имиграция в канада

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Re: имиграция в канада

Мнениеот kombi tdi » Пет 21 яну 2011 17:18

Matematiks написа:Не претендирам да съм кой знае какъв специалист-ама у софето требе да зимаш поне 2500 и жена ти 1000-1500 да се справяте горе долу :beer

а колега ако вземаш в провинцията ти 300 и жена ти 120 как се живее норманло,аз не казвам че като искам да отида в канада ще стана милиардер,просто нормален човешки живот, а в момента тука е няма да ти казвам scare

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 21 яну 2011 20:24

kombi tdi написа:
Matematiks написа:Не претендирам да съм кой знае какъв специалист-ама у софето требе да зимаш поне 2500 и жена ти 1000-1500 да се справяте горе долу :beer

а колега ако вземаш в провинцията ти 300 и жена ти 120 как се живее норманло,аз не казвам че като искам да отида в канада ще стана милиардер,просто нормален човешки живот, а в момента тука е няма да ти казвам scare

Тука в провинцията е така,за около 300лв и без осигуровки съм аз,то и другаде е същото че и по зле.Та ми е интересно как с тези пари и дете при това,как се издържам,то и аз не разбирам как успявам да се издържам.Добре че има кой да помага,че иначе :bishop И ако мога да попитам,как ми е помогнала държавата.За сега само ми помага,като ме закопава,вече не съм достигнал до дъното,а съм под него.Ако бях в нормална страна,със сигурност нещата щяха да са другояче,ама уви :banghead:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 21 яну 2011 23:53

Пак не е сигурно,щеше да проклинаш,че работиш на някой и той не ти плаща.За да се стигне до тази ситуация и до тия заключения в света на управленците каквито се водим ние (аз и колегите ми) му се викат грешно взети управленски решения.Или иначе казано,ти сам си си виновен за това дередже.На теория де,в нашата държавичка винаги ситуациите са най-колоритни.Проблема знаете ли къде се корени,сега ще скочите срещу мен,ама е така.Според мен,ако се премахне тумора наречен цигани,ще посветнем малко.Защо?Защо ли?!? Ами каква част от заплатите ни потъват в ражданията им,в тоците и водите им и в просташките им кратуни.Не съм расист,ама тия неща,трябва да се изтрепят.Не са хора,човек не гледа прасета в банята и коне на терасата,човек не се катери до 7 етаж по улука за да открадне 3 луканки или 1 велосипед,човек не убива с камъни професор,човек не съсипва труда на истинския човек,като му краде всичко,включително и инсталацията,човек не изнасилва 80+ годишни жени и ги убива после за 5 лв.Не са хора това,това са прости кратуни,примитивни хомо-хабилис,които само гледат да натъпчат търбусите,да се разплодят и да спят.Паразити.Прав ли съм? Не може да ми дават по телевизията,гадния мазен циганин с мустака и острите обувки и мазната коса,седнал на терасата да играе карти,да си е пуснал реотановата печка в краката (на терасата),а баба ми си пуска за 15 мин духалката,да пести ток !!! Кво да го правя,ми ще го убия,но пък не,не е виновен тоя дето яде..... знаете,виждали ли сте си сметките за ток,реалната консумирана енергия е 1/3 от сметката,такса еди си кво си,мощност,преносна мрежа ... това всичкото е за да си покрият загубите от мангалите.А дето ходят да раждат тия хлебарки през 2 месеца...Отивам аз предсмъртно от бъбречна криза и ми казват,че имат спазмалгон и но-шпа в болницата...а тия глисти раждат безплатно,а жените ни...не стига че 1500 лв за раждането,ами че и черпене на акушерки и лекари,че и рушветче,ами че и тва,че и онова...ей от това ми писна,тоя тумор ако се изреже,ще грейнем,не пример на балканите,ами в Европа ще станем. :dummy: КОГА ?

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Съб 22 яну 2011 11:45

Колега в някой думи те подкрепям,защото никаде по цивилизования свят няма безпари,всеки си плаща-то каквато и националност да е.Ако го пишеше това преди 30 години в някой от весниците по Татово:Оте4ествен фронт,Работни4еско дело,Светлина и т.н. по щях да го вярвам,но сега живеем в други времена,по социални сме станали уж.Всяка държава си има проблеми-4е дори някой дори и с нашите роми(мангали)Франция,Германия.Турция например с кюрдите.Не е работата да кажем 4е трябва ейтака да ги махнем,те не са като правописна грешка да ги махнем с гуми4ката или за ги зацапаме с коректор,трябва да се накарат тия хора да спазват закони и общи порядки,по татово имаше малко напредък,но от тогава все назад върви и върви.Циганите само са инструмент при избори,не знам какво още ни о4аква,но от 90 година нищо хубаво по нашата държавица не се е слу4ило,колко поколения трябва още да платят за тази така наре4ена ДЕМОКРАЦИЯ.Аз не съм БЪЛГАРИН-но сигурно от някой българи по-ве4е ми се иска да се наредят нещата в тази държава,лошото е 4е народа на България е плашлив и не смее да умре за благото,от 90 година насам никой и капка кръв не е разлял,НЕЖНА РЕВОЛюЦИЯ-к..а му Янко.Ние като държава не сме в ред 4е после да си управим социалните прослойки,ясен пример снощи с кортежа на БОЙКОРАЗБОЙКО,няма такава наглост.......той премиера и компания си прави каквото иска-4е бай Мангал ли няма,за това скъпи патриоти,на оръжие:Българи,турци,арменци,4е дори и кадърни цигани,трябва да се лее кръв в тая наша държавица,няма управия

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 22 яну 2011 13:44

feikot написа:Пак не е сигурно,щеше да проклинаш,че работиш на някой и той не ти плаща.За да се стигне до тази ситуация и до тия заключения в света на управленците каквито се водим ние (аз и колегите ми) му се викат грешно взети управленски решения.Или иначе казано,ти сам си си виновен за това дередже.На теория де,в нашата държавичка винаги ситуациите са най-колоритни.Проблема знаете ли къде се корени,сега ще скочите срещу мен,ама е така.Според мен,ако се премахне тумора наречен цигани,ще посветнем малко.Защо?Защо ли?!? Ами каква част от заплатите ни потъват в ражданията им,в тоците и водите им и в просташките им кратуни.Не съм расист,ама тия неща,трябва да се изтрепят.Не са хора,човек не гледа прасета в банята и коне на терасата,човек не се катери до 7 етаж по улука за да открадне 3 луканки или 1 велосипед,човек не убива с камъни професор,човек не съсипва труда на истинския човек,като му краде всичко,включително и инсталацията,човек не изнасилва 80+ годишни жени и ги убива после за 5 лв.Не са хора това,това са прости кратуни,примитивни хомо-хабилис,които само гледат да натъпчат търбусите,да се разплодят и да спят.Паразити.Прав ли съм? Не може да ми дават по телевизията,гадния мазен циганин с мустака и острите обувки и мазната коса,седнал на терасата да играе карти,да си е пуснал реотановата печка в краката (на терасата),а баба ми си пуска за 15 мин духалката,да пести ток !!! Кво да го правя,ми ще го убия,но пък не,не е виновен тоя дето яде..... знаете,виждали ли сте си сметките за ток,реалната консумирана енергия е 1/3 от сметката,такса еди си кво си,мощност,преносна мрежа ... това всичкото е за да си покрият загубите от мангалите.А дето ходят да раждат тия хлебарки през 2 месеца...Отивам аз предсмъртно от бъбречна криза и ми казват,че имат спазмалгон и но-шпа в болницата...а тия глисти раждат безплатно,а жените ни...не стига че 1500 лв за раждането,ами че и черпене на акушерки и лекари,че и рушветче,ами че и тва,че и онова...ей от това ми писна,тоя тумор ако се изреже,ще грейнем,не пример на балканите,ами в Европа ще станем. :dummy: КОГА ?

Пак не е сигурно,щеше да проклинаш,че работиш на някой и той не ти плаща.За да се стигне до тази ситуация и до тия заключения в света на управленците каквито се водим ние (аз и колегите ми) му се викат грешно взети управленски решения.Или иначе казано,ти сам си си виновен за това дередже
Че за какво съм виновен АЗ.За това че като бях на 19-23 години и имах възможност да избягам от тука,аз останах с идеята че тука нещата ще се оправят.ДА ама НЕ,11 години по късно,нещата са мноого зле.За тези 11години нищо не се прави,а само се краде от нас данъкоплатците и то нагло и безочливо.Ако бях заминал тогава,дали нямаше да съм по добре сега,ами със сигурност щях да съм.Поне най елементарното е че щях да бъда ЧОВЕК,а не както съм в момента парцал,маша за някой,който на мой гръб,както и на държавата си изкарва пари.Лошото е че всеки иска да ни :seeex ,ама лошото е че имаме само няколко дупки.Не
можем да смогнем на наплива от еб@чи дупките ни са малко просто :horror: Да живее интернета,поне с него се образоваме какво става и как стават нещата другаде по света.Можеш да видиш,как в белите страни държавата помага по един или друг начин,на теб,на детето ти,как можеш да си защитиш правата,когато някой алчен работодател иска да те издои като млекодойна крава,също когато купуваш нещо което не с показаните параметри,или пък взима казус и го решава по неща които вълнуват гражданите.А тука,става точно обратното,държавата взима казуса и го извърта според нейните интереси,разбираш ли да се облажат с парите и имотите хората от властимащите,да не давам пример за безочливия начин на един наш бивш цар :banghead: Някой виждат живота розов,аз го виждам кафяв,асоциацията е ясна.Бих препоръчал на всички които имат възможност,ХОРА бягайте от тука,не правете грешка да оставате,в близките 100 години няма да се оправим,ако въобще се оправим.Бягайте някаде и си оправете живота,на вас и на вашите деца.Всяко начало е трудно,но по добре да се мъчите 5 години навънка,от колкото тука цял живот :012:

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Съб 22 яну 2011 13:51

:да: колега,но май се отклонихме за малко от темата-Канада!!!!Аз напълно те подкрепям,и скоро наистина ще се махнем посемейно от татковината.....И кадето отида няма да казвам 4е съм от българия,4е последно в германия не искаха да ми правят кредитна карта-заради нашия имидж

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Съб 22 яну 2011 20:10

feikot написа:Пак не е сигурно,щеше да проклинаш,че работиш на някой и той не ти плаща.За да се стигне до тази ситуация и до тия заключения в света на управленците каквито се водим ние (аз и колегите ми) му се викат грешно взети управленски решения.Или иначе казано,ти сам си си виновен за това дередже.На теория де,в нашата държавичка винаги ситуациите са най-колоритни.Проблема знаете ли къде се корени,сега ще скочите срещу мен,ама е така.Според мен,ако се премахне тумора наречен цигани,ще посветнем малко.Защо?Защо ли?!? Ами каква част от заплатите ни потъват в ражданията им,в тоците и водите им и в просташките им кратуни.Не съм расист,ама тия неща,трябва да се изтрепят.Не са хора,човек не гледа прасета в банята и коне на терасата,човек не се катери до 7 етаж по улука за да открадне 3 луканки или 1 велосипед,човек не убива с камъни професор,човек не съсипва труда на истинския човек,като му краде всичко,включително и инсталацията,човек не изнасилва 80+ годишни жени и ги убива после за 5 лв.Не са хора това,това са прости кратуни,примитивни хомо-хабилис,които само гледат да натъпчат търбусите,да се разплодят и да спят.Паразити.Прав ли съм? Не може да ми дават по телевизията,гадния мазен циганин с мустака и острите обувки и мазната коса,седнал на терасата да играе карти,да си е пуснал реотановата печка в краката (на терасата),а баба ми си пуска за 15 мин духалката,да пести ток !!! Кво да го правя,ми ще го убия,но пък не,не е виновен тоя дето яде..... знаете,виждали ли сте си сметките за ток,реалната консумирана енергия е 1/3 от сметката,такса еди си кво си,мощност,преносна мрежа ... това всичкото е за да си покрият загубите от мангалите.А дето ходят да раждат тия хлебарки през 2 месеца...Отивам аз предсмъртно от бъбречна криза и ми казват,че имат спазмалгон и но-шпа в болницата...а тия глисти раждат безплатно,а жените ни...не стига че 1500 лв за раждането,ами че и черпене на акушерки и лекари,че и рушветче,ами че и тва,че и онова...ей от това ми писна,тоя тумор ако се изреже,ще грейнем,не пример на балканите,ами в Европа ще станем. :dummy: КОГА ?

колега аз искренно те подкрепям в мнението ти,но нашите управляващи,има дадоха прекалено много права,и сега в момента един българин е по долен от един циганин

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 23 яну 2011 1:17

Айлин,защо го каза това "Аз не съм българин" ? Аз мисля,че всеки роден тук,както и във всяка друга държава е такъв където е роден...Пишеш на кирилица,говориш сигурно голяма част от разговорите си на български,ЖИВЕЕШ в България,говориш за патриоти и революции,което подсказва че жалееш за България...Защо е нужно това? Турчин ли си ? Не си виновен,промиха мозъците на много хора така-мюсюлманин=турчин,ами то има мюсюлмани-алжирци,мароканци,дубайци,англичани....да не продължавам,ама това не ги прави турци.Религията не определя националността,не говоря конкретно за теб.Може и да си от турция и да си се преселил тук,не те познавам,но 99.9 % от тукашните които се самоопределят като турци са си точно или пумаци или цигани които дефакто не знаят какви са.И все пак,като се водим толерантна държава,извини ме,ако съм те засегнал по начин,който на теб не ти е приятен.

aylin78 написа:ей мамата сме си е...и ние българите..... :lol:

Последно ?

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Нед 23 яну 2011 19:02

Не най-малко не съм,просто искам да направим тази НАЩА България-за живене,та ако трябва и да се жертваме,ако говоря за патриотизам по-малко родолюбец ли ставам?Не ме срам 4е съм по-разли4ен по националност и вяра,дори напротив искам да вдъхна малко гордост на вас българите който сте така унили и все търпите да ви тъп4ат тия развалени министри,а враждата между малцинствата са клу4 кам успеха на много политици,защо хората в щатите вси4ки си живеят добре и си спазват законите-защото имат пари и не мислят утре как ще платят тока или дали ще имат пари за памперси и т.н.

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 23 яну 2011 19:10

Ама ти от Турция ли си преселник ?

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 23 яну 2011 19:27

aylin78 написа:просто искам да направим тази НАЩА България...
Не ме срам 4е съм по-разли4ен по националност и вяра,дори напротив

Да уточним малко - ако не си българин нито по националност нито по вяра (тоест християнин) не виждам как можеш да кажеш НАШАТА България.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 яну 2011 19:33

Няма значение дали си Българин Дали си Циганин Дали си Турчин и т.н
Щом живееш в България и имаш документи че си жител в държавата, значи си си Българин!
Пък всеки може да се представя какъвто си иска! (Както се казва, всеки ЛУД си има номер)
Та положението е много сурово, или поне така го направиха, за да може по-малко хора да имигрират в Чужбина!
Закъсняването на заплатите е с цел, да те напнат разходите и да може да не можеш да къташ пари и да нямаш време да мислиш за чужбина! Който могъл преди горини избягал и сега горе доло кърпи положението!
НО и там положението не е розаво! Няма какво да се заблуждаваме! Ако не знаеш език или нямаш някой близък приятел (Истински такъв а не някой използвач) ще можеш да се оредиш някъде, иначе сам и да не знаеш език, само можем да си ходим на екскурзия в чужбина и да се връщаме!
Имиграцията сега е много лесна, но за Канада, е малко сложно! Сложно е намирането на работа, иначе много лесно можеш да отидеш там! Ма ще искараш 2 дена ще охарчиш парите, и кво прайм!
Единствено ние сме си виновни за затъването на държавата!
Най вече са виновни старите хода (Пенсионерите) Шот те ги избраха, а ние не искаме да променяме нищо щом си мируваме и си трайкаме!

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Нед 23 яну 2011 19:47

Така е колега нека по темата,да не пишем кой какъв е и каква му е вярата-за това си има други форуми.

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Нед 23 яну 2011 20:44

колеги с тези си мнения може и да ми заключат темата,така но водете глупави спорове,кой какъв е,събирам мнения и знания точно как става уреждането на документите за канада,така че моля ви придържайте се към темата

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 23 яну 2011 22:28

Достатъчно!
Отплеснахте на тема етнос и религия
В разрез с правилата.

p.s.
Докато българите всички ние не разбереме, че ние самите сме държавата няма да се оправиме никога.
Който не е ял чужд хляб някъде си не може да знае за какво иде реч.
Разкази и впечатления на очевидци нямат никаква стойност.
Чудомир хубаво пише ама да има кой да чете.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”