Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Купих си гофретник с липсваща приставка което установих като се прибрах, върнах се и ми го подмениха !
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
PeshoVW написа:Този дремел ли ще чакате колеги PFBS 160 A1...
Да за този става въпрос. Миналата година го пуснаха за първи път при нас и тези който си го взеха са доволни.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Един малко тъп въпрос,
Накрайниците за този мултифункционален инструмент взаимозаменяеми ли са с друга марка ?

Накрайниците за този мултифункционален инструмент взаимозаменяеми ли са с друга марка ?

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Аз не знам дали има колеги купили си едни топлинки (джобни грейки) за ръце. Голяма благинка е. Съжалявам , че не си купих още един-два чифта, бях малко скептично настроен и не очаквах да са толкова добри
https://www.discounter-archiv.de/2-Tasc ... 679345.php като ги купувах бяха на почти половин цена. Т.е. около 2.50лв чифта.

-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
Предишната партида ги пропуснах,сега си взех,но не съм ги пробвал още,няма студ :)
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
samo_pechka написа:Аз не знам дали има колеги купили си едни топлинки (джобни грейки) за ръце. Голяма благинка е.
Значи нарушено кръвоснабдяване на кракйнисите. Говори много лошо за млади хора - консултация с подходящ лекар - говоря сериозно.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
kris11, явно много си скаран с планината !
Аз нямам "нарушено кръвоснабдяване на крайниците" и не вкарвай хората в размисли
Тези грейки вършат чудеса при екстремни ситуации, аз лично имам един чифт от близо 6год. (подарени от една швейцарска фирма) и тези от Лидл ми дойдоха "дюшиш", взех си четири к-та и хич не съжалявам
Аз нямам "нарушено кръвоснабдяване на крайниците" и не вкарвай хората в размисли

Тези грейки вършат чудеса при екстремни ситуации, аз лично имам един чифт от близо 6год. (подарени от една швейцарска фирма) и тези от Лидл ми дойдоха "дюшиш", взех си четири к-та и хич не съжалявам

- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 не се прави на доктор и не вкарвай хората във филмите си ! На студено на кой не му става студено на крайниците ?! А може да имаш и професионално изкривяване ако си "доктор" !
Настолната бормашина имате ли мнение ?
Настолната бормашина имате ли мнение ?
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Помпите за източване на масло читави ли са? И по-добре ли се източва маслото с такава помпа, вместо от картера?
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Milenkatara написа:На студено на кой не му става студено на крайниците ?!
Когато на човек му е студено, първите места, където се свиват капилярите, за да се ограничи загубата на топлина са крайниците и другите открити части. И това е естествена реакция. Нормално е при намалено кръвообръщение, поне повърхностно, кожата да се чувства по-студена. Не е нормално постоянно, целогодишно, непрекъснато да са студени, или дори да посиняват или бледнеят. Почервеняването пък например на ушите би могло да говори за хипертония.
На настолната бормашина говорят, че имала недостатъци.
-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
siso_k написа:Помпите за източване на масло читави ли са? И по-добре ли се източва маслото с такава помпа, вместо от картера?
Аз си сменям маслото с нея,но защото нямам пробка.Иначе на другата ми кола през пробката,че си е врътня с помпичката.Най-гадно е ,че трябва да се чисти чрез изпомпване на нафта,а не с вода.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Off Към Петко и Миленката
Не съм скаран с планината. Ходя си , а и съм скиор много много отдавна. За ръцете има ръкавици и то леки, меки и топли, не е като едно време вълнени ръкавици и отгоре брезентови за да не се мокрят вълнените. /1982-3. Първите истински скиорски ръкавици си купих от Унгария.
Не съм и лекар , но имал съм наблюдения в/у хора с нарушено оросяване на крайниците.
Не съм скаран с планината. Ходя си , а и съм скиор много много отдавна. За ръцете има ръкавици и то леки, меки и топли, не е като едно време вълнени ръкавици и отгоре брезентови за да не се мокрят вълнените. /1982-3. Първите истински скиорски ръкавици си купих от Унгария.
Не съм и лекар , но имал съм наблюдения в/у хора с нарушено оросяване на крайниците.
- Megasquirt
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, давайте вече на лични, никой не го интересува.