Мнооогоо яки вицове :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнооогоо яки вицове :)

Мнениеот miti_kamenov » Сря 29 дек 2010 15:20

Голфа е толкова здрава кола, че като му срежеш кабелите и маркучите и на сутринта са зараснали. :bowdown mhihi
mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Млад овчар се връща след двегодишна служба в армията. Жена му веднага го дърпа към спалнята, но той я спира с решителен глас:
- Да излезем да се поразходим малко!
Излизат на поляната.
- Виждаш ли това прекрасно небе? - пита запаснякът.
- Виждам, виждам, но хайде да се връщаме по-бързо у дома.
- А виждаш ли тези прекрасни ели?
- Разбира се, че ги виждам, но...
- А виждаш ли онези стройни смърчове?
- Е, добре, виждам ги.
- Гледай ги сега внимателно и ги запомни, защото цял месец ще виждаш само тавана

Коледа е. Дядо Коледа раздава подаръци. Кофти график, бърза като луд, няма време... Влиза през комина в поредната къща и какво да види - на леглото спи гола мадама. Дядо Коледа мисли:
- Да се възползвам ли или да не се възползвам? Ако се възползвам - отиде ми графика. Ако не се възползвам - не мога да мина обратно през комина... mhihi

:bowdown mhihi
На едни мъже им се допило, но нямали пари. Единият казва:
- Що не поискаш от жена си?
- Няма да даде нищо.
- Абе, излъжи нещо!
- Добре, ще опитам.
Отива при жена си и казва, че в града е дошла нова фирма и само за 50 лева удължават члена с 5 сантиметра. Жена му веднага вади 200 и казва:
- Отивай бързо!
Мъжът точно е на врата, тя го спира и казва:
- Ето ти още 50, а накрая и малко да го огънат.
Мъжът отива при компанията. Правят си банкет по пълната програма.
Вечерта се прибира вкъщи, жена му го пита:
- Ходи ли в тази фирма?
- Ходих.
- Удължиха ли го?
- Удължиха го, много добре стана.
- А защо си пиян?
- От мъка... Твоите мръсни фантазии са виновни. Свършиха да го удължават и започнаха да го огъват и...се счупи. mhihi

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Сря 29 дек 2010 16:08

Момче изпраща приятелката си до тях. Пред входа и казва:
- Вече два месеца излизаме заедно. Защо да не отидем тази нощ у нас!?
- Ами...
- Хайде де!
- Ами добре! Но само да отида до вкъщи да попитам нашите...
- Ок, но побързай!
Тя изтичва бързо към тях. След няколко минути излиза обратно
усмихната , прегръща го, целува го и казва:
- Да вървим!
В този момент се отваря прозорец отгоре и бащата на момичето:
- Сра, а?! А да пуснеш водата не можа!?!

15-ти век.
Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото.
А там: "Точа мечове. Изгодно."

Пловдивчанин карал колата си с превишена скорост. Спрял го полицай и подозрително попитал:
- Вие пили ли сте?
- Ни съм пили, чувек съм.

Красива блондинка родом от Пловдив се записала на курс по компютърна грамотност. Преподавателят и помага по възложената задача и й казва "Хайде сега кликни тук!"... и тя клекнала до компютъра.

:bowdown :bowdown :bowdown :
Лотар Матеус отишъл при Боби Михайлов за съвет:
- Препоръчай ми някой за помощник-треньор, който много добре познава българските футболисти.
- Николета Лозанова - казал Боби Михайлов.

Иисус ходи по вода, Чък Норис плува в асфалт...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 29 дек 2010 17:43

Студент влиза в стола, а там всички столове заети. Сяда на една маса, на която седи един професор. Професорът намръщено казва:
- Свиня и птица не седят на една маса!
Студентът отговаря:
- Ами аз тогава отлитам...
Професорът се ядосал и решил да скъса студента на изпита. На изпита обаче младежът отговорил перфектно на всички въпроси.
- Добре, ще ти задам последен въпрос. Представи си, че вървиш по улицата и намираш две торби - едната с пари, а другата с акъл. Коя от двете ще избереш?
Тая с парите!
- А аз щях да избера тази с акъла...
- Нормално! Кой, каквото няма, това си... избира.......
Професорът се ядосал още повече, взел книжката на студента и написал вътре - "Говедо".
Студентът, без да погледне, я взима и напуска стаята. След една минута надниква отново през вратата и казва:
- Господин професор, гледам тука, че сте се подписали, а оценка не сте ми сложили.Вижте повече

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Чет 30 дек 2010 13:14

Жената е като китайски вентилатор: първо спира да духа, после спира да се врътка и накрая само бучи и харчи ток. mhihi

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Чет 30 дек 2010 20:47

Една жена хранела мъжа си само с боб - нямали пари за други продукти. Един ден гледа мъжа си в близката река, потопен до кръста, потен и зачервен от напъване.
- Какво правиш?
- Не мога повече боб. Иска ми се риба.
- А стръвта къде ти е?
- Аз не мисля да я ловя, мисля да я гърмя! mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Съб 01 яну 2011 1:42

los_tigros написа:Събрали се учени - лингвисти на симпозиум, за да обсъждат езиковите проблеми. По едно време така се обърнала посоката на дискусията, че всеки взел да хвали колко съвършен е неговият език, как дадено чувство можело най-добре да се изрази и т. н. Нашият представител слушал, слушал, па накрая му писнало да слуша глупости, станал и теглил следната реч:
"Дами и господа,
моите почитания към вашите езици, но няма по-богат и цветист език от българския. Ето тук съм ви приготвил няколко примера в подкрепа на твърдението ми:
1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си.
3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има - Бил съм се напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don`t know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "а - сега ме хвана!"
6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова".

Има и продължение :
След като чул американеца за думата "такова" решил да провери...понаучил малко български а хванал самолета за България...
Кацнал в София...отишал на Информация и решил да пробва думата.Казал на служителката:Извинете,може ли да ми таковате едно такси?
-Няма проблем господине...
Жената му извикала такси,американеца останал учуден и решил да пробва и със шофйора:Таковайтеме до хотел Шератон!
Хоп след малко таксито спряло пред Шератон.Американеца впечатлен влезнал в фоайето и отишъл при рецепционистката:Таковайте ми една еденична стая......
-Готово господине,заповядайте ключа.....
отишъл в стаята и по телевизията чул че отворили Градската баня,решил на сутринта да я посети,в САЩ нямали такива работи..
На сутринта отишъл в банята влезнал,дали му четка-започнал да се къпе и да се търка с четката.Обаче тя се оказала къса и неможал да си изтърка гърба,видял един теляк и го извикал,казал му:Айде да ме таковаш отзад...
Теляка без да чака втора покана го опнал едно хубаво :seeex ,а американеца нищо не казал,помислил си че това било някаква българска традиция :lol:
Минали 2-3 дни и звъннал на българския лингвист.Видяли се и американеца му разказал за преживяното,когато му казал за теляка българина се плеснал по челото и казал:
Еееее аз забравих да ти кажа че 'таковата' на гол гъз се спряга неправилно mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Пон 03 яну 2011 20:21

:063:
Един крадец влязъл посред нощ в една къща, сигурен, че няма никой. Както си тършувал, чул един глас:
-И аз те гледам, и Исус те гледа.
Поогледал се крадецът, не видял никого и продължил да тършува.
Гласът пак се чул:
-И аз те гледам, и Исус те гледа.
Светнал крадецът с фенерчето си и гледа един папагал.
-Ти кой си?-попитал крадецът.
-Аз съм Моисей -отговорил папагалът.
-Какъв Моисей?Това име за папагал ли е?!
-А бе то и Исус не е име за питбул…

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Пон 03 яну 2011 21:07

-Петьо, имаме ли друг шампоан?
-Не! Защо ти е? На този какво му има?
-Ами тук пише ”за суха коса”! Аз моята вече я намокрих.
Гарабед се разболял от туберкулоза. Прегледал го докторът и му казал:
– Ще живеете още шест месеца максимум. Но ако искате да ги удължите малко, вземете си една козичка да ви храни и идете да живеете в планината на чист въздух.
Гарабед го послушал, купил коза и заминал за Рила. След три месеца се връща – здрав, румен и бодър. Отива право при лекаря и му казва:
– Е, докторе, аз оздравях, дори се чувствам с няколко години по-млад, само дето козичката от която пиех мляко нещо залиня.
Докторът отговорил:
– Аз не съм ветеринар, но доведете я, ще я прегледам. Довел Гарабед козата, докторът я поогледал и казал: – Ще ме прощавате, но това е козел!

Потребителски аватар
live_for_passat
Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот live_for_passat » Пон 03 яну 2011 22:32

Гарабед се разболял от туберкулоза. Прегледал го докторът и му казал:
– Ще живеете още шест месеца максимум. Но ако искате да ги удължите малко, вземете си една козичка да ви храни и идете да живеете в планината на чист въздух.
Гарабед го послушал, купил коза и заминал за Рила. След три месеца се връща – здрав, румен и бодър. Отива право при лекаря и му казва:
– Е, докторе, аз оздравях, дори се чувствам с няколко години по-млад, само дето козичката от която пиех мляко нещо залиня.
Докторът отговорил:
– Аз не съм ветеринар, но доведете я, ще я прегледам. Довел Гарабед козата, докторът я поогледал и казал: – Ще ме прощавате, но това е козел!

Двама мутряги водят крава на ветеринар.
- Абе докторе купихме я тая крава, първия ден добре даде - 20 литра мляко, втория - 10, третия - 3 и сега нито капка.
- Пичове, тоя бик сте го скъсали от че**й бре...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 04 яну 2011 15:16

Малкият Иванчо и баща му гледат реклами по телевизията. След рекламите Иванчо пита:
- Тате, от къде се вземат бактериите в тоалетната чиния, които "Доместос" унищожава така ефикасно?
- От "Активия"-та, дето майка ти я нагъва вече втора седмица, за да не й се подува коремът.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 05 яну 2011 1:22

Сомалия. Мъж се прибира в пет сутринта, жена му отваря с думите:
- Дъхни!
Мъжът дъхнал, а жената заключила:
- Пак си ял, а!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 05 яну 2011 10:15

los_tigros написа:Събрали се учени - лингвисти на симпозиум, за да обсъждат езиковите проблеми. По едно време така се обърнала посоката на дискусията, че всеки взел да хвали колко съвършен е неговият език, как дадено чувство можело най-добре да се изрази и т. н. Нашият представител слушал, слушал, па накрая му писнало да слуша глупости, станал и теглил следната реч:
"Дами и господа,
моите почитания към вашите езици, но няма по-богат и цветист език от българския. Ето тук съм ви приготвил няколко примера в подкрепа на твърдението ми:
1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си.
3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има - Бил съм се напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don`t know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "а - сега ме хвана!"
6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова".

7. Има ли език, в който дума да се пише с 5 букви и да се произнася само с една: няма. А в българския има: пишем "какво", произнасяме "ъъъ".
8. Има ли език, в който дума да се пише по един начин, да се произнася по друг и да означава само едно нещо: няма. Но в българския има: "овца" и "уфсъ"

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 05 яну 2011 10:35

Barboukov написа:
"Дами и господа,

7. Има ли език, в който дума да се пише с 5 букви и да се произнася само с една: няма. А в българския има: пишем "какво", произнасяме "ъъъ".
8. Има ли език, в който дума да се пише по един начин, да се произнася по друг и да означава само едно нещо: няма. Но в българския има: "овца" и "уфсъ"

В кой език има двойно положително отрицание? - "Да бе, да"

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 05 яну 2011 10:53

scuba написа:В кой език има двойно положително отрицание? - "Да бе, да"

В английския - Yeah, right.

И да не съм Off.

Имало един много полово надарен мъж, който вече изпитвал затруднения с ходенето. Мъжкото му достойнство стигало до под коланото и му пречело да свива кракът, е чийто крачол било пъхнато. Взел, че се решил да го подкъси, консултирал се с хирург и насрочили да та на опрацията.
В оречения ден човека влязъл в операционната, анастезиолога му направил пълна упойка и в този момент се сетили, че са забравили да уточнят колко точно да го намалят. Решили да извикат старшата сестра като най-опитна да даде съвет. Дошла тя и като видяла чудото заключила:

- Никакво рязане!!! Мислете как да му удължите краката!

Потребителски аватар
gioreto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gioreto » Сря 05 яну 2011 15:56

Barboukov написа:
"Дами и господа,

9.Има ли език в който да смесиш сегашно и минало време и да се отнася за нещо в бъдещето: няма. А в българския има: Ей ся ти еа*х майката!

Последна промяна от Varbona на Сря 05 яну 2011 16:04, променено общо 2 пъти.
Причина: Това го има вече - на 53 стр!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”