Германец и българка отричат Баташкото клане!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Мнениеот Tod » Пет 06 юли 2007 19:34

musura написа: Направо разстрел заслужават, и след разстрела - смърт цял живот, да видят дали е хубаво

Радвам се на бързата ти реакция колега!? Това, което написа по-горе, ако забеляза не беше коментирано от мен ... явно уважението ми към теб е достатъчно голямо :roll:

П.С. Разтрел не, но малко "со кротце, со благо, со малко кьотек" няма да е зле ... :a boi de mhihi :076:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 06 юли 2007 19:46

Tod написа:Разтрел не, но малко "со кротце, со благо, со малко кьотек" няма да е зле ... :a boi de mhihi :076:

Еми това ми беше въпроса пък на мен, защо се палите и им се връзвате на мурафетите на господа политиците. Те точно това искат от вас (нас) - ето ние коментирами някакви глупости, които някаква патка е казала някъде в Германия :idea: По дяволите, на кой му пука? Мисля, че има много по-добри каузи, които заслужават вниманието ни, даже и малко кютек да вкараме ...
Цялата ни държава е последна дупка на европейския кавал, ние сме седнали да се бием в гъдите "Булгар, булгар!" ... Нека да насочим отрицателната си енергия и агресията си към тези, заради които сме на това положение - именно 90% от политиците в БГ, като най-най-най напред започнем от БКП/БСП ...

Примерна кауза, за която си струва реално да се борим:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=52079

П.П. Не става въпрос за уважение и неуважение :idea: Разбира се от самосебе си, че уважавам колегите си тук, защото иначе би било безсмислено да общувам с теб/вас ...

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пет 06 юли 2007 19:56

musura написа: ... Мисля, че има много по-добри каузи, които заслужават вниманието ни, даже и малко кютек да вкараме ...
Цялата ни държава е последна дупка на европейския кавал, ние сме седнали да се бием в гъдите "Булгар, булгар!" ... Нека да насочим отрицателната си енергия и агресията си към тези, заради които сме на това положение - именно 90% от политиците в БГ, като най-най-най напред започнем от БКП/БСП ...

... Разбира се от самосебе си, че уважавам колегите си тук, защото иначе би било безсмислено да общувам с теб/вас ...

Ето тук мненията ни се пресичат и мога да кажа - всичко е добре, когато свършва добре :handshake Колега, ако можем да направим нещо заедно за доброто на родината ни ... просто да го направим :да:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 06 юли 2007 19:59

Tod написа:Колега, ако можем да направим нещо заедно за доброто на родината ни ... просто да го направим :да:

:handshake

Върни се в “ОФФ-Топик - други”