Яка игричка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:мноу си скромен ве.Аз на ден давам по 10006opow написа:давайте жъртици в съюза. Аз давам за по два дена, веднъж 100 жълтици
не може да сравняваш ... хората с по-ниски нива изкарват по-малко пара ... ако смятате да превръщате това в съюз на хора който играят ежедневно го кажете ... за сега правилата са 50 пари на ден ... аз играя няколко пъти седмично
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
човече,с 1 търсене на плячка се докарват поне по 1000,с работа от 8 часа още толковаtankishev написа:LILO&STICH написа:мноу си скромен ве.Аз на ден давам по 10006opow написа:давайте жъртици в съюза. Аз давам за по два дена, веднъж 100 жълтици
не може да сравняваш ... хората с по-ниски нива изкарват по-малко пара ... ако смятате да превръщате това в съюз на хора който играят ежедневно го кажете ... за сега правилата са 50 пари на ден ... аз играя няколко пъти седмично

Сега има нови правила.Всеки трябва да внесе поне по 1000 гроша

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:човече,с 1 търсене на плячка се докарват поне по 1000,с работа от 8 часа още толковаtankishev написа:LILO&STICH написа:...6opow написа:...
...![]()
Сега има нови правила.Всеки трябва да внесе поне по 1000 гроша![]()
![]()
човече .. ако се зачетеш по форума на играта ще видиш че плячката зависи от левела ти ... аз си докарвам около 700 пари с цял ден плячкосване на села ... а за работа на гробището ми плащаха по 80 пари (до преди малко когато станах левел 7) ... сега трябва цял ден да събирам пара за да направя хиляда ... (щот са ме обрали нощеска

Exell написа:ОК тия дни ша преведа 1000 или поиче , а иначе на ден си внасям от 80-250
не става така да се внясят по 1000 пари на ден. Трябва да се купуват и други работи. Промерно на мен за къщата ми трябват 10 000 пари- как да ги събера. А за предмети? Аз съм навит да си внасям до 1000 на ден, но когато ми трябват да мога да си дръпна примерно 2-3 000, а то не става.
Предлагам мизата ЗА СЕГА да се вдигне на 200 на ден.
Ако искате пуснете анкета да гласуваме да няма обидени.
Др което е - вчера получих съобщение за това всеки колко е гроша е вкарал. Примерно аз съм то 1-2 седмици мах в съюза и не мога да съм вкарал до сега 2000 гроша.
Айде това е от мен и успех
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил: