Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Re: Грамотни ли сме?

Мнениеот Сашо Белята » Сря 10 ное 2010 18:57

От скоро се олабих и бая неграмотно съм я подкарал. Тря се зема в ръце :beat_butt2

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 10 ное 2010 22:41

bobi_ch_87 написа:колега провери си водната помпа кога си сменял и дали не тече от нея а др вариант или наи вероятно от радиатора огледай го свали предната решетка се сваля лесно и го оглрдаи дали някаде няма ражда по него а що се отнася до парното не ми се вярва да е от там ако е от там 6те го забележиш в копетпо и то неможе да салзи само в повечето случай се пукат и тече бая успех

:|

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 14:22

Presian написа:оня ден бях в Била(Пловдив, Билата до Автогара Родопи) да пазаруваме с мойта приятелка и се прибираме към вкъщи...на светофара след била на бул. Македония светва зелено и правя десен завой и изневиделица току пред мен изскача някФа леля която пресича на слалом между спрелите на светофара коли където НЯМА пешеходна пътека но за сметка на тФа има подлез на 3 метра от светофара който е направен СПЕЦИАЛНО за пешеходци е ако я бях отнесъл с моя таралясник щях аз да съм виновен защото нея я мързи да слезе 20 стъпала и да мине през подлеза а предпочита да рискува своя живот и здравето на МОЯТА колица :beat_butt2 принципно съм съгласен че по голямата част от ПТП-тата са по вина на шофЕрите но пешеходците определено трябва също да внимават къде ходят, как ходят и дали сами не си залагат живота и живота на евентуалния потърпевш шофЕр срещу тях death :bishop

:063:

Presian написа:.... имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще :Mr Green Fun ) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания :bowdown

сори за спама ама не се сдържах :oops:

:bishop :bishop :bishop

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 11 ное 2010 14:34

mhihi

Няма правила , които да заставят човек да се държи грамотно . Когато не му идва от вътре , това си е .
А иначе - виШИС .

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 11 ное 2010 18:44

В този форум има.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 12 ное 2010 13:14

dobrin написа:В този форум има.

Да, има ги на хартия, ама ми омръзна да чета за бУбини, акОмОлатори, гаС, прОжини и т.н. и т.н. Ако се заключват темите на неграмотно пишещи, бързо бързо ще научат правописа и това, че има он лайн правописни речници. :012:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 16 ное 2010 13:23

moskovw написа:с__ сапонерката

:No :No :No

А това "сапон" дали го има по магазините?

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 19 ное 2010 22:39

Години: 26
Професия: dqrjaven slujitel
Интереси: vsiakakvi
Уеб-сайт:

колеги дайте съвет какви фарове от обикновенните стандартни за 20-25 лв.броиката като марка да си взема за голф 2 става въпрос.за кристалните е ясно гледах ги по 95 лв. в някакъв магазин в пазарджик колега каза че бил доволен от тях ,както знаете оригиналните не са много силни а и вече са на възраст с потъмнели рефлектори итн.преди време сложих релета и крушки PLAZMA-80W на късите и 110w на дълги такива ми препоръча монтажника на релетата.преди си беше жива мъка сега е по добре но има още какво да се желае та моля да ми кажете кой от какви фарове има впечатление и крушки естествено.преди релетата карах с PHILIPS-COOL BLUE мисля че нещо такова бяха 10 лв. бройката но пак не светеха силно,незнам дали ще могат да светят с тези релета сега или ще пръснат.очаквам съвети благодаря на всички отзовали се :idea: :?:

Нямам думи :shock
Липса на правопис и пунктуация.
От държавен служител.
Пази боже :bishop

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 22 ное 2010 9:12

smirnoff_red написа:по темата за нафтата пример баща ми куо голфа от холандия зарежда на 1 км от границата на бг -не мога да ви кажа каде беше случаи преди 5 год, зарежда цял резорвоар гасне пред нас не можа да я и вкара аз сам от Айтос хем като се има предвид беше му писнало и караше в стил РАЦИНГ навсякаде :screwy mhihi след има няма седмица обратно кам София вече с БГ нафта един резервоар ни стигна до Сф ... не повече нафтата тука е мн мръсна като сичкото ни останало де.. :Mr Green Fun няма ко да говорим за чистота освен че тук там има по "чиста"

Лично аз не разбрах нищо от този пост :evil:
Никаква пунктуация, множество грешки :|

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 26 ное 2010 23:47

extremekoko написа:каде последно ще е сабирането да знам каде да доида и колко часа кажете сериозно

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Вто 30 ное 2010 11:33

STANKOV822 написа:здр преди 2 дни се появи един проглем като карам един ден взе да мерише на феродо слезнах да провериа и пипам джантата беше страшно загриала много топла беше и меришеше на феродо ниакои може ли да ми помогне мерси предварително
:? :? :?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 03 дек 2010 16:35

vw_golf_ramo написа:Много ми харесаха как седат :да: Но ако наистина рефлекторите им са като на фенерчерняма да стане вратката :S Иначе как стоят по добре,да са като мегачи или като халогени? :roll:

К'о речи ?

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пет 03 дек 2010 16:35

aylin78 написа:Ти си пи4!!!!Напред с тунинга и хи4 да не се притесяваш от това онова,от хубава и запазена кола всеки може да прави тънинг,ей на това се вика ентосиазам-от тенекиена кутия на колела да създадеш кола ме4та,и тогава наистина връската между кола и мъж е по-силна.Както искаш ме разбирай,аз преди 6 години сипродадох голфа,де6е малко тунингована-широки прони номера долу,лети джанти 14 ки,километражи бели маска без емблема и т.н.,бех го купил 2000 година от германия за 300 д.марки и бе6е 100% бангия,но със пове4е желание и малко лишения всичко става.В краяна сметка искам да ти кажа 4е важно е ти да си доволен от това което си направил,вътре6на утеха от свършената с любов работа :да: :да: :да:

:No :No :No

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 04 дек 2010 9:53

gogovaseev написа:колега при сваляне на глава е задължително 6лаифане и нови болтове,това със старите не е много добре за6тото ако се скъса някои 6те ти хареса.да си кара6 колицата със здраве и без проблеми ти пожелавам :beer
:banghead:

Потребителски аватар
butsefal
Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
Двигател: RP AFN
Контакти:

Мнениеот butsefal » Чет 09 дек 2010 19:44

toshe v ataka написа:
zzzzzzz написа:......

ште стане супер браво колега

:D