Просто страхотен мач направиха двата отбора. 4 - 1 . 3,5 гола средно на мач за Холандия. Най-резултатния отбор до сега. Според мен ще стигнат до финала, а защо не и да го спечелят. Сега искам следващия мач да пуснат Румъния да ги бият и двата отбора да се класират, и Франция и Италия (фаворитите в групата) да пият по една студена вода.
Мисля, че финала ще е или Португалия - Холандия, или Германия - Холандия.

Euro 2008
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Холандците са луди! 4:1!!
Много са добри, но имаха и голям шанс. Не дадоха сигурна дуспа за игра с ръка за Франция, а нещата щяха да стоят по друг начин, втория гол на Холандия нямаше да е гол, ако вратаря не беше отбил топката. Разбира се атакате беше перфектна, особено старта на атаката, но завъшека беше късмет. Третия гол на Холандия отчая опитите на французите и там всичко свърши за Франция.
П.с. Хенри ми е любимец и много ме е яд, че не показа пълния си блясък.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Късмета идва при подготвените!Просто холандите си правеха каквото поискат вкарваха когато си пожелаят невероятни голове,а франция не са слаби просто холандия са много силни.Напълни ми се душата направо от 3тия и 4 тия гол.
А италианите гола вода с кал по гърба,дано да не излязат от групата дошли с пенсионерите на по 30+++ години и пак си играят антифутбола както преди.Искам холандия да спечели единствено ме притесняват швабите,португалия няма колектив,за да ги спре.
А италианите гола вода с кал по гърба,дано да не излязат от групата дошли с пенсионерите на по 30+++ години и пак си играят антифутбола както преди.Искам холандия да спечели единствено ме притесняват швабите,португалия няма колектив,за да ги спре.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
немците още МИЛЕЯТ за "Klinsi" (Клинсманн) и още повече ми се струва че имат нещо като комплекс от загубеното световно (което можеха да спечелят)
Та сега са много уплашени и във всяка игра се представят по съвсем различен начин.
Аз лично също залагам на Холандците. Перфектни просто....класа която заслужава финал.
Та сега са много уплашени и във всяка игра се представят по съвсем различен начин.
Аз лично също залагам на Холандците. Перфектни просто....класа която заслужава финал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”