Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ВАН
Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
Двигател: PN

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот ВАН » Нед 09 май 2010 18:36

GTI1.8
... искам да питам кой беше тоя газар с тва хубаво поло беше спряно в Люлин на кооперативния пазар на един трутоар. CA 0920 HM . Даже ако искате и снимка ще кача.За някой който се интересуват...

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 09 май 2010 19:01

Искам да попитам кога ще приключи конкурса? :roll:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 09 май 2010 19:02

Никога.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Нед 09 май 2010 19:29

kakyra написа:Колега, нашата фирма стопанисва хотел на морето в който ще работя за 2-ра година. Хотела не е на алл. но за цените който даваме с остатъка до 55лв. може пре- спокойно на нашия бар да си консумира хубави питиета. Изхранването е закуска и вечеря, а обяда ляга към 5 лв. с ястие предястие и десерт. По принцип хотела е за ученически групи и за това е мн ефтин, няма телевизори по стаите, но за сапунките на "бабата" и мачовете на "дядото" има плазма до бара 41" нещо такова. Има за детето страхотни анимационни хави всеки ден (по цял ден горе доло), няма хваля персонала, но като за спокойствие гарантирам на възрастните хора, но за лукс и дума не може да става. Хотела е в Приморско, много близко до плажа няма оживени улици центъра е на гъз път. Не правя реклама, защото работя там, а просто от личен опит (от миналата година), знам че е идеално място за почивка, въпреки, че няма по стайте климатици и тн. Ако се зайнтересуваш пиши на ЛС.

posting.php?mode=quote&f=61&p=2273489

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Нед 09 май 2010 19:36

YeAAAA и аз се класирах :mrgreen: въпреки, че не смятам, че съм за тук, но все пак радвам се :) и аз сега като загледам имам няколко груби грешки, но чак пък толкова. Важното е, че на фона на останалите няма да се забележа :mrgreen:

Потребителски аватар
turbalan1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turbalan1 » Нед 09 май 2010 19:49

ПОЗДРАВлЯВАМ ГРъМОТНИТЕ :applause:

Защо още ме БАВИТЕ :banana mhihi

Търся психолог, за лечение на освидетелствана турбо болест!
Моля изпращайте копия на дипломи,
кратка автобиография и снимка в
паспортен формат на ЛС.Мерси.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот RoadRunner » Вто 11 май 2010 10:19

GTI 1411 написа:БреИ маИ доста съм закъснял с прегледа на тази тема за откраднатите капачки и емблема,_обаче виждам, че доста колеги са по бързи с обвиненията и заклИУченията,_само ми е много интересно как колегата Dimitar_PS си позна моите капачки и емблема, че са неговите при положение, че никога не_са били на неговата кола точно тези,_та навърза полУвината форум че това момче Динко е крадец, като го обвинявате защо не го попитате този димитър по какво си ги позна че са точно неговите,_аз до колкото разбрах от темата Dimitar_PS е казал да моИте бяха същите черни ами незнам някоИ виждал ли е оригинални капачки за джанти от GTI да са зелени,_ха-ха ми много ясно, че щТе са черни бе само ти ли имаш черни?
Та работата с тези капачки и емблема стоят така това момче на което ги дадАх ми е комшиИче и понеже аз имах голф 3 GTI и му сменях отпред бронята с такава на голф 5 GTI ми останаха стоковата маска с емблемата,поради тази пречина малкия ме пита дали нямам някоя останала емблема като въпросната и аз му я дадох и тогава ми каза, че негов приятел си търси такава емблема и капачки за джантите и му обещал да му търси,_аз му дадох и капачките и емблемата на емблемата и двете крачета бяха счупени и я бях лепил със силикон за маската,_а крачетата се счупЕха като си премахвах емблемата на VW._Това е цялата работа и за това ми е чудно как си позна моите капачки и емблема.

:неграмотно :неграмотно

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Чет 13 май 2010 20:37

S.Raikov написа:Westgeita е готов,ползвахме стария от т25-цата понеже е по?компактен и го вместихме,остава само да затегнем болтовете и да преправим daunpipA

Изображение
Изображение

По-добре да си ги беше написал на български. mhihi

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 13 май 2010 23:09

gogobi написа:И аС благодаря.

:неграмотно

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 14 май 2010 8:11

IceHeart написа:Колега, искрено съжалявам за случката, на никой не пожелавам такова нещо! Дори и на най-големия ми враг!
Нека помислим малко логично, колега! Я си представи същата ситуация! Обаче самата жена може да бърза да закара детето си на лекар! Или самата жена е психично болна? С две думи (Куковица на хоризонта). А както знаем такива са доста защитени от закона спрямо нас, не че ги защитавам но тъй като ние сме със превозно средство ни е задължено да спрем! Не искам да те обиждам но мисля че в тази ситуация ти трябва да си на 100%-та готов каквото и да стане! Без оправдания! Защото е могло да ги убиеш! Ударил си ги с 50 км/ч явно си карал със 75км/ч което не е позволено за града! Вярно е че всички бързаме но не това е начина! Всички правим грешки, както аз оня ден сгазих куче, въпреки че наковах спирачките и дръпнах ръчната. Колата от 80км/ч (извън града) я заковах на място, само че кучето го ударих по главата с бронята и му се разтече мозака по колата като втасало мляко родопея! Така че в повечето случаи ние сме виновни! Да чукна на дърво това ако беше човек, направо съм си чист убиец! Пък да не казвам колко пъти сам заобикалял пияни хора които ходят на бялата линия! Ужас, затова трябва да сме нащрек, защото имаме оръжие в ръцете си! :012:

:предавам се

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 14 май 2010 22:04

pepo написа:
hooligans написа:
LILO&STICH написа:
pepo написа:някои ако иска да си направи експеримент от дясна лента да си обикаля цялото кругово и да запущва всички исходи и да видим от колко опита ще има катастрова маи на секи опит ще ви блускат ако си карате така ок закона казва да пропускаме дясно стояшия ми ако исправарвате испреварвания автомобил е от дясната страна ква значи тругвам да испреварвам и ония като реши да се престроява си мисли че закона го пази и не обръша глава да погледне от ляво и ми сече путя в моита лента и се блъскаме демек неможе да се испреварва ли :banghead:

боже,кой клас си :shock

стига пък ти , кофти е да му сечат пУтя mhihi

еми случват се и грешки бе колега "ъ" е до "У" се пак

Вярно е , случват се , но при теб е всяка 3-та дума :applause:

ПП: Незнам как обясняваш на жена ти , като сбъркаш дупките :?

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Нед 16 май 2010 8:57

rokera671 написа:...
От сега се застраховам ,че имам много грешки и се извинявам ,ама тава е изтината.

:012:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 16 май 2010 10:35

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 16 май 2010 16:48

RO$$KO написа:джантите са в перфектно састоиание без забележки без драскотини кривини и заварки снимки изпра6там на ммс цена 400 лв 0878903573 може и бартер

Думата "състояние" кърти яко mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 21 май 2010 22:43

djshomi написа: Акомулатора държи 2 дена ,трябва да се сменят накладки ловяд много долу.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”