Когато мечтите започнат да стават реалност:

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 16 мар 2008 8:53

nadasdi написа:
CellNet ™ написа:Тук вав Флорида ги предпочитат повече с вътрешен интериор плат и затова трудно се намират с кожен салон.

Нормално, то тея жеги. Аз зимата се радвах като си я купих с черна кожа, обаче сега ела да видиш като я оставя за 1 час на слънце...даже още не са се почнали жегите :предавам се
Бе добър избор, колко ти е вноската :P
Айде тва не толкова важно, ама и на тебе ли ти е висока застраховката? Застрахователите видят ли GTI се плашат, първите при които отидох беше 400 на месец, а твойта като е по-нова не ми се мисли...
хехехе тва па 400 от каде го измисли бе човек той сигурно на янко вноската му е толкова :lol: ти ламбо да не си карал нещо ? застрахователите ги боли фара дали е ГТИ или не ,аз имам приятел с кайен 2007 с фулл иншурънс за 50 кинта на месец но живее в събърб ,на моя лекс при положение че се води Luxury car ми е 100 на месец а е реристриран в city of Chicago а не в селата покрай.

П.П янко ти пазари ли се бе брато ? 25к с таксите ли ти излезна или ? ,един познат тука взе една черна 5 -ца като твоита само че 2008 модел на 2к мили за 26к с такси -макси вси4ко .
Аз що ли не зема ти звънна ми цъкам тука незнам :roll:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 16 мар 2008 9:52

nationwide ми предлагаха 2300 за 6 месеца. GTI има значение, възраста и опита също си оказаха влиянието. Кво като плаща 50 за кайен, мой познат плаща 300 за 7 годишен шевролет силверадо, друг 35 за MB ML, колите не се гледат толкова, колкото шанса да ги направиш на хармоника.
25к е множко даже и за 5ца, ама ти щом пазаруваш от carmax да не те мисля :twisted: Пак добре че си взел турбото, не 5 цилиндровия :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 16 мар 2008 9:58

nadasdi написа:nationwide ми предлагаха 2300 за 6 месеца. GTI има значение, възраста и опита също си оказаха влиянието. Кво като плаща 50 за кайен, мой познат плаща 300 за 7 годишен шевролет силверадо, друг 35 за MB ML, колите не се гледат толкова, колкото шанса да ги направиш на хармоника.
25к е множко даже и за 5ца, ама ти щом пазаруваш от carmax да не те мисля :twisted: Пак добре че си взел турбото, не 5 цилиндровия :wink:
в кой щат са тия цени ве? бахти :shock не е толко до опит мопит -колко да си немал accidents преди това и да се пазариш яко ,щото да ти кажа 4е 50 % от цената на застраховката са некви екстри дето никога няма да ги използваш .на мен колкото и да е странно най ниска цена от 600 кинта за 6 месеца ми даде allstate с 500 deductable.както и да е .Да го кара янко със кеф

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 16 мар 2008 11:07

landwarrior написа:в кой щат са тия цени ве? бахти :shock не е толко до опит мопит -колко да си немал accidents преди това и да се пазариш яко ,щото да ти кажа 4е 50 % от цената на застраховката са некви екстри дето никога няма да ги използваш .на мен колкото и да е странно най ниска цена от 600 кинта за 6 месеца ми даде allstate с 500 deductable.както и да е .Да го кара янко със кеф

не е само инциденти, щото ти ако имаш от 1 седмица книжка и не си сефтосал още, не значи че ще ти дадът добър рейт. По-скоро е коефициент от опита и интервала на инциденти и тикети.
Иначе вярно беше 2300 с всичко покрито, и повечето неща не ти трябват ама никога не знаеш, щото аз съм в Атланта, и примерно днеска ни помля торнадо, и докато бях евакуиран в някво подземие за почти час с още 600-700 човека, си мислех какво може да й се случи на колата и как нищо няма да платят...неприятно.
А колегата като е във Флорида още повече трябва да внимава, че и там никога не знаеш кога ще почнат да хвърчат дървета и къщи. След всички тия пожелания обаче да се надяваме всичко ще е наред :wink:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Нед 16 мар 2008 13:20

Другата България.Гледам гаражчетата не само Янко се е уредил.Браво на всичките.Нека повечко българи се оправят така че тук в България не се живее.Еваала ви правя Хора.Успех за напред.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 16 мар 2008 16:50

:shock :shock :shock :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow:

Янко много аре и от вътре и от вън направо е шукар от секъде,бравос честито :wink:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Нед 16 мар 2008 18:33

MITKO_DVD написа::shock :shock :shock :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: :woooow:

Янко много аре и от вътре и от вън направо е шукар от секъде,бравос честито :wink:

Наистина е много добър Митко :P
всеки път като се кача в него ми е като за първи път :D
Колата ми харесваше преди да я купя,
а сега ме изненадва приятно двойно повече :wink: дай боже всеки му :)
Само да имам възможност и слагам стикер :lol: :lol: :lol:
поzдрави

Последна промяна от CellNet ™ на Нед 30 мар 2008 5:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Нед 16 мар 2008 18:40

musura написа:Звяр е! :shock

Честита придобивка и да ни е честито USA-представителството :twisted:

Мерси колега, представителството беше в прогрес доста време и сега стана реалност. Само слагам български клубен стикер и отивам на срещи :D

brabus написа:Янкоооо, декЪ ти е стикера?? :dummy: mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

пращай го :lol: :lol: :lol:

П.С. Колеги ако наистина ви харесва германската машина,
моля дайте своят глас за нея в гаража понеже смятам, че колата си го заслужва :D

Изображение

Изображение

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:arrow:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:arrow:

Последна промяна от CellNet ™ на Сря 09 апр 2008 4:30, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 17 мар 2008 4:31

edt: by landwarrior

Последна промяна от landwarrior на Вто 18 мар 2008 7:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 17 мар 2008 11:16

Аммм , не е зле :lol:

П.п Честито :wink: Хиляди безаварийни!

Потребителски аватар
aga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aga » Сря 09 апр 2008 9:56

братоо честито,многоо е як,цвета е убиствен просто нямам думи :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 09 апр 2008 10:17

Изображение

Ти за крокодили не си ли чувал :!: :?: Шъ надерат боята, бре mhihi

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 09 апр 2008 11:30

mhihi mhihi mhihi

Изображение

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 09 апр 2008 22:07

Колега това е най хубавият голф от цялото семейство голфове:) просто всеки детейл в тази кола е красив и изпипан.Да си я караш със здраве и милиони безаварийни километри.

:bowdown :respect за такива хора като теб, амбициозни и си постигат целите и мечтите :да:

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Чет 10 апр 2008 7:55

Страхотен е!само дето има един кусур-не е в България.Но нищо, лепни му един стикер,че да му се кефиш максимално.Да ти е честита калицата ида знайш мноооого добра. :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”