Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Грамотни ли сме?
От скоро се олабих и бая неграмотно съм я подкарал. Тря се зема в ръце 

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobi_ch_87 написа:колега провери си водната помпа кога си сменял и дали не тече от нея а др вариант или наи вероятно от радиатора огледай го свали предната решетка се сваля лесно и го оглрдаи дали някаде няма ражда по него а що се отнася до парното не ми се вярва да е от там ако е от там 6те го забележиш в копетпо и то неможе да салзи само в повечето случай се пукат и тече бая успех

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Presian написа:оня ден бях в Била(Пловдив, Билата до Автогара Родопи) да пазаруваме с мойта приятелка и се прибираме към вкъщи...на светофара след била на бул. Македония светва зелено и правя десен завой и изневиделица току пред мен изскача някФа леля която пресича на слалом между спрелите на светофара коли където НЯМА пешеходна пътека но за сметка на тФа има подлез на 3 метра от светофара който е направен СПЕЦИАЛНО за пешеходци е ако я бях отнесъл с моя таралясник щях аз да съм виновен защото нея я мързи да слезе 20 стъпала и да мине през подлеза а предпочита да рискува своя живот и здравето на МОЯТА колицапринципно съм съгласен че по голямата част от ПТП-тата са по вина на шофЕрите но пешеходците определено трябва също да внимават къде ходят, как ходят и дали сами не си залагат живота и живота на евентуалния потърпевш шофЕр срещу тях
![]()

Presian написа:.... имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания
![]()
сори за спама ама не се сдържах

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC

Няма правила , които да заставят човек да се държи грамотно . Когато не му идва от вътре , това си е .
А иначе - виШИС .
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В този форум има.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:В този форум има.
Да, има ги на хартия, ама ми омръзна да чета за бУбини, акОмОлатори, гаС, прОжини и т.н. и т.н. Ако се заключват темите на неграмотно пишещи, бързо бързо ще научат правописа и това, че има он лайн правописни речници.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
moskovw написа:с__ сапонерката

А това "сапон" дали го има по магазините?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Години: 26
Професия: dqrjaven slujitel
Интереси: vsiakakvi
Уеб-сайт:
колеги дайте съвет какви фарове от обикновенните стандартни за 20-25 лв.броиката като марка да си взема за голф 2 става въпрос.за кристалните е ясно гледах ги по 95 лв. в някакъв магазин в пазарджик колега каза че бил доволен от тях ,както знаете оригиналните не са много силни а и вече са на възраст с потъмнели рефлектори итн.преди време сложих релета и крушки PLAZMA-80W на късите и 110w на дълги такива ми препоръча монтажника на релетата.преди си беше жива мъка сега е по добре но има още какво да се желае та моля да ми кажете кой от какви фарове има впечатление и крушки естествено.преди релетата карах с PHILIPS-COOL BLUE мисля че нещо такова бяха 10 лв. бройката но пак не светеха силно,незнам дали ще могат да светят с тези релета сега или ще пръснат.очаквам съвети благодаря на всички отзовали се![]()
Нямам думи

Липса на правопис и пунктуация.
От държавен служител.
Пази боже

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
smirnoff_red написа:по темата за нафтата пример баща ми куо голфа от холандия зарежда на 1 км от границата на бг -не мога да ви кажа каде беше случаи преди 5 год, зарежда цял резорвоар гасне пред нас не можа да я и вкара аз сам от Айтос хем като се има предвид беше му писнало и караше в стил РАЦИНГ навсякаде![]()
след има няма седмица обратно кам София вече с БГ нафта един резервоар ни стигна до Сф ... не повече нафтата тука е мн мръсна като сичкото ни останало де..
няма ко да говорим за чистота освен че тук там има по "чиста"
Лично аз не разбрах нищо от този пост

Никаква пунктуация, множество грешки

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
extremekoko написа:каде последно ще е сабирането да знам каде да доида и колко часа кажете сериозно
- radi_nrj
STANKOV822 написа:здр преди 2 дни се появи един проглем като карам един ден взе да мерише на феродо слезнах да провериа и пипам джантата беше страшно загриала много топла беше и меришеше на феродо ниакои може ли да ми помогне мерси предварително

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
vw_golf_ramo написа:Много ми харесаха как седатНо ако наистина рефлекторите им са като на фенерчерняма да стане вратката :S Иначе как стоят по добре,да са като мегачи или като халогени?
К'о речи ?
- radi_nrj
aylin78 написа:Ти си пи4!!!!Напред с тунинга и хи4 да не се притесяваш от това онова,от хубава и запазена кола всеки може да прави тънинг,ей на това се вика ентосиазам-от тенекиена кутия на колела да създадеш кола ме4та,и тогава наистина връската между кола и мъж е по-силна.Както искаш ме разбирай,аз преди 6 години сипродадох голфа,де6е малко тунингована-широки прони номера долу,лети джанти 14 ки,километражи бели маска без емблема и т.н.,бех го купил 2000 година от германия за 300 д.марки и бе6е 100% бангия,но със пове4е желание и малко лишения всичко става.В краяна сметка искам да ти кажа 4е важно е ти да си доволен от това което си направил,вътре6на утеха от свършената с любов работа![]()
![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
gogovaseev написа:колега при сваляне на глава е задължително 6лаифане и нови болтове,това със старите не е много добре за6тото ако се скъса някои 6те ти хареса.да си кара6 колицата със здраве и без проблеми ти пожелавам

- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
toshe v ataka написа:zzzzzzz написа:......
ште стане супер браво колега

Върни се в “ОФФ-Топик - други”