Цитирам министър на здравеопазването.
За какво са ни е тогава влизането на мерките, след като вече се мисли за тяхното разхлабване, вярно с условното "ако"?
ssssl написа:Не, не е виновен Мангъров за разделението в обществото ни. Виновни са политиците и техните мекерета , които го използват и които му манипулират имиджа , или поне се опитват да го манипулират така, както им е угодно.
Веднага давам пример за мекерета - тримата отровни глупациМаски се горяха не заради изявления на Мангъров, а заради заповедта на министъра, която задължаваше носене на маски на открито, когато не е възможно да се спазва социална дистанция. Демек на протестите.
brum, да ти напомня, че Мангъров е шеф на ковид отделението на Инфекциозна болница. Предполагам, че в петък отново ще присъства на заседанието на МС, за обсъждането на новите мерки, предложени от здравния министър.
П.П. Мога да кажа същото, което Мангъров каза:"И аз съм суха съчка."
Бай Иван написа:Ако мерките дадат резултат се мисли за разхлабването им след около 20 дни![]()
Цитирам министър на здравеопазването.
За какво са ни е тогава влизането на мерките, с?
biol написа: Антителата пазят 5-6 месеца и това анулира теорията за стаден имунитет, Спирам защоо няма да слизам до нивото на югозападналия университет.
VWGT написа:Всъщност според медицинските стандарти официално няма нито един доказан повторно заразен българин, защото нямаме технологията за това. В света официалните случаи според СЗО до миналия месец бяха 23.
Антителата може да изчезват до няколко месеца, но имунитета остава. По тази тема също бях пускал по напред в темата статия.
biol написа:....
biol написа:... това анулира теорията за стаден имунитет...
ssssl написа:Ако не може да има стаден имунитет, то не може да има и ваксина. Много е близко до акъла, ама требе да се мисли. Това не съм го измислил аз. Казва го проф. Чорбанов.
ssssl написа:Ако не може да има стаден имунитет, то не може да има и ваксина. Много е близко до акъла, ама требе да се мисли. Това не съм го измислил аз. Казва го проф. Чорбанов.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: mrsch66 и 68 госта