ivelina_yankova написа:моляте пусни ги тея неща във форумите от мое име, че интернета ми е . .. . УЖАСЕНкогато стана нещастието трябваше да го оправям и . . .. . ПУСНИ ТОВА! Хора има нещо за което се надявам да помогнете! В тридневен срок, т.е. до днес трябва да се уведомят застрахователите на колата! Проблема е че документите са в Самоков-полицията там, а аз нз каде е застрахован! Ако някой може да помогне спешни относно това регистрационния номер на колата е СО 3843 АК! Някой ако може да звънне на познат там в полицията или при някои от застрахователните институции да провяери и уведоми....
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА БРАТЧЕТО МИ
и това от мен - Едно момиче ми се обади и ми даде телефон на един доктор, но трябва да се стабилизира за да се правят по-нататъшните операции! БЛАГОДАРЯ И !
МОЛЕТЕ СЕ ДА ВЪРВИ НАПРЕД
След катастрофа колегата mkII от форума почина!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Пуснато е вече, но да го видят повече хора, поне това да не го мислят:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- marti81
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF 1999
..
Дано се оправи момчето.Не го познавам но стискам палци
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Иве целия форум ви стиска палци на вас и на брат ти, той ще се справи не само защото е млад и силен а защото той е необходим за вашето семейство и на цяла България. Баси толкова да ми е мъчно
Хора моля ви внимавайте по пътищата
Днес около 16:30 пътувайки по магистрала Шумен - Варна видях кола по таван на платното към Шумен с неузнаваема марка. Имаше 1 патрулка на мястото. По новините не споменаха нищо за това, дано да няма жертви

Хора моля ви внимавайте по пътищата

Днес около 16:30 пътувайки по магистрала Шумен - Варна видях кола по таван на платното към Шумен с неузнаваема марка. Имаше 1 патрулка на мястото. По новините не споменаха нищо за това, дано да няма жертви

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Търсят се номерата на застрахователните полици!!!
ivelina_yankova написа:уредили сме плик от пощата с днешна дата, сега ми трябва номер на полици и къде са застраховките......
Отивам пак в Пирогов дано има по-добри новини, или поне да се държи здраво за това положение! НАДЯВАМ СЕ И СЕ МОЛЯ, ВЯРВАМ ЧЕ МЕ Е ЧУЛ КАТО МУ ГОВОРЕХ ДНЕС! ОБИЧАМЕ ГО
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако се знае в коя компания е застрахован автомобила, не ти трябват номерата на застрахователните полици. Единственото което трябва да се напише в уведомлението е, че еди кой си автомобил, с еди какъв си рег. №, собственост на еди кого си, е претърпял ПТП, и с писмото ги уведомявате за настъпило застрахователно събитие. Дори да не е написан номера на полицата, това не е проблем.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
жалко за случилото се подкрепям и стискам палци да се оправи момчето.и колеги включително и аз като настъпваме педала да го прави с ум и в разумни граници щото все пак в България нямаме пътища за нищо а караме бързи коли а и несе знае този срещу нас какво ще направи.мале направо съм потресен от случката............................дано се оправи и вярвам че ще го направи.мой приател пострада тежко след катастрофа но се оправя и искрено се надявам колегата да се оправи защото е млад и силен.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”