Да помогнем на Ромина! Благотворителна акция на клуба!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosbul
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да помогнем на Ромина! Благотворителна акция на клуба!
Ромина с теб сме.
Помогни за да ти помогнат!
Помогни за да ти помогнат!
- vasilko321
- Автомобил:
- Двигател:

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
А коя е Ромина?
Ей тоя тъп въпрос щях да задам, но питах чичето и той ми каза :
+1 от мен, но ако мога да помоля, за в бъдеще да давате малко повече инфо за бенефициента.
Ей тоя тъп въпрос щях да задам, но питах чичето и той ми каза :
Код: Избери всички
19-годишната Ромина спешно се нуждае от помощ
19-годишната Ромина Йорданова Хараланова се нуждае от неотложна операция в ортопедична клиника в Ашау, Германия. Ромина е дъщеря на служителката на Министерството на земеделието и храните Марина Йорданова. От МЗХ изпратиха писмо с молба за помощ.
05.08.2010
19-годишната Ромина Йорданова Хараланова се нуждае от неотложна операция в ортопедична клиника в Ашау, Германия. Ромина е дъщеря на служителката на Министерството на земеделието и храните Марина Йорданова. От МЗХ изпратиха писмо с молба за помощ. Ромина е на 19 години и страда от Детска церебрална парализа, в резултат на което не може да ходи. Проведеното до момента лечение в България не даде очакваните резултати – в момента тя се придвижва с помощта на два триопорни бастуна. Вследствие на изкривяването на ходилата, вече е започнал процес на деформация на основните кости, което ще доведе до приковаването й в инвалидна количка завинаги. За да не се допусне това, спешно следва да бъдат извършени последователни операции за моделиране на двете ходила и пръсти на краката. В хода на лечението й е необходимо да бъдат поставени специални шини, каквито в България не се изработват. Единственият шанс за Ромина е лечението й да бъде проведено в чужбина. След проучването се установи, че такива операции се извършват успешно в ортопедичната клиника в Ашау, Германия. Насрочената дата за извършване на операцията на единия крак е на 13 ноември 2010 година, а операцията на другия крак, поради сложността на операцията, ще бъде извършена след една година. Получената оферта за лечение е на стойност 10 387,06 евро (само за единия крак), която трябва да бъде платена в брой или по банков път преди постъпването в клиниката. Отделно двете ортези, които задължително трябва да бъдат поставени след операцията, са на обща стойност 4 902,41 евро. Тези разходи са непосилни за семейството на Ромина, поради което те се обръщам с молба за помощ, към всеки, който би могъл да помогне на дъщеря им да ходи самостоятелно и да води пълноценен живот. Дарителски сметки, открити на името на Рамина Йорданова Хараланова е Прокредит банк: BGN: BG45PRCB92301033390539 EUR: BG77PRCB92301433390512 При нужда от допълнителна информация, всеки може да потърси такава в Дирекция “Човешки ресурси” на Министерство на земеделието и храните. /БГНЕС /
+1 от мен, но ако мога да помоля, за в бъдеще да давате малко повече инфо за бенефициента.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само не разбрах коя точно информация не ти стана ясна от написаното по-горе в темата? Или е от особена важност това, което съм спестил за Министерство на земеделието, все едно е много важно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
+1 смс и от мен успех на моми4енцето
- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
+1 и от мен, късмет и успех !
Дано да успеем да помогнем
Дано да успеем да помогнем
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дано се оправи 1+ и от мен.
- whity
- Автомобил: VW GOLF MK IV
- Двигател: ASV
vasilko321 написа::да: Дано успеем да помогнем +1
Върни се в “ОФФ-Топик - други”