blinder написа:Това, че живеят 6 човека, разделени на 3 домакинства/отделни бюджети не означава, че трябва да се правят 3 различни регистрации !
Да разбирам ли че за домакинство една регистрация, т.е. едно попълване е достатъчно?
blinder написа:Това, че живеят 6 човека, разделени на 3 домакинства/отделни бюджети не означава, че трябва да се правят 3 различни регистрации !
ogogin написа:blinder написа:Това, че живеят 6 човека, разделени на 3 домакинства/отделни бюджети не означава, че трябва да се правят 3 различни регистрации !
Да разбирам ли че за домакинство една регистрация, т.е. едно попълване е достатъчно?

ivo_555 написа:Няма ли къде другаде да се бъзикате, преброяване в БГ не е имало от доста години, защо вечно българите трябва да осираме всичко! Накрая какво ще излезе 50% ескимоси, 20 мюсюлмани, 20 цигани, и 10 българи, евала бе европейци!

boi4eto написа:Сега преброих тъщата и тъста, ама повече да ме извиняват близките, то бива то може ама

MITKO_DVD написа:boi4eto написа:Сега преброих тъщата и тъста, ама повече да ме извиняват близките, то бива то може ама
Що бе на мен па ми достави удоволстие,даже преброй половината родЪ![]()
![]()
![]()
![]()

yori написа:успешно!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта