Какъв ужас преживях туко що :( (с хубаво начало :) :) )
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:Не е така ! Вярвай ми! Миналата година почина баща ми за който аз 2 месеца бях и лекар и мед. сестра след 2 операции ! Всичко е в ръцете Божии! Не съм вярващ ,но такива са нещата. Просто Живота продължава. Врмето лекува навсякъде , и в живота и в смърта и в любовта
Глупаво е да пишеш живота с главна буква.. Това не е нещо което уважавам.. Незнам за времето но.. мисля че точно тук живота свършва.. точно в този момент когато умреш.. Просто не разбрахме едно .. че това което е в момента ТОВА МАМКА МУ Е АДА. Където и да е отишъл... със сигурност е на по хубаво място от тук. ТО ПРОСТО НЯМА КАК ДА Е ПО ДРУГ НАЧИН. Благодарско геле за хубавите думи. Знам че загубата на роднина е най-тежкото нещо. Чувал съм че да надживееш децата си е още по тежко. Само се моля за едно.. НА НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ТАКОВА.. НИКОИ НИКОГА ДА НЕ ОСТАНЕ САМ!! защото на мен ми стана навик
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Geleto написа:Жалко за животинката прятелю! Такъв е живота! Всички сме временно и за малко на тоя свят! Приеми го като нещо нормално . Нека ти бъде утеха това ,че си направил всичко, което зависи от теб .
Гелето
Щом не е живо значи не съм го направил !!!
Напротив направил си всичко,но просто не си Бог.
p.s. макар дълбоко да се съмнявам,че го има
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:
Щом не е живо значи не съм го направил !!!
не е така, просто когато загубиш някой близък, човек почва да се самообвинява. Мойте баба и дядо починаха миналата седмица, и в началото аз се обвинявах като теб, но после почнах да осъзнавам, че това не променя нищо. Ако ще пет години да си бдял над него, това няма да гарантира нищо
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Колега сигурно за 10-ти път се просълзявам. Едва ли има толкова оплаквано и обичано коте в историята. Искрено се надявам скоро да се съвземеш и да останат само добри спомени за малкия сладурко. Ще ни липсва на всички!!! А ти бъди силен. Не ми се вярва на котето да му се искало да те натъжава толкова, затова се стегни и гледай напред, защото друго не ти остава!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.....травмиран е...и се травмира сам ..всеки е бил травмиран в част от живота си и е мислил че по черно няма да стане .... черното никога обаче не е толкова черно колкото изглежда ...и все пак това е просто коте ..... смъртта е нормално събитие ..... колкото и тъжно, факт..... като мисли за това непрекъснато няма да му мине ...... я бягай да удариш една адреналинова инжекция по пътя за созопол... ама внимавай да не е заледено
Ако приемем че даваме начало на нещо във времето или нещо започва някога ... то ние след това се приближавеме към неговият край с 60 минути в час ........... факт.....

Ако приемем че даваме начало на нещо във времето или нещо започва някога ... то ние след това се приближавеме към неговият край с 60 минути в час ........... факт.....
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Death...
край, който е неизбежен за всяко живо същество...
Приятелю, просто времето ще те "излекува"... а по-добрият вариант е да си вземеш друг френд
Сорри за котето..
И аз така мисля...
край, който е неизбежен за всяко живо същество...
Приятелю, просто времето ще те "излекува"... а по-добрият вариант е да си вземеш друг френд

Сорри за котето..
Tyan написа:.....
И аз така мисля...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”