За бездомните кучета по улиците - декларация
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: За бездомните кучета по улиците - декларация
тва е единичен случай, аз лично съм звънял и дойдоха 15секунди след като затворих телефона
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nosex написа:И го подкрепяте със садистични методи ли?
Това къде го прочете?!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:тва е единичен случай,
хихихих.
01.05.2009
катастрофирах леко на цариградско шосе.
аз:претърпях леко птп на цариградско шосе-бихте ли изпратили полицейски патрул?
112: къде по точно?
аз: на 200-300 метра от хотел плиска, посока пловдив-в лявата лента сме 2 коли-не може да ни пропуснат.
112: кой номер е това?
аз: не знам-блоковете са далече, не мога да видя от тук.
112: ми хайде провери. щрак, телефона...
аз, пак набирам, пак същия льольо вдига: ей, чукундур, катастрофирах на цариграсдко в лявата лента-кое не разбра ве тупан??!? не ме пращай да изследвам квартала-прати ми патрулка и не ми затваряй така телефона, че ще те намеря и ще останеш много доволен!!!
112: ама недейте да ми говорите така...
аз: патрулка!!!
112: къде сте по точно?
пенясах и затворих!
след 30 мин. дойде патрулка.
междувременно бяхме направили 300 чуда-2 коли в най лява лента на цариградско, точно след плиска-не знам как сме живи изобщо... то не бяха джедаи, то не бяха нинджи, то не бяха майстори на меча...
абе-трагедия...
- hooligans
Добре
Всеки от нас да грабне един нож, да заколи колкото се може повече кучета, мамица им мръсна пумярска!!!
Нека ги изкормим и всеки пред входа си да им обеси червата, да се веят, мама им дееба кучешка, да бягат и да знаят, че един ден и те ще овиснат на лозницата! смърт, бавна и мъчителна смърт за вас пумяри!!! да Омрете в най големите мъки, да ви се влачат карантиите по земята и малчугани да ги настъпват, за да ви е по гадно мръсни пумярии........
Всеки от нас да грабне един нож, да заколи колкото се може повече кучета, мамица им мръсна пумярска!!!
Нека ги изкормим и всеки пред входа си да им обеси червата, да се веят, мама им дееба кучешка, да бягат и да знаят, че един ден и те ще овиснат на лозницата! смърт, бавна и мъчителна смърт за вас пумяри!!! да Омрете в най големите мъки, да ви се влачат карантиите по земята и малчугани да ги настъпват, за да ви е по гадно мръсни пумярии........
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
опираме в крайности, защото всичката ни оправия е такава...
гледам енимал планет, имат си хората приюти. обаче ако едно куче/котка/плъх/пиявица/уотевър попадне там и за 2 седмици никой не прояви интерес към него-байбай. приспиват го и толкова.
защото иначе се пълни и няма манджа и няма нищо...
тука-господ ги знае какво правят... само е видно че нищо не им се получава...
и нашенеца не е свикнал да си оставя магарето в калта...
всеки се спасява поединично, щом не може общодържавно да се оправи...
гледам енимал планет, имат си хората приюти. обаче ако едно куче/котка/плъх/пиявица/уотевър попадне там и за 2 седмици никой не прояви интерес към него-байбай. приспиват го и толкова.
защото иначе се пълни и няма манджа и няма нищо...
тука-господ ги знае какво правят... само е видно че нищо не им се получава...
и нашенеца не е свикнал да си оставя магарето в калта...
всеки се спасява поединично, щом не може общодържавно да се оправи...

- hooligans
някой навит да се събереме и да трепеме наред ?
може да обиколиме няколко квартала ?
ако има такива, да пусна тема в организационен?!
аз предлагам с сопи да ги убиваме, може и с вили?
какво ще кажете?
може да обиколиме няколко квартала ?
ако има такива, да пусна тема в организационен?!
аз предлагам с сопи да ги убиваме, може и с вили?
какво ще кажете?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жоро, говориш глупости.
В нормалните страни, ако животно, независимо дали е куче, котка или бенгалски тигър, нападне човек, дори да не го рани, го подлагат на умъртвяване! Капиш?!
Тука ги кастрираме, па ги обезпаразитяваме, същевременно няма 10 000 лева за операция на някое болно дете
Аман от криворазбрана свобода, демокрация и загриженост за природата.
В нормалните страни, ако животно, независимо дали е куче, котка или бенгалски тигър, нападне човек, дори да не го рани, го подлагат на умъртвяване! Капиш?!
Тука ги кастрираме, па ги обезпаразитяваме, същевременно няма 10 000 лева за операция на някое болно дете

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ама хули и колегата ноусекс, кой говори за садизъм баси и хората сте
говоря за тихо и кротко изтребление на опасните и агресивни кучета...както и за плъховете...кое точно не разбрахте бе ора
говоря за тихо и кротко изтребление на опасните и агресивни кучета...както и за плъховете...кое точно не разбрахте бе ора

Мен са ме гонили само веднъж.Спрях се, обърнах се и почнах да раздавам шутове.Резултата беше един сръфан крачол и две наритани псета... не искам да си помислям ако бяха повече какво щеше да става.Виждал съм от автобус как нападат една баба на спирката на Плиска - грозна гледка.Съжалявам и до ден днешен ,че нямаше как да слезна от рейса и да се притека на помощ.Аз съм за изтребването на всяка гадна гад, която проди безстопанствено по улиците.Каква е ползата от тия помяри? 1. Пренасят болести. 2. Нападат невинни пешеходци от всички възрасти и пол. 3. Пречат на движението ( поне десетина пъти съм се разминавал на косъм да блъсна някое малоумно четириного което пресича глупаво или просто търчи към колата да я изяде
). Слава богу не са хапали мен или мои близки. И не ме разбирайте погрешно - обичам животните и в частност кучетата, но това по улиците е грозна гледка. Нямам оръжие и отрова, но ви подкрепям морално
Ако утре видя някой да трепе около нас - притичвам се на помощ с каквото мога. Леген с гореща вода да го одерем, сатър да го наситим ( нали треа да се събере в чувала ) , превоз и т.н. Има само едно лошо нещо... спомняте ли си случката с кучето, на което бяха отрязали двата предни крайника? Всяко издевателство над кучетата, ако ви хванат, ще бъде наказано по тъпите ни закони. Така че моля ви внимавайте какво и къде правите 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нали се сещате че всичко се прави умишелно....Тия 1000 организацийки, Екоравновесие, Мекоравновесие и т.н.... ако няма бездомни кучета, откъде ще точат милиони от данъците ни и от "програмите", които им финансират...
Кучетата са една огромна машина за непрестанен поток от пари за някои хора...
Кучетата са една огромна машина за непрестанен поток от пари за някои хора...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хаха, какво да говорим. Днес минавам покрай Софийско градско и едно куче с каишка излиза от гаража, търчи по колата, лае, та чак се опитва да я захапе. Гледат си го нашичките, милите ...
- hooligans
Pichaga написа:ама хули и колегата ноусекс, кой говори за садизъм баси и хората сте
The^Maniac написа:Колеги и аз съм ЗА.
Моля дайте изпитан начин за убиване на бездомни кучета. Какво съм пробвал аз:
- Кюфтета с кърфици и кукучки - ядат ги и нищо им няма.
- Саламчета напоени със сода каустик - миреше им и не го ядат.
- Кайма с няколко вида отрова за плъхове - ядат и нищо им няма.
- По оръжейните магазини ми казаха, че с въздушна пушка няма да мога да ги убия.
- Имах малко стара отрова на оловна основа. Избих няколко, но отровата свърши.
- Ясно е, че с огнесрелно оръжие е най-сигурно, но нямам.
Моля предложете изпитани начини!!!
ааааа никой бе Пи, привидело ми се е

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Добри, какви са прецедентите в делата, разглеждащи подобни случаи на граждани, взели закона в свои ръце?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Официално се разграничаваме от използването на каквито и да е безмислено и неоправдано жестоки начини и методи за умъртвяване на животни, но същевременно призоваваме всички бездомни кучета да бъдат прибрани от улиците на страната и в случай, че не им бъде намерен стопанин, да бъдат умъртвени по възможно най-хуманния начин.
От друга страна, неизпълнението на горното ще създаде предпоставки за нас, гражданите на тази държава, при необходимост, да браним себе си, близките си или други изпаднали в нужда лица, чрез причиняване на смърт или тежка телесна повреда на всяко животно, което прояви агресия, създаваща основателна опасност за здравето ни.
От друга страна, неизпълнението на горното ще създаде предпоставки за нас, гражданите на тази държава, при необходимост, да браним себе си, близките си или други изпаднали в нужда лица, чрез причиняване на смърт или тежка телесна повреда на всяко животно, което прояви агресия, създаваща основателна опасност за здравето ни.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Pirogov написа:Има само едно лошо нещо... спомняте ли си случката с кучето, на което бяха отрязали двата предни крайника?...
4-те
Pichaga написа:ама хули и колегата ноусекс, кой говори за садизъм баси и хората сте
Прегледай мненията отново - то не са антифризи, кърфици, кукички, че даже един тип ги беше номерирал и степенувал по ефикасност.
Утре пуснете тема за врабчетата и гълъбите, където ви цапат с фекалии парапетите на прозорци и балкони, нищо че почти вече ги няма в София.
Трябва да ги изтребим и малкото останали!
Не забравяйте да обмените ценен опит, споделяйки ефективни методи...
После помислете и за котките...
Oт мен, лека нощ.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”