издирвам един колега по ясни за него причини

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Re: издирвам един колега по ясни за него причини

Мнениеот vucata » Пон 25 юли 2011 0:50

EDIT: Няма смисъл да си хабя клавиатурата mhihi :beer

Последна промяна от vucata на Пон 25 юли 2011 1:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 25 юли 2011 0:51

Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави ! :beer

Това не е спор....има разлика колега :idea: Тоя фен има да дава на човека 250 лева от година и половина, и ще станат 2 до нова 2012 година....дано не дойде наистина края на света преди да му върне парите :mrgreen:

Потребителски аватар
Ceki4aGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ceki4aGTI » Пон 25 юли 2011 0:53

vucata написа:
Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави ! :beer

Това не е спор....има разлика колега :idea: Тоя фен има да дава на човека 250 лева от година и половина, и ще станат 2 до нова 2012 година....дано не дойде наистина края на света преди да му върне парите :mrgreen:

Ок, не е спор но тук не му е мястото, едва ли форума ще му реши проблема, верно е 250 лв са си много пари особено в днещно време. И аз мраза много хората, който лъжат и като цяло не са точни :wink:

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 25 юли 2011 0:55

Като цяло си прав, но точно пък за форума...точно за VW форума тия думи дет написа, за са в коша :idea: Тука има страшно коректни хора, мъже- не pussy-та ! Даже жените във форума са по-точни...и наглостта не мисля, че е плюс за някои хора тук...а наглост в тая тема...особено от длъжника- има в изобилие...!!! Все пак, темата е ползена, както темата с измамниците :idea:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 25 юли 2011 1:02

Ceki4aGTI написа:
vucata написа:

Ок, не е спор но тук не му е мястото, едва ли форума ще му реши проблема, верно е 250 лв са си много пари особено в днещно време. И аз мраза много хората, който лъжат и като цяло не са точни :wink:

Защо да не е тук мястото?
Още хора ли трябва да лъже и мами?
Ако я няма тази тема и утре те изиграе теб?
Нека всички видят какви мишки има между нас!

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Пон 25 юли 2011 2:19

Продай си джантите и си оправи задълженията....ама тогава как ще си караш гъзарската А6 с много екстри. 8)
Как щеше да ти се усучи сопола около врата ако дължеше на мен пари...тарикатче на дребно :!:
И то заради наглостта,а не заради парите.

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Пон 25 юли 2011 3:23

ЦЦЦЦЦ...Junior,мани че си се изгаврил тотално с човека,ма и се оправдаваш,а па мани друго,ама и не умееш да лъжеш :063: Само каква сапунка изтипоса,мани мани...дали изобщо предполагаш колко хора ти се смеят :idea: .Гледам,че не пропусна да похвалиш возилото си,не че на някой му пука за колата ти в случая.

Според мен,ти си едно новоизлюпено мамино синче с грешната мисъл,че всичко е позволено и за теб няма да има последствия,защото мама ще те гушка и всичко ще се оправи :kissy: ...с този акъл,къв човек ще излезе от теб незнам :bishop

Както и да е,издължавай парите на човека по най-бързия начин и спри да се излагаш,като заформяш безмислени конфликти...и нека тази тема да завърши с твоето издължаване и искренно извинение,защото няма друг правилен начин :012:

Относно спора ти с друг колега за някакво въже...той ти е дошъл на крак,услужил ти е,ти си ЗАБРАВИЛ да му върнеш въжето,после той си го е поискал и ти с цялата си наглост си му казал да дойде сам да си го вземе...на това аз викам благодарност!!!

Ако някой мод счете поста ми за прекалено обиден,то нека го прати по дяволите,но просто нямаше как да наблюдавам безучастно тази пародия на лоялността scare

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 25 юли 2011 7:07

Джуниър, признах те просто. Карал бил А6 и то дизел, щото вземал нафта на черно. Уникален си приятелю. Ти си точното олицетворение на думата келеш, просто не намирам думи вече. Вчера бях насъбрал да напиша един роман, ама темата беше заключена. Най-добре някой от колегите да пусне линк към тая тема в Ауди форума, че да не може и болтче оттам да си купиш. scare

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 25 юли 2011 7:07

Не виждам смисъл в това да се оправят сами ?! По-добре ли е колегата да прецака някой друг с пари ? Според мен , модераторите много правилно постъпиха като отключиха темата , така поне да се надяваме на колегата да му писне и да върне на Йори парите , защото не виждам "мъжката дума" в цялата тази работа . Това не е начина , да се печелят пари , но изглежда , че има успех .

Не познавам колегата Йори лично - за съжаление , но от това което прочетох в мненията му , разбрах , че или не се е ядосал прекалено , или е просто добра душа , която иска всичко да мине както трябва .
Стискам палци да си оправите сметките :да:

Джуниър даде срок до цитирам :
Junior написа:
До 31.12.2011 в 12;00ч. на обяд най-късно ще му ги преведа по банковата сметка :)
п.п.: Не съм банка, и той не е, но ще получи лев-два образни, за забавянето

Ауди-то го пълня с шано нафта, която взимам на 1,80лв./литър :) Други въпроси ?

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 25 юли 2011 8:22

Е неам думи :shock Това да не са 2000 лв че да ги връщаш до края на годината....Отделяй по 80 лв на месец и ги върни за 3.80 лв колкото са пари,толкова и не са.А колегата Йори явно има голяма нужда,иначе нямаше да става публична тази история.Абе...

Аз съм изумен.Джуниор,вярвам ти че имаш проблеми,но не ти прави чест да причиняваш на друг такива и да го завличаш заради твоите проблеми.Като имаш да връщаш,ще си стегнеш гъзеца 2 месеца и ще ги върнеш.Все пак с твзи пари не си си купил хляб,а ДВД.Къде е то сега?Продаде ли го?А защо не върна парите тогава?Защото имаше по-належащи нужди ли??

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 25 юли 2011 8:42

Junior ето ти едно делово предложение-прати ми на лични данните си и ще платя на колегата дължимата ти сума:прехвърли задължението си към мен-аз не се притеснявам че ще се забавиш във времето.ДОБЪР не значи балък.................
чужбина е още по малка за нечестни "хора" ,таман ще понатрупаш личен житейски опит

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Пон 25 юли 2011 9:38

junior, junior ти си "олицетворение на думата келеш" - както писа някой по горе...
Върни на човека парите колкото се може по рано и се спри с безмислените си оправдания, излагаш се! :idea:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Пон 25 юли 2011 9:45

Junior написа:Никой не дава на заем, на мен ми дължат пари, които да не говорим, че 90 % от вас тук нямате или не сте виждали на куп, освен по някой филм, да видите как се оправят нещата.

Браво, момче, радваме се много, че ти дължат такива пари, да разбереме най-накрая че не си шушляк, голяма хвалба, и ауди а6 на старо че караш, още по-добре, голяма радост... На 22 години си, а се държиш като емблема на рено, това няма да ти помогне в живота, да знаеш. Живота не е само пари и заеми, какво бъдеще те чака не знам, ...

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Пон 25 юли 2011 9:50

аз направо не мога да повярвам на очите си... :bowdown :bowdown :bowdown поклон пред твоята личност... значи човека чака 250 лв от година и половина, ти ходиш в Египет храниш 5-6-7-8-9 човека връщаш им дълговете и т.н. Ок, имай си проблемите, то всеки ги има... ама бъди коректен.. караш ауди а6 с куп екстри които не пропусна да споменеш.. както някой каза по-горе продай го и си купи 2ка/3ка... ама за гъзарията няма да го направиш... и какво разбираш под много пари които не сме виждали? Като тези са ти малко ги извади и ги върни... тва като един мой длъжник " за 500 лв няма смисъл да се заплашваме и да правим проблеми" ама като трябват не ми пука много много... а за куката на другия колега... за тва не знам кво да кажа, човека се ангажирал дошъл и т.н. а ти после му казваш да дойде да си я вземе... няма да ти давам определения защото възпитанието ми ме спира да пиша такива думички но постъпваш некоректно не с един а с двама колеги тук... това е обидно за тях, но може би възпитанието ги възпира да решат проблемите си с теб по начин който ти подобава... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 25 юли 2011 10:08

Той сигурно тръгнал да се прави на дупе там,да зарибява мадамата (селски нагло),че пред него даже...За първи път,нямам думи (освен цинизмите) с които да го опиша тоя пигмей.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”