Въпрос за М-тел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Вижте сега пичове, мисля само да ви обясня някои неща и да приключвам с вас, малко сте ми скучни вече
Та ще си карам каквото си пожелая и никой не може да ми казва какво да карам, къде и какво да пиша. Най-малкото пък глупави реплики от рода "сега да му дадеме постовете на шефа му" и т.н. ДАЙТЕ ги бе, само ще си го преместя в другия крачол. Едно нещо си направих като извод за вас и то е, че скучате жестоко, а когато няма какво да прави, човек изпростява страшно много. Хора, от доста време скучаете според мен. И специално за извънредно дъртото синхро 

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
ауди80 написа:Вижте сега пичове, мисля само да ви обясня някои неща и да приключвам с вас, малко сте ми скучни вечеТа ще си карам каквото си пожелая и никой не може да ми казва какво да карам, къде и какво да пиша. Най-малкото пък глупави реплики от рода "сега да му дадеме постовете на шефа му" и т.н. ДАЙТЕ ги бе, само ще си го преместя в другия крачол. Едно нещо си направих като извод за вас и то е, че скучате жестоко, а когато няма какво да прави, човек изпростява страшно много. Хора, от доста време скучаете според мен. И специално за извънредно дъртото синхро
Вместо да си го преместите в другия крачол, господинчо..., защо не си го бо...те отзад

Някой хора много се вживяват...и си мисля, че трябва

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ауди80 написа:Вижте сега пичове, мисля само да ви обясня някои неща и да приключвам с вас, малко сте ми скучни вечеТа ще си карам каквото си пожелая и никой не може да ми казва какво да карам, къде и какво да пиша. Най-малкото пък глупави реплики от рода "сега да му дадеме постовете на шефа му" и т.н. ДАЙТЕ ги бе, само ще си го преместя в другия крачол. Едно нещо си направих като извод за вас и то е, че скучате жестоко, а когато няма какво да прави, човек изпростява страшно много. Хора, от доста време скучаете според мен. И специално за извънредно дъртото синхро
отключвам темата за да ТИ напомня т.6 от правилата.
Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират.
п.с.кой си и какъв си в М-тел може да се разбере много лесно.
вЕрвай ми.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”