Уникална БГ простотия....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Starsky
Автомобил:
Двигател:

Re: Уникална БГ простотия....

Мнениеот Starsky » Нед 16 ное 2008 4:35

//off

groznika написа:... лачена корсичка...

Оксиморон!

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Нед 16 ное 2008 12:20

Kingpin написа:В Пловдив имах една съседка, сама жена на средна възраст, която караше тъмно зелен Голф2 и имаше навика да паркира на място за 3 коли, докато останалите съседи, които се прибират по-късно трябваше да паркират по поляните и тротоарите. Та на един съсед веднъж му писна и й написа на листче хартийка "Госпожо, бихте ли паркирали малко по-нормално !? Еди-кой си от еди-кой си етаж". Въпросния съсед има дърт Ескорт. На следващата сутрин на Ескорта му беше счупено предното стъкло с паве. Първоначало изключи вариант това да е направено от жената, по-скоро е било от некой пиян или наркоман. Смени си стъклото човека, жената продължаваше да паркира сякаш е нейн паркинга. След около 1 седмица остави почти същата бележка. На сутринта му беше счупено задното стъкло. Някак си се въздържа и не предприе нищо. Отиде и си смени стъклото, вечерта остави същата бележка на Голфа на оная. Но този път седял цяла вечер за да види дали не е оная. Е...видял следната картинка: женицата излиза от входа, отива към правилнопаркирания си Голф, вижда бележката, къса я, отива до близката полянка, взима първия камък и чупи предното стъкло. После съвсем спокойно си се качва в колата и си тръгва. Съседа ми някак си остава сравнително спокоен, отива, сменя си ПАК стъклото и чака да дойде края на деня. Искам да ви кажа, че на следващата сутрин колата на оная приличаше на ралиджийка, търкаляна поне 50 пъти по таван. Отвън нямаше права ламаринка или здрава част. Всичко, което можеше да бъде счупено беше счупено. За капак с бял спрей беше написано "ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО ГЛАВАТА ТИ, ТЪПА КУРВО!!!" След 2 дни оная се премести да живее някъде другаде и повече не се вясна :D :D

Ей това като го прочетох, много хубаво ми стана :twisted:

Не знам на кого не са му се случвали тия тъпизми заради паркинг места или комплексари. Някоя вечер, като си легна и аз си мисля, ако фана 1 такъв кретен какъв филм ще му пусна :roll:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 16 ное 2008 22:02

аз лично не съм изненадан на подобна простотия, все пак живеем в бг ...всеки гледа да случи нещо,да напакости на другия от завист ли от бездействие и аз незнам вече до къде може да стигне българската простотия. да се беше каширал пича с ощя някой и тия говеда да се върнат ох малеее :twisted: :hmmmm :a boi de аз бих му отрязъл ръцете за вас незнам :arrow:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Вто 18 ное 2008 19:54

Да пробва да спира едно място по на страни :D Колега 100 % приятелката ти (познатата ти) спира на някой на мястото :roll: Не,че някой си има място,но така го приемаме... И аз като дойде някоя кола пред блока и спре дето аз паркирам се ядосвам...Веднъж му кажеш,втори път ама накрая нама как :twisted: Преди незнам колко години пред блока ми имаше 4-5 коли от който 2 бяха в нас и една на вуйчо ми сега са 30 поне и всеки спира където си иска и както си икса ...Ако не са и направили забележка е кофти,ам ако са я "помолили" да не спира там пък тя продължава.Най вероятно е някой комшия...
п.с Сега да не ме нападнете с това,че съм си решил,че някакво место пред блока е мое да дам един ясен пример -
две от колите ни се паркират пред блока,но са една зад друга,ако не мръднеш предната няма излизане с задната.Та излизам аз с колата,прибирам се и на мястото ми (пред задната кола,демек са ми я запушили и ако искам няма как да излезна с нея) спрел си некъв пич и си заебал колата... Спрях пред него малко кофти на тротоара ма си оставих колата там.По едно време "оня" се разсвири от долу слизам и той абе недей така да спираш щото някой може да бърза и неможе да излене,ако те няма...А ти да ти е** ма**та както си спрял можех ли аз да си искарам колата... Бахти хората :evil:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 19 ное 2008 10:12

Егати "софийската" тема се заформила :D . Това е показателно. Да ви кажа, лека й пръст на мойта, докато беше здрава и накичена с диодни мигачи на калниците, кристални халогени стопове, фарове, какво ли не и спеше зад блока на един никакъв паркинг, никой не я барна за повече от 1 г. и половина време. Ни да краде, ни да чупи. А, свиха ми антената. И мигачите, ама в Сапарева баня. А като мойта друга нямаше, за завист имаше поле за изява. Дали щото живея на село, незнам. Обаче в този раздел всяка пета тема, е за някаква такава простотия и почти все за София. Това хич не е добре, колеги. Хората там (около вас) явно са доста изперкали, една част от тях, да не кажа голяма.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 19 ное 2008 10:15

ALESYZ написа:.....
е сещай се откъде е дошла :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 19 ное 2008 10:17

ALESYZ написа:Егати "софийската" тема се заформила :D . Това е показателно. Да ви кажа, лека й пръст на мойта, докато беше здрава и накичена с диодни мигачи на калниците, кристални халогени стопове, фарове, какво ли не и спеше зад блока на един никакъв паркинг, никой не я барна за повече от 1 г. и половина време. Ни да краде, ни да чупи. А, свиха ми антената. И мигачите, ама в Сапарева баня. А като мойта друга нямаше, за завист имаше поле за изява. Дали щото живея на село, незнам. Обаче в този раздел всяка пета тема, е за някаква такава простотия и почти все за София. Това хич не е добре, колеги. Хората там (около вас) явно са доста изперкали, една част от тях, да не кажа голяма.

Помисли колко милиона жители има в СФ и от там логично и колко коли. След това направи проста сметка и ще излезе че действително 1/3 та от всички автомобили са по софийско....от там е логично всяка 3та 5та тема да е за проблеми там :twisted:

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 19 ное 2008 10:46

Ако нямах гараж тука в София никога нямаше да докарам голфа. Като чета кви битови екшъни се развиват тука ми настръхват космите по гърба... как може да има такива хора, които вместо да си пият ракията със салатата и да си еб*т жените, изпадат до такива примитивности. Колкото не мога да си обясня защо ти дерат колата, ако си спрял на "нечие" място, още по-малко мога да си обясня защо ти я дерат, само като ти видят табелата, че не си от София... това е направо без коментар... :shock :evil: :!:

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 19 ное 2008 10:59

chefito написа: ...колко милиона жители има в СФ и от там логично и колко коли. След това направи проста сметка и ще излезе че действително 1/3 та от всички автомобили са по софийско...

То и Пловдив в последно време клони натам така или иначе. И май вече става пренаселен по моите разбирания. Затова и се изнесох на село, то едно на ръка, че надуха наемите, и много маймуни на кльона, и местата за паркиране стават лукс, та предпочетох да си храня колата и всеки ден да пътувам. Сутрин като влизам, народа излиза от града, вечер обратното...

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 19 ное 2008 14:19

Колеги, съвсем не искам да обръщам темата София vs. Прованс, обаче ако си мислите, че Прованс-а ви е виновен за проблемите, много бъркате. Но това е друг въпрос. Хората са си хора, уж в София и по-големите градове, живота е по-добър, работата е по-добре платена, повече възможности, ама с това май вървят и разни гадости ръка за ръка. Както и да е, жалко за колата на човека, поредната изява на нашето скотско самосъзнание. Поколения ще се сменят, докато се промени нещо. А ти колега, забрави за саморазправата, щото не живеем в джунгла. Колкто и тъпо да звучи, обърни се към институциите. Може и да те чуят. Никой от нас не е мерило за справедливост, честност и морал. Има си закони, да ги спазваме. И аз мога да си купя пушка и да гръмна някой дето може и да го заслужава, ама какво решава това и каква полза? 166, докато си размърдат задниците. Изкуплението Шоушенк е голям пример в това отношение. Ама се искат здрави гащи и дупе и време и упоритост. Но това носи промяната, а не писане по форуми. [/list]

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 19 ное 2008 15:43

Tyan написа:скрийте се и бойййййй боооййййййй яко бой

Хванеш ли такъв не бъди егоист. Завържи го в мазети и пусни тема във форума. Такива трябва да се линчуват.

На мен по същия начин ми издраха голфа (3ката) и почти съм сигурен кой го е направил. Чакам просто пак да изнаглеят и тогава няма хич да ми е жал за нейната кола.

pasatco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasatco » Сря 19 ное 2008 16:55

В понеделник сутринта и аз пострадах - счупиха ми страничното кобми стъкло на пасата и ми бяха поставили под задните гуми, на едната болт, а на другата рапидка. Мястото на което паркирам пред блока до преди това не се е използвало, а нямам и котфликти със живущите. На всичкото отгоре от ДЗИ ми казаха, че ще ми покрият стъклото само, че "втора употреба", добре че гумите минаха само с по една лепенка.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 19 ное 2008 18:58

ALESYZ написа:Колеги, съвсем не искам да обръщам темата София vs. Прованс, обаче ако си мислите, че Прованс-а ви е виновен за проблемите, много бъркате. Но това е друг въпрос. Хората са си хора, уж в София и по-големите градове, живота е по-добър, работата е по-добре платена, повече възможности, ама с това май вървят и разни гадости ръка за ръка. Както и да е, жалко за колата на човека, поредната изява на нашето скотско самосъзнание. Поколения ще се сменят, докато се промени нещо. А ти колега, забрави за саморазправата, щото не живеем в джунгла. Колкто и тъпо да звучи, обърни се към институциите. Може и да те чуят. Никой от нас не е мерило за справедливост, честност и морал. Има си закони, да ги спазваме. И аз мога да си купя пушка и да гръмна някой дето може и да го заслужава, ама какво решава това и каква полза? 166, докато си размърдат задниците. Изкуплението Шоушенк е голям пример в това отношение. Ама се искат здрави гащи и дупе и време и упоритост. Но това носи промяната, а не писане по форуми. [/list]

Много упорито се опитваш да обърнеш темата в тази насока.... недей
По думите ти съдя, че не си попадал в такава ситуация, щом мислиш, че ако се обърнеш към органите на реда ще имаш успех и ще промениш нещо.

Май не сте го чакали този в колата :/ ехх как се надявах да прочета "Чакахме го 2 часа ама го барнахме" :twisted: :twisted: :twisted:

Последна промяна от AmW на Сря 19 ное 2008 18:59, променено общо 1 път.

cceeccoo
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот cceeccoo » Сря 19 ное 2008 18:59

ALESYZ написа:Колеги, съвсем не искам да обръщам темата София vs. Прованс, обаче ако си мислите, че Прованс-а ви е виновен за проблемите, много бъркате. Но това е друг въпрос. Хората са си хора, уж в София и по-големите градове, живота е по-добър, работата е по-добре платена, повече възможности, ама с това май вървят и разни гадости ръка за ръка. Както и да е, жалко за колата на човека, поредната изява на нашето скотско самосъзнание. Поколения ще се сменят, докато се промени нещо. А ти колега, забрави за саморазправата, щото не живеем в джунгла. Колкто и тъпо да звучи, обърни се към институциите. Може и да те чуят. Никой от нас не е мерило за справедливост, честност и морал. Има си закони, да ги спазваме. И аз мога да си купя пушка и да гръмна някой дето може и да го заслужава, ама какво решава това и каква полза? 166, докато си размърдат задниците. Изкуплението Шоушенк е голям пример в това отношение. Ама се искат здрави гащи и дупе и време и упоритост. Но това носи промяната, а не писане по форуми. [/list]
:kef: Хубаво казано!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”