна с пожарогасител започна да пръска с него и се вдигна невъобразима пушилка
По това време там трафика е много натоварен и въпреки всичко никой не спря да помогне въпреки дима и пушилката които се вдигнаха след като свърши пожарогасителя установихме че колата не е загасена все още Гиганта отиде пак до неговата кола и се върна с още един и започна пак да пръска и слава богу успя да я загаси след това пак отиде до колата си премести я така че да не пречи и се върна с един триъгълник връчи ми го с думите :
Отивай да го сложиш ей там
Като се върнах вече говореше по телефона с полицията и обясняваше каво се е случило след като приключи с разговора пак се поинтересува дали съм добре и дали наистина нямам нужда от лекар и ме успокои че ще изчака с мен докато дойде полицията .
Полицията дойде завидно бързо за няма и 10 минути не знам какво им беше казал по телефона но когато дойдоха останах с убеждението че се познават защото се здрависаха с него и започнаха да го разпитват какъв е случая той им го обясни на две на три и ги заведе до багажника на мерцедеса отвори го и извади онзи боклук все едно си вади пазарската чанта показа им и пистолета къде е паднал оказа се газов при това без патрони в него също така се оказа че комплексара с мерцедеса е доста наквасен.
След като приключи с обясненията дойде отново при мен попита ме може ли с още нещо да ми помогне и се извини че трябва да тръгва защото го чакали доста клиенти Просто невероятен ЧОВЕК !!!
Това е историята в кратката и версия другото е без значение за целият си 47 годишен живот не съм срещала такъв човек отзивчив внимателен и готов да помогне на всяка цена без значение дали познава човека на който помага дано да има повече такива Българи като него .
Този интернет адрес го видях на едни етикетчета залепени на колата му докато чакахме полицаите имаше и още нещо RIP Lonikar или нещо подобно колата му е Ауди сиво модела не го знам но издава страшни звуци като се движи все едно непрекъснато пука гума полицаите ми казаха че имал автосервиз някъде в Суходол но така и не разбрах къде
Умолявам ви ако познавате този човек кажете му да прочете тук искам да се запозная с него в нормални условия и да му благодаря за всичко което направи днес за една лелка която не познава а и триъгълника му е още в мен .
А ако случайно прочете това то следващите думи са за него :
ГОЛЕМИ ЧОВЕЧЕ НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ С ЦЯЛАТА СИ ОБИЧ И ТЕБ И РОДИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО СА ТЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ДА ПОМАГАШ
НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ ТЕБ ЩЕ СЕ РАДВАМ МНОГО ДА СЕ ДОЗАПОЗНАЕМ В НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ.
Ако случайно прочетеш това пиши ми на: marieta.toleva@abv.bg
С уважение Мариета Толева
К.Одаджийски написа:...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта