клипче-ускорение

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 14 май 2007 19:36

Еи начи колегата направил постижение и постнал едно клипче и решил да ни покаже и вие веднага го нападнахте...ако пък верно върви така голфарата а :twisted: и + тва време от 13сек 0-100 не е нищо непостижимо,даже си е слабичко време.Примерно една Корса 1.4 моно да не прави стотака за 20сек :roll: Евала колега като направиш клипче и със свидетел ще си докажеш че ти върви така голфарата :wink:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 14 май 2007 20:54

:shock :shock
Ебати Кр-а :shock :shock

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 14 май 2007 21:26

Еййй ние тогава с АБУтата ще ви разцепим бре.... mhihi

Нека колегата снима и пътя..., а не само таблото, така спора ще приключи... :wink:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 14 май 2007 21:34

Spectre™ написа:Еййй ние тогава с АБУтата ще ви разцепим бре.... mhihi

Нека колегата снима и пътя..., а не само таблото, така спора ще приключи... :wink:

Съвсем скоро.... нали знаете, че всяко нещо с реда си. Вече ще снимам с цифровия фотоапарат (измислих как да го закрепя на волана) :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 14 май 2007 21:35

blue_shadow написа:

Съвсем скоро.... нали знаете, че всяко нещо с реда си. Вече ще снимам с цифровия фотоапарат (измислих как да го закрепя на волана) :wink:

Сега остава да намериш само подходящ очастък с достатъчно голям наклон. :lol:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 14 май 2007 21:38

niikoo_1 написа:
blue_shadow написа:

Залагаме ли кола за кола, че ако ида на наклон ще падна под 11сек. (може и по-малко) ?????????????? Нещо се гъбаркате с мене вече :!:

Последна промяна от blue_shadow на Пон 14 май 2007 21:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 14 май 2007 21:38

Gesha_GTI написа:Еи начи колегата направил постижение и постнал едно клипче и решил да ни покаже и вие веднага го нападнахте...ако пък верно върви така голфарата а :twisted: и + тва време от 13сек 0-100 не е нищо непостижимо,даже си е слабичко време.Примерно една Корса 1.4 моно да не прави стотака за 20сек :roll: Евала колега като направиш клипче и със свидетел ще си докажеш че ти върви така голфарата :wink:

Колеги сетих се да добавя и още нещо към мнението си... При скорост 100км/ч километража бяга между 5и10км/ч производителите нарочно го правят това...такаче това още повече променя нещата

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 14 май 2007 21:45

blue_shadow написа:
niikoo_1 написа:
blue_shadow написа:

Залагаме ли кола за кола, че ако ида на наклон ще падна под 11сек. (може и по-малко) ?????????????? Нещо се гъбаркате с мене вече :!:

При свободно падане в пропаст може да паднеш и под 8сек от 0-100км/ч mhihi mhihi

Виж са или километража не е наред или гумите или съвкупност от няколко неща или ти лъжеш.

:wink:
Да причключваме с темата, аз мога да ти пусна как мойта кола набира от 100км/ч за 8сек ама не това е въпроса и втига с тия залагания на коли, апартаменти, нотариални актове, талони и подобни глупости

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 14 май 2007 21:56

niikoo_1 написа:
blue_shadow написа:
niikoo_1 написа:
blue_shadow написа:

При свободно падане в пропаст може да паднеш и под 8сек от 0-100км/ч mhihi mhihi

Виж са или километража не е наред или гумите или съвкупност от няколко неща или ти лъжеш.

:wink:
Да причключваме с темата, аз мога да ти пусна как мойта кола набира от 100км/ч за 8сек ама не това е въпроса и втига с тия залагания на коли, апартаменти, нотариални актове, талони и подобни глупости

Вече ви помилих учтиво да ограничите простотиите, докато не заснема друго клипче, заедно с пътя, ама някои май не вденаха и продължават старата песен.... е айде вече стига моля... и ще ти кажа, че ако нещо ми е развалено ще забележа веднага...

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Нед 14 окт 2007 21:36

Предстоят още "малко" страсти. След като почти никой не ми повярва, че предишното клипче е истинско заснех ново, както вече обещах: 0-100км и малко отгоре - резултата дори е още по-добър от предишния. Няма да пиша времена - това ще оставя на вас. Този път вече снимах всичко от начало до край - пътя, закрепването на телефона, ускорението и после пак пътя. Приятно гледане.

http://zazz.bg/play:ffa680a1

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Нед 14 окт 2007 21:51

blue_shadow написа:Предстоят още "малко" страсти. След като почти никой не ми повярва, че предишното клипче е истинско заснех ново, както вече обещах: 0-100км и малко отгоре - резултата дори е още по-добър от предишния. Няма да пиша времена - това ще оставя на вас. Този път вече снимах всичко от начало до край - пътя, закрепването на телефона, ускорението и после пак пътя. Приятно гледане.

http://zazz.bg/play:ffa680a1

:shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock
ти ми счупи очилата
засичах го 0-100 за 12 секунди

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Нед 14 окт 2007 22:10

Аре и аз се разписвам. Снимано по повод бас че голфа 180 нямало начин да вдигне.http://zazz.bg/play:1be8c641

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Нед 14 окт 2007 22:27

12.5 секунди някъде го изкарах аз :wink:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 15 окт 2007 6:50

Интересна идея. Може и тема да се пусне как са завършили гонки срещу познати. Иначе аз с моя 2000 GTI VR6 2.8, 3 врати, снощи се бягах с шевролета на един познат V6 160 магарии, 3.1л, над тон и половина и тая гад ми дръпна първите 100-150 метра. Беше автоматик и първа и втора са й много дълги. Аз нещо докато не стъпя на трета, не потеглям кой знае колко осезаемо. Оттам нататък обаче всичко си идва на мястото :wink:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 15 окт 2007 20:04

Като прочетох мнението на колегата nadasdi се сетих за това, че никъде не съм писал, че съм с 4 скоростна кутия. Предполагам, че ако бях с 5 щях да съм малко по-бавен :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”