Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Re: Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Мнениеот liderass » Нед 23 дек 2012 10:09

Здравейте колеги!
Проблема с гледането на БТВ го реших по следния начин. Изрових си 1 вътрешна антена, пуснах си търсене на DTV канали и изкочиха и БТВ,ТВ7,ББТ,The Voice с перфектно качество! Ако е писано за това по горе в темата се извиявам!

Поздрави и Весели празници!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 23 дек 2012 10:11

Да и "Шоуто на Слави гледам", за Комиците въпреки че се поизхабиха вече и те ще ме е яд, въпреки че напоследък и тях ги пропускам.
Общо взето да махат БТВ да събарят цените и те доволни и ние.
Много са ми интересни хората, който са на стрната на БТВ - нали знаете, че ако има такова нещо няма да се тръби навсякъде, че са лъгани а директно ще ги осъдят и после вече ще се тръби за това.
Още повече всеки, който плаша му се издава касов бон винаги може да се провери точния брой абонати за месеца(пиша за месеца, защото предполагам има доста като мен - с изтекъл договор и плащат месец за месец). Не знам още на някой БУЛСАТА да му "пускат" за без пари.

Или да въведът Пакет БТВ-7лв месечна такса.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 23 дек 2012 10:22

velinsl написа:Да и "Шоуто на Слави гледам", за Комиците въпреки че се поизхабиха вече и те ще ме е яд, въпреки че напоследък и тях ги пропускам.
Общо взето да махат БТВ да събарят цените и те доволни и ние.

Блажени са вярващите :kissy:
Изобщо голяма част от пишещите тук даже и не са имали допир с хора, които са работили и/или работят за собственика на Булсатком още преди фирмата му да се казва така. Което донякъде обяснява и тия фантасмагории и мераци за сваляне на цената на услугата :screwy mhihi
Хвани си прочети общите условия прикрепени към договора. Някъде трябва да пише, че операторът запазва правото си да променя програмната схема. И се хвани за палците, чакайки да ти върнат парите mhihi Не забравяй, че формата на общите условия е писана от хора, дето са много по в час от мене и тебе и всички останали писали в темата, освен това най-вероятно са прегледани щателно и от юрист предполагам, за да се премахнат и последните вратички в полза на абоната. mhihi

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 23 дек 2012 11:22

Така е никога не съм работил в БУЛСАТА, а и пари не търся както писах по-горе, но "чукча не читател, а писател".
Не знам какви палци, показалци и изобщо какви 5 лева дириш. Да направят БТВ-пакет като НВО и който иска да си го плаща.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Нед 23 дек 2012 12:34

След разразилия се вчера скандал, при който БиТиВи и Тв7 спряха сигнала на програмите си към Булсатком заради огромните задължения, неплащани с месеци от него, днес от БиТиВи разпространиха на сайта си съобщение , в което се казва, че телевизията връща сигнала си към Булсатком за предстоящите празници.

http://news.ibox.bg/news/id_99879806

Голямата "медия" клекна :063:

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Нед 23 дек 2012 12:58

Клиент съм на Булсатком и вече 2 години нямам никакви забележки,а и по принцип телевизия почти не гледам.Също и Бтв въобще не ме кефят.Едно се чудя,дали цялата тази помия не е всъщност една добре прикрита реклама на телевизията?Това е лично мое мнение!

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Нед 23 дек 2012 13:00

Pokerstars написа:Клиент съм на Булсатком и вече 2 години нямам никакви забележки,а и по принцип телевизия почти не гледам.Също и Бтв въобще не ме кефят.Едно се чудя,дали цялата тази помия не е всъщност една добре прикрита реклама на телевизията?Това е лично мое мнение!

Има логика в това което казваш.. Можеби искат да се правят на важни :horror:

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 23 дек 2012 13:19

Аз пък пак казвам, че се кефя...по принцип плащам нормален пакет, без НВО и така нататък.....снощи обаче изненадан вече са ги пуснали....готина компенсация mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Нед 23 дек 2012 13:39

Като едновремешен потребител на Булсатком - мога сърдечно да заявя, че бяха и си остават адски добрия оператор, колко месеца съм гледал разни пакети без да ги плащам, разни бонус схеми имаха и какво ли не още, като забравя да платя - бавеха спирането със 1-2 седмици и всякакви такива работи. Отношението на касите - винаги е било коректно, е може и защото просто приятели работеха на касите, но това друга бира mhihi И не виждам какво толкова се зорим да плюем ту по едните, ту по другите - факт е, че точно БТВ и ТВ7 са най-измекярските телевизии в родния ефир, които за парички ще продадат всичко, факт е, че само те двете реват за неплащане към тях - мен това ми намирисва на непрани чорапчета и потни ризи, отделно, че ако имаше такова нещо - да са започнали едни съдебни дела, едни чудеса и всичко да е пито-платено. От друга страна такова пошло изнудване на потребителите със спиране преди празниците :screwy Тъпотия! От Булсат могат и те да си оправят малко условията по договорите или пък другия вариант, драги потребители - минавате на схемата месец за месец, като не ви изнася - гащите ви са добре опазени някой да не ви ги уака, сменяте оператора и спирате да им плащате, а не да ревете - мрън, ма те ни клатят, ама да си преподписвате като добри клиенти :да:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Нед 23 дек 2012 15:04

baracuda681 написа:След разразилия се вчера скандал, при който БиТиВи и Тв7 спряха сигнала на програмите си към Булсатком заради огромните задължения, неплащани с месеци от него, днес от БиТиВи разпространиха на сайта си съобщение , в което се казва, че телевизията връща сигнала си към Булсатком за предстоящите празници.

http://news.ibox.bg/news/id_99879806

Голямата "медия" клекна :063:

Клекна ?? Пред кого ? :shock Пуска сигнала само заради потребителите си .. това е различно

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 23 дек 2012 15:46

Телевизията се гледа от хора.
Ако спрат да излъчват как точно ще ги гледат хората ми е чудно?
Къде ще им отиде рейтинга?
Рекламодателите дето са си платили за излъчване в прймтайма през почивните дни едва ли ще са доволни.
Да те "врътне" дистрибутор на услугата или на стоката е типично българска схема
Да иска да бъде някой монополист и да диктува условия и цени е също типично по нашенски.
Много шум за нищо. Ще се разберат, ще си разделят сумите.
На мен лично не ми пука за бтв и производни, не ми пука и за булсатком.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Нед 23 дек 2012 16:50

Аз гледам само BTV Comedy и ми липсваше..
И те хубаво ги пуснаха сега, ама аз си счупих буксата на приемника. :(

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 23 дек 2012 16:58

Има една опция - изтриване на канали :deal

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 23 дек 2012 17:13

velinsl написа:Така е никога не съм работил в БУЛСАТА, а и пари не търся както писах по-горе, но "чукча не читател, а писател".

Не знам какво не търсиш:
velinsl написа:Общо взето да махат БТВ да събарят цените и те доволни и ние.

И те доволни, викаш? :screwy mhihi
velinsl написа:Да направят БТВ-пакет като НВО и който иска да си го плаща.

Остави тия с голямата пачка в джоба да вземат сами своите решения за фирмите си mhihi Ти като клиент можеш само и единствено да си плащаш или да преминеш на друг доставчик като не ти изнася и толкоз. :beer На всеки ще му е хубаво да ползва услуги, ама ако може почти без пари, но въпреки, че е Коледа, не стават чудеса. Нали и чорбаджиите трябва да си карат Мерцедесите :012:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 23 дек 2012 17:50

http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 72340.html

Тия от БТВ груп, че и тв7 покрай тях не знам дали няма да уцелят голяма греда с тези изпълнения!

п.п. Тия ТВ7 и производните им пък кои бяха, аз лично ги гледам единствено докато прецъквам между каналите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”