BG_Golf4e написа:Sashko_Trg написа:Понеже съм в бранша с мебелите и съм сглобявал разни спални, кухни и т.н. донесени от Румъния и със сигурност мога да твърдя че ИКЕА не са нищо особено. Ако някой си мисли че мебелите са нещо качествено просто жестоко се лъжете. Кухнята която сглобявах не беше нищо кой знае какво, но беше скъпа защото имаше тук таме някой друг меганизъм за плавно пребирене, а самата кухня струваше 2000 евра, аз за тея пари мога да направя кухня със сякви изгъзици.
Точно,даже полски сглобяеми модулни кухки\холове от МДФ\ПДЧ са със средно качество,а за тези незнам,ама то и марката е позната освен с ниските си,уж де,като гледам не са много ниски цении с посредственото си качество
Ама много шум се вдига за нещо което в Европа е нищо,ама тук ааа ууу кухня от Икея баце
За тях там е нещо защото те нямат такива майстори които ние имам тук. И затова Икеа им се струва нещо готино и качествено, бяхме на една поръчка един път и едно момче което работи в Холандия, каза на баща ми, ако ти дойдеш там с тези познания няма да имаш равен ще направиш луди пари. Обаче като не знаеш езика къде да ходиш ....