Е и това е истина
http://oragieto.hit.bg/guns/Walter/walther_p99.jpg
Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Който знае английски, може да научи доста неща относно различните видове калибри за карабини от тук
"Е и това е истина ", хора говорете за оръжия за които не само сте чували по американските филми, или ако някой си е купил такъв, знае, че е най-хубавия. Няма най-хубав. Има такъв който се е доказал като оръжие през годините. Лъскави много, ама тези които вършат работа са малко. Оръжието е за да гърми при всякакви условия. Виждал съм и съм гърмял с пистолет, за който се знае и е доказано, че японската мафия го ползва. Това е ТТ. Нищо и никакъв пистолет на външен вид. Пистолет със сменяеми цеви. Едната 9мм, а другата 7,62. Най-добри от тях са тези с инкрустиран сърп и чук. Некавзам, че това е единствения и неповторимия. Има и други които са се доказали с качествата си през годините. Просто той е един от тях. И недейте забравя защо е създадено оръжието и какво е основното му предназначение. Не да изглежда добре, а да върши работа.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Andrian_VT написа:"Е и това е истина ", хора говорете за оръжия за които не само сте чували по американските филми, или ако някой си е купил такъв, знае, че е най-хубавия. Няма най-хубав. Има такъв който се е доказал като оръжие през годините. Лъскави много, ама тези които вършат работа са малко. Оръжието е за да гърми при всякакви условия. Виждал съм и съм гърмял с пистолет, за който се знае и е доказано, че японската мафия го ползва. Това е ТТ. Нищо и никакъв пистолет на външен вид. Пистолет със сменяеми цеви. Едната 9мм, а другата 7,62. Най-добри от тях са тези с инкрустиран сърп и чук. Некавзам, че това е единствения и неповторимия. Има и други които са се доказали с качествата си през годините. Просто той е един от тях. И недейте забравя защо е създадено оръжието и какво е основното му предназначение. Не да изглежда добре, а да върши работа.
Еми кво да говоря, имам некаф газов, даже не го знам къв е.... а и неразбирам !

Huizel написа:brabus написа:Andrian_VT написа:.....![]()
![]()
Напълно съгласен с теб!
Ето още нещо, което смея да твърдя, че се е доказало като работещо оръжие.
Мдаа,обаче е доста скъпичкоЕдин Макаров от Арсенал със една дървена дръжка правена по поръчка по ме грабва ненам защо така.Пристрастен съм явно
Аз също уважавам руското оръжие. Цял свят знае, че Макаров или АК правени в България са в пъти по-качествени отколкото ако са правени в Русия. Макаровия е компактен пистолет, удобен и не зле изглеждащ. Има добра групираност при стрелба, но няма далекобойност, куршумите нямат пробивна сила на големи разстояния.
Никелиран с някой оксидирани детайли и черна дръжка е изключително красив.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз никаде не мърдам без това
а ето и на нова година мойта мацка му се радваше
http://www.youtube.com/watch?v=Z1UUS5Wt8nM

а ето и на нова година мойта мацка му се радваше
http://www.youtube.com/watch?v=Z1UUS5Wt8nM
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Както казва Вили който е стрелял Граничарското упражнение знае за какво става въпрос. АК 47 е номер 1. .....
Ех спомени

Относно релсата -> забита в земята на 100 метра -> 9 отпечатъка от десет изстрела. Единствената ми награда в казармата -> три дена отпуска е за стрелба.
А е голям кеф с трасиращи -> еб@хти зарята. Отцепките се окопават на метър под земята....
по темата: не нося железа в мене -> модераторите могат да спят спокойно

- 1.8i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madmen написа:К.Одаджийски написа:Както казва Вили който е стрелял Граничарското упражнение знае за какво става въпрос. АК 47 е номер 1. .....
Ех спомени![]()
Относно релсата -> забита в земята на 100 метра -> 9 отпечатъка от десет изстрела. Единствената ми награда в казармата -> три дена отпуска е за стрелба.
А е голям кеф с трасиращи -> еб@хти зарята. Отцепките се окопават на метър под земята....
по темата: не нося железа в мене -> модераторите могат да спят спокойно
При мен в казармата след стрелбата на 100м,релсата забита зад мишените имаше дупки и то си личеше че са нови!Като преди това ходихме да я видим тая релса и нямаше нови дупки

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледам че говорите за релсата и Ак-то.... само да добавя че 5.45мм има по големи шансове от 7.62 да я пробие и съм го виждал на живо: 3 истрела = 3 дупки на 100 метра
Tishku, стрелял ли си Desrt Eagle да видиш какво е! Гледам че те кефи особенно..... ако не си бегай във ВИП трайдинг в Дервеница и го пробвай!
Аз имам 2 стрелби с него, и показва много впечатляващи поражения. Проблема му е че е много тежък и отката му е огромен (.50 АЕ) За сметка на това ме учуди осбенната точност, на 25 метра ми даде две 9ки
Иначе си е тотален армейски пистолет, не е за всекидневно носене ако не си некой добре сложен с повече място под сакото!

Tishku, стрелял ли си Desrt Eagle да видиш какво е! Гледам че те кефи особенно..... ако не си бегай във ВИП трайдинг в Дервеница и го пробвай!
Аз имам 2 стрелби с него, и показва много впечатляващи поражения. Проблема му е че е много тежък и отката му е огромен (.50 АЕ) За сметка на това ме учуди осбенната точност, на 25 метра ми даде две 9ки

Иначе си е тотален армейски пистолет, не е за всекидневно носене ако не си некой добре сложен с повече място под сакото!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”