" Намери си работа като хоби, за да разправяш че не работиш"
Трудно е но не е неосъществимо.
Например мияч на коли лошо ли е за 1000 кинта на месец.
" Намери си работа като хоби, за да разправяш че не работиш"
stoqn_g60 написа:колега еми айде да се посмеем хахахахахаха а ти ако не е тайна кво работиш и все пак нали от някаде се почва та дори и от хигиенистчеKozunak написа:Хахаха интервю за мияч на коли....много яко звучи.Съжалявам ама наистина ми стана смешно.По принцип тия теми не ги чета, ама тази ми стана смешна.Говорим си едно и също а автора само вика искам предпложения, получи 2-3 и най-накрая той си имал вариант.Малко ми напомни темата на онази с абитуриента, дето търсеше кола и секи пост му беше няма ли да ми предложите нещо.
ПП А сега един скромен съвет от мен.Приятелю НЕ гледай само парите.Мисли за някаква перспектива, развитие, занаят един вид.1000 лева хууу, ама кво?Шофьор или хигиенист на кайени.По добре нещо с по-скромно СТАРТОВО заплащане, но с бъдеща възможност за някакво развитие.Разбираш ли?Асансьорен техник ми звучи по-добре.Поне на мен лично.
така аз ПАК ще кажа НЕ искам да си клатя краката и да ми дават 1000 лв а отностно парите много ясно че няма още първият ден да ми дадат 1000000000 а сега имам 10 дни на убочение и после ако ме удобрят ще получавам по добри парици 25% от оборота на центъра така че тогава на ден се падат по около 50 60 лв на ден гаворя когато почна сириозно а за сметкити ни ми вярвайте много много старата математика...petko5 написа:stoqn_g60 написа:колега еми айде да се посмеем хахахахахаха а ти ако не е тайна кво работиш и все пак нали от някаде се почва та дори и от хигиенистчеKozunak написа:Хахаха интервю за мияч на коли....много яко звучи.Съжалявам ама наистина ми стана смешно.По принцип тия теми не ги чета, ама тази ми стана смешна.Говорим си едно и също а автора само вика искам предпложения, получи 2-3 и най-накрая той си имал вариант.Малко ми напомни темата на онази с абитуриента, дето търсеше кола и секи пост му беше няма ли да ми предложите нещо.
ПП А сега един скромен съвет от мен.Приятелю НЕ гледай само парите.Мисли за някаква перспектива, развитие, занаят един вид.1000 лева хууу, ама кво?Шофьор или хигиенист на кайени.По добре нещо с по-скромно СТАРТОВО заплащане, но с бъдеща възможност за някакво развитие.Разбираш ли?Асансьорен техник ми звучи по-добре.Поне на мен лично.
Колегата "Kozunak" е много прав![]()
Никъде няма да ти дадат 1000лв заплата, без да те видят, какво можеш да правиш, така че Приятелю не се връзвай на разни обяви и предложения за 1000лв- лесни пари![]()
Колегата The_Machine, ти предложи много добра работа и със сигурност ще се научиш на ЗАНАЯТ
В JOBS обявите не са зле, има достатъчно интересни обяви![]()
В крайна сметка, кажи какво можеш, каква работа би те удовлетворявала и най важното според мен КАКВА РАБОТА ТИ ХАРЕСВА НАЙ-МНОГО И БИ ЛИ Я РАБОТИЛ С ЖЕЛАНИЕ, това е много важно за да успееш( казвам ти го от личен опит )
Успех от мен
batmilko написа:баф, ко стаа, никой не върти
ВЪРТИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 135 госта