Ударих жена с дете-Ще изписват детето !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
братле според мен по-добре е ти лично да отидеш до болницата и да го зарадваш с лакомства или пък някоя играчка.Поднеси извиненията си , според мен няма да ти се нахвърлят да те бият ,че си отишъл да се поинтересуваш за тяхното здраве
.А инаш ли някакво инфо за тях,как са по-добре ли са ,детенцето оправя ли се

- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
УТРЕ ИЗПИСВАТ ДЕТЕТО !!!!!!
Майка ми с дежурния в Пирогов са били при детето-там е била и майка му-през сълзи е казала че няма да има повече последствия за мен...
Дано и да видим.....
Иначе най-важното е че детето е ок и утре ще си е във вкъщи !!!!
Имало е леко синьо под оченцето и леко са си личали няколкото шева на челцето му....
Майка ми с дежурния в Пирогов са били при детето-там е била и майка му-през сълзи е казала че няма да има повече последствия за мен...
Дано и да видим.....
Иначе най-важното е че детето е ок и утре ще си е във вкъщи !!!!
Имало е леко синьо под оченцето и леко са си личали няколкото шева на челцето му....
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
lyubobg написа:Не ми стана ясно обаче как си ги закарал до болницата, след като при ПТП не трябва да местиш колата, особено когато има пострадали лица
A да седи и да чака да дойде линейка в сутрешните задръствания ли?
Имаше някаква клауза в закона, че ако има пострадали нямаш право да местиш колата, с изключение на транспортиране на пострадали до медицинско заведение...
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
Колега искренно ти съчувствам!!! Преди години ве4ерно време си карам аз в ограни4енията и на средата на пътя изка4а една бабка с ка4улка на главата,без да се огледа и бам на капака!!! в болницата я закарах да я видят и кво...
,бабето с 1,77 промила алкохол!!!
Викнах КАТ огледаха,мериха и пак отнесох АКТ,заради това,4е не съм спазил предимството на пешеходеца,нищо 4е пешеходката зона беше зад мен с около 20м и бабата не преси4аше по нея!!!
Викнах КАТ огледаха,мериха и пак отнесох АКТ,заради това,4е не съм спазил предимството на пешеходеца,нищо 4е пешеходката зона беше зад мен с около 20м и бабата не преси4аше по нея!!!
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:lyubobg написа:Не ми стана ясно обаче как си ги закарал до болницата, след като при ПТП не трябва да местиш колата, особено когато има пострадали лица
A да седи и да чака да дойде линейка в сутрешните задръствания ли?
Имаше някаква клауза в закона, че ако има пострадали нямаш право да местиш колата, с изключение на транспортиране на пострадали до медицинско заведение...
Да, мерси - намерих го :
Чл. 201. Всеки участник в пътнотранспортно произшествие е длъжен да остане на
местопроизшествието до идването на компетентните органи, а при необходимост - да
превози пострадалите до болница или друго лечебно заведение и да се завърне незабавно
на местопроизшествието, когато:
Кофти момент е обаче е, че ако преместиш колата малко трудно може да се докаже кой е виновен и кой не е.
Може би такси е добър вариант в такъв случай също
Върни се в “ОФФ-Топик - други”