Пак не е сигурно,щеше да проклинаш,че работиш на някой и той не ти плаща.За да се стигне до тази ситуация и до тия заключения в света на управленците каквито се водим ние (аз и колегите ми) му се викат грешно взети управленски решения.Или иначе казано,ти сам си си виновен за това дередже.На теория де,в нашата държавичка винаги ситуациите са най-колоритни.Проблема знаете ли къде се корени,сега ще скочите срещу мен,ама е така.Според мен,ако се премахне тумора наречен цигани,ще посветнем малко.Защо?Защо ли?!? Ами каква част от заплатите ни потъват в ражданията им,в тоците и водите им и в просташките им кратуни.Не съм расист,ама тия неща,трябва да се изтрепят.Не са хора,човек не гледа прасета в банята и коне на терасата,човек не се катери до 7 етаж по улука за да открадне 3 луканки или 1 велосипед,човек не убива с камъни професор,човек не съсипва труда на истинския човек,като му краде всичко,включително и инсталацията,човек не изнасилва 80+ годишни жени и ги убива после за 5 лв.Не са хора това,това са прости кратуни,примитивни хомо-хабилис,които само гледат да натъпчат търбусите,да се разплодят и да спят.Паразити.Прав ли съм? Не може да ми дават по телевизията,гадния мазен циганин с мустака и острите обувки и мазната коса,седнал на терасата да играе карти,да си е пуснал реотановата печка в краката (на терасата),а баба ми си пуска за 15 мин духалката,да пести ток !!! Кво да го правя,ми ще го убия,но пък не,не е виновен тоя дето яде..... знаете,виждали ли сте си сметките за ток,реалната консумирана енергия е 1/3 от сметката,такса еди си кво си,мощност,преносна мрежа ... това всичкото е за да си покрият загубите от мангалите.А дето ходят да раждат тия хлебарки през 2 месеца...Отивам аз предсмъртно от бъбречна криза и ми казват,че имат спазмалгон и но-шпа в болницата...а тия глисти раждат безплатно,а жените ни...не стига че 1500 лв за раждането,ами че и черпене на акушерки и лекари,че и рушветче,ами че и тва,че и онова...ей от това ми писна,тоя тумор ако се изреже,ще грейнем,не пример на балканите,ами в Европа ще станем.

КОГА ?