Showroom .. по бТВ чака публика ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 09 окт 2006 19:38

vaskoto1 написа:ми ко да кажа-ноу върви туй рено деа... дръпнах го ама с много малко и с ноу зор. и двамата не тръгнахме като света....

Следващия път ще тръгна както трябва, пък може и да взема реванш :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 30 окт 2006 8:46

да отворя пак темата за този тип предавания

в събота гледах по ТВ7 мотор авангард с Апарух Минчев, ами какво да ви кажа изкефих се максимално , въпреки , че бяха представени 2 автомобила - Мерцедес и БМВ . Аспарух за мое учудване направи страхотно представяне и тест и на двете коли , и сравнявайки предаването на другия ден с това по БТВ - разлика от небето до земята. Сотиров и младежа с него са върховни аматьори, концепцията яко куца и тая дачия всеки път е върха на резила и ако не ги разкарат от предаването просот няма да го бъде
мое мнение де ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 30 окт 2006 8:52

Вярно е, че има някои неща за доизкусуряване, ама както казва Влади то сега се почва, и доста промени ще направят, за да върви напред и нагоре :wink: Ние можем да помогнем с присъствие, като компетентна публика :да:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 30 окт 2006 8:55

dobrinb написа:Вярно е, че има някои неща за доизкусуряване, ама както казва Влади то сега се почва, и доста промени ще направят, за да върви напред и нагоре :wink: Ние можем да помогнем с присъствие, като компетентна публика :да:

на аспарух предаването май е доста по отскоро, а кефи в пъти просто ;) :) :)
а веднъж тръгне ли се по кривия път ....заложили са на куци водещи и концепция - провала им така е гарантиран
Моите големи уважения към Влади ама то една птичка пролет не прави

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 30 окт 2006 8:57

Прав си за птичката и пролетта. А пък предаването на Аспарух по Нова ТВ е от поне година и половина, и на мен също ми харесва.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 30 окт 2006 9:02

One написа:
dobrinb написа:Вярно е, че има някои неща за доизкусуряване, ама както казва Влади то сега се почва, и доста промени ще направят, за да върви напред и нагоре :wink: Ние можем да помогнем с присъствие, като компетентна публика :да:

на аспарух предаването май е доста по отскоро, а кефи в пъти просто ;) :) :)
а веднъж тръгне ли се по кривия път ....заложили са на куци водещи и концепция - провала им така е гарантиран
Моите големи уважения към Влади ама то една птичка пролет не прави
не е ново бате:)ама и тоя по някога има супер изцепки :D но определенно най се търпи от всички авто предавания :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 30 окт 2006 9:06

santo_trafficante написа: не е ново бате:)ама и тоя по някога има супер изцепки :D но определенно най се търпи от всички авто предавания :lol:

e аз го гледах в събота по ТВ7 не по нова или друга тв.....

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 30 окт 2006 9:13

One написа:
santo_trafficante написа: не е ново бате:)ама и тоя по някога има супер изцепки :D но определенно най се търпи от всички авто предавания :lol:

e аз го гледах в събота по ТВ7 не по нова или друга тв.....
е там си е от край време :D

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 30 окт 2006 9:16

santo_trafficante написа: е там си е от край време :D

амчи тогава конкурентните тв-та де гледат та се опитват някви бози да пробутват на народа ? ;)

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 30 окт 2006 9:54

One написа:да отворя пак темата за този тип предавания

в събота гледах по ТВ7 мотор авангард с Апарух Минчев, ами какво да ви кажа изкефих се максимално , въпреки , че бяха представени 2 автомобила - Мерцедес и БМВ . Аспарух за мое учудване направи страхотно представяне и тест и на двете коли , и сравнявайки предаването на другия ден с това по БТВ - разлика от небето до земята. Сотиров и младежа с него са върховни аматьори, концепцията яко куца и тая дачия всеки път е върха на резила и ако не ги разкарат от предаването просот няма да го бъде
мое мнение де ;)

Подкрепям мнението с 2 ръце. И аз гледах в събота МА и определено Аспарух Минчев успя да направи много добро предаване. Аз почти успях да се почувствам сякаш съм в колата при тестовете. Някак си влага вълнение и емоции при при самото шофиране, с което ти грабва още повече интереса. За разлика от Мото Авангард, Show Room е някак си по-монотонно, не толкова увлекателно и като прибавим НЕпрофесионализма на водещите...
Надявам се нещата да се променят към по-добро...! :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 30 окт 2006 10:38

само Аспарухчо да си спести някой "УМНИ" коментари :D иначе бива :lol:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 31 окт 2006 0:54

santo_trafficante написа:само Аспарухчо да си спести някой "УМНИ" коментари :D иначе бива :lol:

А те тоя екземпляр не ме кефи, мноо ми е един . . .
Ама може и да е направил предаване знам ли

dobrinb написа:Ние можем да помогнем с присъствие, като компетентна публика

:да: найстина е тъй

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 7:38

за съжаление сте прави за повечето неща .. не гледах предаването на Аспарух, но бях на Божурище като го снимаха та се запознах с човека, но нямам впечатления от него. По телевизията е доста дразнещ, но в много случай хората в "нормален" разговор са пичове. Понеже и ние не сме цветета за мирисане няма да критикувам, защото има какво да се прави по Showroom доста, преди да започнем да плюем другите :oops:
Добрин обаче го забелязах тази неделя по националния ефир :D

Последните студийни снимки бяха през седмицата, затова не пуснах дата, защото беше работен ден, но за следващите ще ви поканя отново :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 31 окт 2006 8:22

Sir T написа:Добрин обаче го забелязах тази неделя по националния ефир :D

Пу, язък, що не каза да се гледам, пък и много исках да видя тестовете на джиповете. Нищо, следващия път.
П.П: Има ли от къде да взема предаването за да се покажа на баба, да види какъв внук има :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 9:10

има .. има :D Като го взема ще ти го запиша! И моята баба е най-вярната фенка на предаването! :D

Относно теста на джиповете ... ъъъъ беше отрязан! :evil: Или съм говорил глупости или не е стигнало времето .. пак!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”