Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави !
vucata написа:Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави !
Това не е спор....има разлика колегаТоя фен има да дава на човека 250 лева от година и половина, и ще станат 2 до нова 2012 година....дано не дойде наистина края на света преди да му върне парите
Ceki4aGTI написа:vucata написа:Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави !
Това не е спор....има разлика колегаТоя фен има да дава на човека 250 лева от година и половина, и ще станат 2 до нова 2012 година....дано не дойде наистина края на света преди да му върне парите
Ок, не е спор но тук не му е мястото, едва ли форума ще му реши проблема, верно е 250 лв са си много пари особено в днещно време. И аз мраза много хората, който лъжат и като цяло не са точни
Ceki4aGTI написа:Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави !
Junior написа:
До 31.12.2011 в 12;00ч. на обяд най-късно ще му ги преведа по банковата сметка![]()
п.п.: Не съм банка, и той не е, но ще получи лев-два образни, за забавянето
Ауди-то го пълня с шано нафта, която взимам на 1,80лв./литърДруги въпроси ?
Junior написа:Никой не дава на заем, на мен ми дължат пари, които да не говорим, че 90 % от вас тук нямате или не сте виждали на куп, освен по някой филм, да видите как се оправят нещата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта