:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Mtel- завишени сметки?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Re: Mtel- завишени сметки?

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 02 ное 2010 15:18

rosen1212 написа:ами на мен ми е проблем защо трябва да се блещя по разпечатки и да смятам 100 разговора ,защото някой е решил да взема пари без да дава сметка за какво точно ги взема. В крайна сметка не ми издадоха нова разпечатка, кредитното известие го разпечатаха по мое искане. Телефона не чаках да ми го спрат, понеже предния път ми го спряха без причина. Иначе и аз съм с въпросния план "Тулуп" с 500те минути

При мен нямаше такова нещо. Като си видях фактурата им звъннах на *88 - 1 минута да ми е отнело най-много, за да им обясня проблема. След няколко дни ми се обадиха, че сметката ми е преизчислена и мога да я платя в офис на Мтел. Отидох, платих я. Не ми е отнемало време да си смятам сам сметката, искове и такива глупости.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 02 ное 2010 16:47

И моята сметка е малка,а си мислех че ще е много повече :wink:
Дано при всички се получи така и да няма завишени сметчициии mhihi

rosen1212
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen1212 » Вто 02 ное 2010 17:31

Re5Pec7 написа:
rosen1212 написа:ами на мен ми е проблем защо трябва да се блещя по разпечатки и да смятам 100 разговора ,защото някой е решил да взема пари без да дава сметка за какво точно ги взема. В крайна сметка не ми издадоха нова разпечатка, кредитното известие го разпечатаха по мое искане. Телефона не чаках да ми го спрат, понеже предния път ми го спряха без причина. Иначе и аз съм с въпросния план "Тулуп" с 500те минути

При мен нямаше такова нещо. Като си видях фактурата им звъннах на *88 - 1 минута да ми е отнело най-много, за да им обясня проблема. След няколко дни ми се обадиха, че сметката ми е преизчислена и мога да я платя в офис на Мтел. Отидох, платих я. Не ми е отнемало време да си смятам сам сметката, искове и такива глупости.

и откъде колега си сигурен че всичко ти е точно не се ли съмняваш в тез омотници?
Защото аз все си мисля че всичко трябва да е точно с точност до 1стотинка да не би на ръка или поне с елка да ги смятат тез разговори - нали живеем във времето на електронните технологии ... то човечеството в космоса лети а Мтел не може на две магарета сено да раздели дето има една приказка..

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 02 ное 2010 18:23

Ами знам, че е точно, защото си правя сметка горе-долу колко трябва да ми е. Например при мен бяха завишени Уикенд минутите. Говорил съм 30мин., а са ми начислени 17лв само за тях. По принцип трябва да са по 1ст./мин -> 30ст. След като ми се обадиха да ми съобщят преизчислената сметка тя беше с 16,70лв. по-малко. Втората част от поста ти не успях да я разбера много много. Като цяло проблема им при тарифирането идва от това, че си сменят софтуера или нещо такова. За мен не е проблем да отделя 1 мин. да се обадя на *88 да ги информирам за проблема и от там нататък те си действат. Никакви други усложнения не са ми създавали. Даже днес ми се обадиха да ми кажат, че съм спечелил някакъв mp3 плеър от някакава томбола, в която даже и незнам, че съм участвал :screwy :screwy mhihi mhihi

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 02 ное 2010 19:19

ама вече пращат ли ги сметките? аз вече 3ти месец забравих за тия тъпанари от мтел mhihi

rosen1212
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen1212 » Вто 02 ное 2010 19:41

на мен за м. август ми пратиха....

за 1 макс. мин се описва проблема да , но преди това трябва да изчакаш да се освободят операторите поне едиин час - най бързо до 15мин ще отговорят ако е 4 часа сутринта неделя примерно.. ще почакате още толкоз за колегите от фактурите и пак едни и същи въпроси коя ви е клиентската парола или ЕГН то , некой неадекватен отговор между другото... ае пълни смешници
Аз пък искам да са точни нали имат 9 милиони абонати все така ли ги обслужват.. - като им задам въпрос трябва да ми отговарят нали - еми тая разпечатка не проумявам какво толкоз ги затрудни - сигурно не могат да работят с Ексел-а хората от най-стария оператор, то даже май от Глобул я взаимстваха таз идея за детайлна разпечатка

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 02 ное 2010 19:43

Е чак 15 мин. да съм чакал ... бързо стана всичко. Не ми е направило впечатление да съм чакал да ме свържат с оператор повече от 2-3 минути. Даже незнам дали и толкова имаше. За разпечатката там вече не мога да коментирам :)

rosen1212
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen1212 » Вто 02 ное 2010 20:09

Е май си рекламно лице на Ментела :lol:
Най ефективното свързване е подаване на жалба от техния сайт има такъв продукт - слага се една чавка че искаш да те потърсят по телефона и до броени минути го правят само веднъж пробвах този вариант де може и случайност да е било..

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 02 ное 2010 20:16

Хаха на Мтел съм само абонат. Нито работя за тях, нито съм им рекламно лице или нещо подобно ;) Този вариант за сайта не го знаех, но за вбъдеще ще го имам предвид :)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 02 ное 2010 20:36

Абе тия явно активно са тръгнали да разпращат подаръци mhihi
Тия дни майка ми ми звъня, че са ми пратили сим карта със 100 мб трафик, да ме зарибяват за новия им план loop all around.. Който си е на далавера между другото и мисля да го пробвам, че и без това ми трябва такъв трафик :banana
А и картата дойде пък баш навреме, щото ми изтече валидността на предплатения 1гб от глобул, 800 мб си отидоха така на вятъра :cry:
Между другото вече сигурно 10-ти месец ми идва сметка от 15 лв (при 10лв такса) и някви стотинки, взе да ми писва вече...
А най-странното е, сега като се замисля, че имам 8 смс-а към DMS ROMINA тоя месец от тая карта :shock :shock :shock
Освен пък таксата ми да е 5 лв, тъпото е, че не знам на ква тарифа съм и на кви минути говоря с другите :banghead: Някой има ли идея как да разбера?

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 02 ное 2010 20:56

rosen1212
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen1212 » Вто 02 ное 2010 21:18

Браво браво няма такава тема колеги, :lol: всички сме доволни от Мтел

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 ное 2010 22:46

странното е че и на мен ми дойде...малка сметка и на жена ми също :shock
просто почти двойно по-малко...
абе кое не им е в ред на тия...и кога ще дойде двойната сметка mhihi

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 02 ное 2010 22:59

Pichaga написа:странното е че и на мен ми дойде...малка сметка и на жена ми също :shock
просто почти двойно по-малко...
абе кое не им е в ред на тия...и кога ще дойде двойната сметка mhihi

Следващия месец :twisted: Фактура за септември 19.70 текуща за октомври 202лв :drinking:

Потребителски аватар
    Bobi_S13
    Der Polizist
    Автомобил: VW Passat
    Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 03 ное 2010 9:46

и мойта сметка си е нормална, на базата на това какво съм издуднял тоя месец

Върни се в “ОФФ-Топик - други”