jojo_jojovi4 написа:Купувам акукулатор 65Ah ,не по-малко
ето и темата viewtopic.php?f=2&t=217730
gti3 написа:Колега ште пишете ли тук вав форума каде ште се събираме за трагване към Рожен,немога да присъствам на сбирката в неделя.Предполагам че тогава ште вземете решение.Каквото и да решите аз сам ЗА.
dj mg написа:Завършил Техническа гимназия със специалност ДВГ.Ще пордалжавам образуванието си в више технически университет.Работих като автомонтьор но при леки сблъсаци с опрвитяля и приемчика(брат му)ме освободиха от работа и си търся работа пак в бранша.
АБЕ ШЕФ СЪМ НА БЕЗРАБОТНИТЕ![]()
kaiser666 написа:dj mg написа:Завършил Техническа гимназия със специалност ДВГ.Ще пордалжавам образуванието си в више технически университет.Работих като автомонтьор но при леки сблъсаци с опрвитяля и приемчика(брат му)ме освободиха от работа и си търся работа пак в бранша.
Бързият написа:dj mg написа:Завършил Техническа гимназия със специалност ДВГ.Ще пордалжавам образуванието си в више технически университет.Работих като автомонтьор но при леки сблъсаци с опрвитяля и приемчика(брат му)ме освободиха от работа и си търся работа пак в бранша.
![]()
Успех с образУванието колегаКогато завършиш това ВИШЕ (!?!?!), обещавам да се захапя за задника !!! Амам от неграмотници !!!
_Impuls_ написа:Дам мисля че не е мястото за спор тук , все пак благодаря на колегата който се застъпи , и това не е единствената разлика в полза на сонито но както и да е .
Колеги забравих да спомена че е възможен някакъв бартер / окачване голф3 , angel ice за тройка , или някакво хубаво цд /
toshko160 написа:ами имах оголени кабели които несхто дажали на к1со к1м мотор4ето за празния ми ход .а колкото до маистора долу под аспарухож мост е зака4а на ваг няма елкон ама с1м мн дожолен оттогава от него не само за неща по електрониката.моля темата да се заклу4и
Luciano написа:toshko160 написа:ами имах оголени кабели които несхто дажали на к1со к1м мотор4ето за празния ми ход .а колкото до маистора долу под аспарухож мост е зака4а на ваг няма елкон ама с1м мн дожолен оттогава от него не само за неща по електрониката.моля темата да се заклу4и
ivoststefanov написа:относно темата "ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?" без да цитирам никой и да визирам себеси като най-грамотен,но е просто недупостимо човек на години да неможе да напше лампа а да пише ламБа.пък да не говориме за млади хора на по 30-35години да пишат:
бияло
жлътозелено
звнъчево
и тем подобни ГЛУПОСТИ![]()
знам,че расизма не се толерира,но само циганите могат да четат но не могат да пишат
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта