Казаха ми, че тук хората били добри...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Казаха ми, че тук хората били добри...

Мнениеот Layer » Съб 12 мар 2011 23:55

Гери Кати Льони написа:
feikot написа:Кофти ти е подхода мадам.Такива психо атаки сме виждали като ни учиха едно време.Не успорвам ситуацията и дали е така,а начина.

И на какво са ви учили едно време? И къде? Да не си бил в АОНСУ? Поне там май държаха на правописа и перфектната пунктуация...

не се впрягай на feikot ,той в една друга тема се биеше в гърдите как вадил 2 бона за една седмица и как обикалял шан зелизе да си купи дънки.
но майка му плащала университета от 165 лв и затова не дава 2 лв на хора който имат нужда.
не ми се пишеше в тая тема защото не знам дали не си измамница.
не е лесно в днешно време ,а не мога да реша дали да ти помогна или не.
с дребна сума разбира се.
може би всеки трябва да даде по 1-2 лв,хем няма да боли ако си измамница,хем тука сме маса народ ще стигнат да закърпиш положението.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 12 мар 2011 23:59

skilidka написа:Според мен темата вече е за ключ защото от тук нататък отговорите по темата ще се измерват по скалата на Рихтер.
Доколкото разбрах необходимите средства са набрани.
От мен успех на дамата и вбъдеще да няма подобни финансови проблеми.

Аз лично не участвах защото според мен не е това начина.....ама тва е друга тема.

Желая ви спокойна нощ:)

Йес, сър! Каквото пожелаеш :bowdown
Демек "Немам нищо общо с тая тема, ама трябва да я заключите, щото аз така съм решил".
Абе вие съвсем изтрещяхте :banghead:
Ако можете да помогнете - помогнете, недейте да се*ете!
Всеки си има глава на раменете и може да прецени дали да даде или не.
Не е нужно да си чистите подсъзнанието, намирайки си оправдания пред другите. Мен лично много слабо ме вълнува дали точно ти ще дадеш. Мен ме интересува някой да даде.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 13 мар 2011 0:04

Получава се натягане на обстановката и от двете страни! :012:
По-спокойно моля.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 13 мар 2011 0:06

Добре де заключена или не темата ще се вижда.

Излагация ще има на 100 процента....вервай ми:)

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 13 мар 2011 0:08

Layer написа:
Гери Кати Льони написа:
feikot написа:Кофти ти е подхода мадам.Такива психо атаки сме виждали като ни учиха едно време.Не успорвам ситуацията и дали е така,а начина.

И на какво са ви учили едно време? И къде? Да не си бил в АОНСУ? Поне там май държаха на правописа и перфектната пунктуация...

не се впрягай на feikot ,той в една друга тема се биеше в гърдите как вадил 2 бона за една седмица и как обикалял шан зелизе да си купи дънки.
но майка му плащала университета от 165 лв и затова не дава 2 лв на хора който имат нужда.
може би всеки трябва да даде по 1-2 лв,хем няма да боли ако си измамница,хем тука сме маса народ ще стигнат да закърпиш положението.

Леър,кво става пак,пак ли ще се заяждаме?
Бия се защото е така.И университета ми е 144.5 лв. И го плаща баща ми.И дънки не съм си купувал от там а ризи.И парфюм и други дрехи.

Няма да дарявам никъде,поне където аз не съм решил.Казах,че не оспорвам дали е така,а начина.Ако искаш етикети и касови бележки ще ти дам,само да разбереш,че не си прав.И не съм пазарувал от там,за да се "бия в гърдите" че съм го направил.Това че съм печелил по 2000 на седмица какво значи ? Значи че съм имал доходоносно занимание,но дали е за 5 години или за 3 седмици...?Ако става за въпрос,като направя ел инсталацията и фотоволтаичната инсталация на някоя вила и взема 3000 лв. за 3-4 дена,значи ли че на всеки 3-4 дена имам обект.Може 10 може и 1 за година да имам,ама нали трябва да се джафкаме.

Не е ли психоатака самото ти заглавие,а ? Разбрах,че имало добри хора тук... да ни погъделичкаш по милосърдието и да дадем,няма лошо,всеки ще даде,но защо не я озаглави "Зов за помощ" да речем.Или "Помогнете ми".Признай си че си използвала по-сакрални обръщения,за да получиш своето,не сме вчерашни.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 13 мар 2011 0:18

Госпожо Везева,

Бихте ли дали коментар на собственото си мнение тук:
http://forum.imoti.net/read.php?22,6547 ... #msg-66124

Gerrry
Re: NE LEGALEN ,NE LEGALNA (Nick GERRRY)
28-05-2007 - 10:40:48 Регистриран: преди 4 години
Eй, черньо, внимавай, защото приятелят ми е полицай и много скоро ще те потърсят да ти проверят документите! Хубави обяви си пуснал из мрежата, внимавай!!!

А за това, което се опитваш да направиш, няма да успееш - стаята вече е наета и то от супер съквартирантка!

Духай супата, брато!

source:
http://forum.imoti.net/search.php?22,au ... _threads=0

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 13 мар 2011 0:20

feikot написа:Леър,кво става пак,пак ли ще се заяждаме?

Не е ли психоатака самото ти заглавие,а ? Разбрах,че имало добри хора тук... да ни погъделичкаш по милосърдието и да дадем,няма лошо,всеки ще даде,но защо не я озаглави "Зов за помощ" да речем.Или "Помогнете ми".Признай си че си използвала по-сакрални обръщения,за да получиш своето,не сме вчерашни.

Никога не съм се заяждал с теб,камо ли сега.
Вярно съм ти давал съвет да не си мериш пишката с хората,но това не значи че ти давам наклон на горе споменатата.
сега пишех на жената ,не на теб.
:beer

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 13 мар 2011 0:32

vasstop написа:Госпожо Везева,

Бихте ли дали коментар на собственото си мнение тук........

Е....ти пък:)

Това е минало и живота и тогава няма нищо общо с живота и сега.
Вече е с две деца и приятеля и полицай проверява документи от името на некоя друга Гери.......

Трябва да измислим сценария :drunk

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 13 мар 2011 0:37

Няма значение,не ми е приятно да изпадам в спорове и прочие и то точно с колеги от форума,на които трябва да разчитаме и да сме сигурни.Когато някой прави нещо,трябва да му се каже браво.Ако ти кажеш,че изкарваш по 5 хиледарки-ок,браво,жив и здрав да си,дълго още да ги изкарваш :beer .Сега по темата.

Прочетох и всички поустове от форума на имоти.Доста заядлива,да не кажа и брутална в изказа си.Ако е тя,но предполагам,че васстоп по ИП я е проследил.Имаше някаква закачка с някой си андрес...Особено както ми отговори на мен...злобата и отровата която изпръска...мммм как ми светваааш,като 100 ватова крушка.Казах ти.Има добри хора които помагат и вярват.Такива убиват тези същите и когато на някой наистина му трябва помощ,ще са опарени и няма да помогнат.

Издаваш се и си личи че си неук/а.Най-малкото,ако състоянието ти отговаряше на описаното от теб,първо нямаше да пращаш по 100 мнения,второ нямаше да говориш по толкова лигав начин,трето,нямаше да действаш подмолно.

Спамя малко,но това може да помогне на някой да не се излъже.Ако все пак се окаже измамник.
Не искам да обвързвам никой с моето мнение и теория,тя си е за мен.Всеки си харчи парите където поиска.

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Нед 13 мар 2011 0:43

може би всеки трябва да даде по 1-2 лв,хем няма да боли ако си измамница,хем тука сме маса народ ще стигнат да закърпиш положението.[/quote]

Наистина, винаги е болно да чуеш някой да се пъчи как харчи луди пари за неща, които може да се придобият на разумни цени. Но това е личен избор.
Както беше мой личен избор да се преборя със ситуацията така - всъщност друг избор нямах.
Приятелю, Бог ще помогне чрез добрите хора, това го вярвам.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 13 мар 2011 0:46

Гери обърни внимание на едно мнение.....малко по назад.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 13 мар 2011 0:47

skilidka написа:Гери обърни внимание на едно мнение.....малко по назад.

Сигурен съм, че Гери му е обърнала внимание, и в момента пише отговор! 70% от мненията ти в темата са напълно ненужни, ако не и повече...

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Нед 13 мар 2011 0:48

Йес, сър! Каквото пожелаеш :bowdown
Демек "Немам нищо общо с тая тема, ама трябва да я заключите, щото аз така съм решил".
Абе вие съвсем изтрещяхте :banghead:
Ако можете да помогнете - помогнете, недейте да се*ете!
Всеки си има глава на раменете и може да прецени дали да даде или не.
Не е нужно да си чистите подсъзнанието, намирайки си оправдания пред другите. Мен лично много слабо ме вълнува дали точно ти ще дадеш. Мен ме интересува някой да даде.[/quote]

Дадоха някои хора, щедро помогнаха! А иначе - колкото успея да покрия дългове, толкова...
Пак е помощ и то безценна!

Сега за пръв път споделям тук следното7
Преди имах много приятели, които ми помагаха, когато временно закъсам. Аз работех и често издържах домакинството сама. Не ми е пукало.
Но тези, които ми даваха рамо по всякакъв начин, се оттеглиха по една причина:
виждаха, че човекът до мен не ме заслужаваше и използваше моето уредено битие, за да си съществува. Толкова му е бил потенциалът. Но аз не го осъзнавах, докато работех и имах само едно, пораснало, дете. Но след като почнаха изневери, скандали, тормоз и направо подигравка с мен, и аз прощавах, прощавах, прощавах, повечето ми приятели отказаха да се правят на самаряни заради мен и моя благоневерен. И тогава и той изчезна от живота ми - за мое щастие.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 13 мар 2011 0:50

Weezy написа:
skilidka написа: [/b]

Колега благодаря за вниманието и за това,че си се потрудил да изчислиш процентното съотношение на мненията ми в темата!

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 13 мар 2011 0:54

Аз си знаех,че няма да даде конкретен отговор. ;) Който иска да дава пари.

Последна промяна от feikot на Нед 13 мар 2011 0:55, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”