VWGT написа:... адвокатска кантора да се обади на провайдера и да каже "абе тука подозираме че еди кой си точи торенти, я да видим логовете и да ни оставите малко да послухтим"...
Хубавото е, че такива кантори няма. Иначе адвокатската кантора те заковава от торент тракера по споменатата технология
Чудомир написа:... 200 маймунки обменят, а 201вата само стои, гледа и си записва на едно листче кой какво прави. Има вече софт написан специално за тази цел - кой какво кога е сийдвал.
Ся, адвокат Тарикатски на базата на това нещо подава жалба до съда за нарушаване на авторски права, в случая на колегата
Pokerstars написа:...Аз и всички мои познати си пиратстваме всеки ден, в момента имам и над 40 торента на сийд....
в особено големи размери - 2 до 8 години

Pokerstars написа:...Никой, никога не ми е поискал сметка за това! И сега трябва да се чувствам престъпник ли? Това ли е проблема на милата ни родина, та някой трябва да започне да ме съди. То сигурно 90-95 % от интернет потребителите дърпат нелегално! И, какво трябва да ни арестуват ли, да ни заключат 2 милиона човека за това, че сме си дръпнали филм...
и тегли една майна на адвокатите, политиците, милата родина и т.н. и т.н. с надеждата тоя патрон да е халостен. Оттам нататък пали една свещ и се надява адвокат Тарикатски да е достатъчно тъп и да осере сам почти спечеленото дело...