live_for_passat написа:Гарабед се разболял от туберкулоза. Прегледал го докторът и му казал:
– Ще живеете още шест месеца максимум. Но ако искате да ги удължите малко, вземете си една козичка да ви храни и идете да живеете в планината на чист въздух.
Гарабед го послушал, купил коза и заминал за Рила. След три месеца се връща – здрав, румен и бодър. Отива право при лекаря и му казва:
– Е, докторе, аз оздравях, дори се чувствам с няколко години по-млад, само дето козичката от която пиех мляко нещо залиня.
Докторът отговорил:
– Аз не съм ветеринар, но доведете я, ще я прегледам. Довел Гарабед козата, докторът я поогледал и казал: – Ще ме прощавате, но това е козел!
Двама мутряги водят крава на ветеринар.
- Абе докторе купихме я тая крава, първия ден добре даде - 20 литра мляко, втория - 10, третия - 3 и сега нито капка.
- Пичове, тоя бик сте го скъсали от че**й бре...
И още един по темата.
Някакъв, на туристическо посещение в кравеферма.
Екскурзовода обяснява как работи доилния агрегат:
- значи в това гнездо се поставя цицката и машината създава вакуум, като едновременно с това отстрани специална система масажира за да не се затвори млечния канал
Изостананал след групата и се загледал в доилния агрегат и си мисли: " леле, тва ква ли яка свирка може да направи!!"
Надянал мундщука, натиска "Пуск" и машината заработила, наши се отпуснал блаженно, настъпил сюблимния момент - свършил той, а машината продължава да дърпа с вакуум!
Дърпа нашия - не може да го извади, зел да посинява!
Опитва да спре машината - тя си работи - ко праим?!!?
Гледа че минава некъф работник и го пита - "Абе братче, как се спира тоя агрегат?!?!"
А онзи:
- Аааа, спокойно!
като напълни гюма - сама спира!